Ál-Habony Árpádra ugrott a csepeli baloldal

Origo, Csepel.info

 

Még nagyobb volt

Ál-Habony Árpádra ugrott a csepeli baloldal – írja az Origo. A Habony Árpád nevével visszaélő Facebook-oldalt gyaníthatóan szintén baloldaliak készítették azért, hogy saját fajtájukat hergeljék, provokálják. Sikerrel: az egyik, csepelieket sértegető (ál)bejegyzést a teljes csepeli balliberális banda bevette. Szenteczky János, Horváth Gyula és Borka-Szász Tamás bűnöst is találtak: naná, hogy a csepeli önkormányzat fideszes vezetését.

A Csepel.info úgy értesült, hogy Ábel Attila Fidesz-elnök már napokkal ezelőtt jelezte Horváth Gyulának, hogy az általuk folyamatosan megosztott, csepelieket sértegető bejegyzés egyszerű hamisítvány. Ez egyetlen kattintással kiderül a Facebook-oldalon. A balliberális politikusok azonban olyan jó témát találtak, hogy a politikai haszonszerzés érdekében a hazugságról sem voltak hajlandók lemondani. Úgy tudjuk, hogy Borka-Szász Tamás azóta cenzúrázta az erről szóló bejegyzését, de a gyalázkodásért bocsánatot senki nem kért. Az alábbiakban az Origo cikke olvasható.

Szenteczky Habony

Szenteczky is egy kattintással rájöhetett volna, hogy hazugság, amire ráugrik – de ráugrott

Komolyan vette a Demokratikus Koalíció csepeli képviselője azt, a csepelieket becsmérlő kijelentést, amely Habony Árpád kamu Facebook oldalán jelent meg – még két hónappal ezelőtt. Utána próbálták eltüntetni a kínos baki nyomait.

Bár igyekezett, nem tudta eltüntetni a Demokratikus Kaolíció (DK) annak a bakinak a nyomait, amit csepeli képviselőjük, Borka-Szász Tamás okozott azzal, hogy egy kéthónapos ál-Habony beszóláson háborodott fel.

Kamu profilt vett komolyan

Mentségére szóljon, hogy nem ő volt az egyetlen, de a csepeli DK-s politikus ráadásul két hónap késéssel vette véresen komolyan Habony Árpád “vállalkozó” láthatóannem valódi Facebook profilján tett ál-bejegyzését.

Pedig gyanús lehetett volna, hogy a magát nem köszszereplőnek tekintő, a nyilvánosságot amúgy is kínosan kerülő tanácsadó aktívan Facebookol, ahogy az is gyanús, hogy az ál-Habony szerényen úgy mutatja be magát, mint Magyarország 4. legbefolyásosabb személye.

Ha ez még mind nem győzte volna meg a DK-s politikust, érdemes kicsit körülnézni az oldalon és a hozzászólások között. Szembetűnő például, hogy egy ugyancsak ál-Simicska kommentelte az ál-Habonynak, hogy “Te geci!”

Beszólt a csepelieknek

A DK politikusa amúgy arra reagált, hogy még február 18-án megjelent Habony-képhez február 20-án egy kommentelő otromba hozzászólást fűzött, mire a csepeli férfinek az ál-Habony hasonló stílusban szólt vissza.

alHabony

Azt írta, “Nem csodálkozok a hozzáállásán. Az hogy Ön csepeli nekem mindent elárul Önről. Ha legközelebb is szavazna, inkább menjen a kocsmába, mert az mszpre leadott szavazata csak a kukába megy.”

Utólag eltüntették

A kamuprofilra két hónapos késéssel reagált a DK-s politikus, ám miután a bakiról a Hir24 beszámolt, a DK honlapjáról eltűnt csepeli képviselőjük nyilatkozata.

A közlemény helyett hibaüzenetet látni, viszont a böngésző címsorában továbbra is jól látszik, mi volt ott: “http://web.dkp.hu/kozlemeny-nyilvanos-bocsanatkerest-varunk-habony-arpadtol/

Csakhogy Borka-Szász Tamás az MTI-nek is elküldte felháborodott közleményét, az MTI közleményeket közlő oldalán pedig még mindig elérhető a szöveg. Eszerint Borka-Szász Tamás bocsánatkérést vár:


Borka Szász Habony

A DK politikusának közleményét az MTI OS megőrizte

Forrás: Origo

49 hozzászólás “Ál-Habony Árpádra ugrott a csepeli baloldal” bejegyzésre

  1. Sugar Peter szerint:

    “A Habony Árpád nevével visszaélő Facebook-oldalt gyaníthatóan szintén baloldaliak készítették azért, hogy saját FAJTÁJUKAT hergeljék, provokálják”

    Bar nem vagyok Balos, de ez a mondat kiveri a biztositekot mivel azt erezteti hogy a mas politikai nezzeteket vallo emberek egy kulon rasszba tartoznanak. Szerintem ilyet meg a Jobbik tollabol sem olvashattunk. Hogy kepzelte a cikk iroja ezt a mondatot? A fajta egy kisebb rendszertani egyseg a fajon belul. Tehat a mondat arra utal, hogy az eltero politikai velemennyel birok, masfele, a normal (gondolom narancskedvelo) emberek akik velhetoleg alarendeltek az uralkodo fajtanak. Ha jol remlik hasonloakrol irt egy XX. szazadi nemet vezeto, tudjak az a kis bajuszos, karlengetos figura…

  2. ebihal szerint:

    Tessék mondani!
    A baloldaliaknak miért is állt érdekében az öntökön rúgás?

  3. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Mert a baloldaliak azok olyanok! 😛 😀

  4. robi szerint:

    1. Ha jól értem, a baloldaliak létrehoztak egy hamis fórumot, de elfelejtették, hogy ők hozták létre.
    Így fordulhatott elő, hogy bedőltek az álhírnek és tiltakoztak az ott megjelent hír láttán.

    2. A rendszer kiválóan működik.
    Ha az elithez tartozók hibáznak, egy egész gépezet áll rendelkezésre, hogy kiszidolozzák a történetet.

    Megdolgoznak a pénzükért, az kétségtelen.

  5. cicamica szerint:

    Az Ábel Attila és Németh Szilárd féle BANDA, mióta létezik, csak hazudni, rágalmazni, lopni és elmúltnyolcévezni tud. De már szorul a kapca, előbb-utóbb a szemétdombra kerülnek.

  6. Ábel Attila szerint:

    Robika, szerinted a baloldalon egy ember van? Azért ott még nem tartunk. Egymást verik át a nagy igyekezetben.

    Bárki megnézheti az ál-Habony oldalt, a névjegyben ott van, hogy ezt nem Habony szerkeszti. A Facebook-on jeleztem is Horváth Gyulának, hogy ami miatt pattog, az egyszerű átverés, de nem vette figyelembe se ő se Borka-Szász, aki még egy bőrt le akart húzni az esetről. Nem én szóltam az Origo-nak: akkor Szenteczky, Szabó meg Horváth is benne lenne a cikkben.

    Miután a baloldal soha nem kért bocsánatot, nem gondolom, hogy most valami csoda történik. Ráadásul tudták is, hogy hazudnak. Ha egy Facebook-oldalt megnézek, akkor egy kattintás a névjegy. Én mindig megnézem, mert nem vagyok hülye. Ők sem hülyék, csak – szerintem – rosszindulatúak.

  7. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Ebbe a cikkbe hogy sikerült becsempészni a nevemet és a fényképemet? Emlékeim szerint sem közleményt nem adtam ki az ügyben, sem facebook posztot nem írtam. Amennyiben tényleg így van, akkor kivennétek ebből a cikkből?

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  8. admin szerint:

    Kivettük a cikkből.

  9. felix szerint:

    Vélhetően a csepeli jobboldal, hozta létre az áll Habony oldalt, hogy ráugorjanak a balosok.
    Az egyik közismert hazudozó még arra is képes volt, hogy üzent ellenfelének, megtévesztve azt, azzal, hogy kivételesen igazat mondott.
    Nagyon ravasz. 🙂 🙂

  10. Szabó Szabolcs szerint:

    Köszönöm. Azért legyetek szíves a fényképet is cserélni, mert ugyebár az továbbra is arra utal, hogy közöm van az ügyhöz!

    További szép napot!

    Szabó Szabolcs

  11. Ábel Attila szerint:

    Szabolcs, biztos, hogy nem volt a Facebook-odon? Valahogy a kisgyermekes “vicced” meg a szavazóhelyiség előtti képed is eltűnt onnan 😉

  12. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Egyik általad említett kép sem tűnt el. A magánprofilom lett zárt, de szavazás előtt készült kép a nyilvános politikusi oldalon volt emlékeim szerint. És ha ott volt, akkor ott van most is.

    De térjünk vissza lényegre. Hol írtam én olyat, amit Te állítottál? Tényleg légy szíves linkeld már be ide! Hátha kiderül, hogy rosszul emlékszem.

    Üdv,

    szsz

  13. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Muszáj neked a szart maszatolni? A hozzászólásaid alapján még akár érintett is
    lehetsz az ál-Habony ügyben. Sőt, azt sem zárnám ki ezután, hogy az óvoda
    összevonással kapcsolatos telefonos riogatás sem áll távol tőled!

  14. felix szerint:

    Attila!
    Ideje áthangolni a hazugság hárfáját.
    Új kihívó van a színen. A baloldal szapulása őket erősíti.
    Azt látom, hogy mára már sikerült azt is elhitetni magaddal, hogy a baloldal egyenesen gátolta a csatornázást Eddig csak azt akartátok felejtetni, hogy alapjaiban nekik köszönhető.

  15. felix szerint:

    Gondolom, hogy Habony megtette már a feljelentését ismeretlen tettes ellen.
    Sokat elárulna az , ha nem.

  16. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Végre!
    Unják már a fityeszes maszatolást euróék is!
    Ha Vida valós korrupciós vizsgálatot tart és nem elkeni a dolgokat?!
    Ha a Lézer nem hazudik a M4-essel kapcsolatban…..?! 😛 😀
    .
    “A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt kéri az Európai Bizottságtól, gondolja újra, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus cégét, az Altust bízza-e meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével.”
    .
    http://hvg.hu/enesacegem/20150419_Csepreghy_Gyurcsanyra_bizta_az_Europai_Bi

  17. felix szerint:

    Azért ez már koki meg saller a javából.
    Don Orbán népszerű lehet az Unióban. 🙂

  18. hahaha szerint:

    jön a jobbik nemsokára, leszámolunk gyurcsánytól orbánig az összes politikusbűnözővel!

  19. nagyapó szerint:

    Eetásak és testvérek! Akárhogy csűrik-csavarják, ez is egy nagy égés, mint a hamis videó.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  20. Orsós Rodrigó szerint:

    Talán az öregembert is a baloldal verte meg. Mesterházy volt az Habony állarcban aki kipattant a terepjáróból! Nem ő garázdálkodott, hanem igazából az Attila volt!! Mocskos baloldal! pfúj

  21. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    Tényleg nagy égés, hogy a zOrbán eurós-fejlesztési pénzeit gyurcsányi gyámság alá helyezték!
    Fletó majd jól a körmükre néz! 😛 😀

  22. Orsós Rodrígó szerint:

    Ez az egész korrupció kormánya egy nagy égés, mindenki számára aki rájuk szavazott.

  23. Kál Károly szerint:

    Tisztelt Barátaim!
    Kedves Attila!
    Nem vitatom lehet, hogy a Habony oldal kamu a facebookon. Viszont az elmúlt hetekben senki, maga az igazi sem határolódott el az ott megjelent negatív kijelentéstől. Miért kéne Horváth Gyulának elhinnie amit Ábel Attila állít? Ezen az oldalon és máshol is jelennek meg olyan írások, melyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Ennek a cikknek a felkomfjában is van olyan kifejezés, melyet abban a kultúrkörben ahová én is tartozom az ellenfélre vonatkozóan sem mondanak ilyet.
    Tisztelt Szerkesztők! Kedves csapat (szándékosan nem használom a cikk elejéről idézett “banda” kifejezést. Miért baj az, hogy valaki visszautasítja azt a kifejezést, melyet valaki valakinek a nevében tett. Nem az a normális, hogy bárki mond ócsárló kifejezést a csepeliekre, azt egyöntetűen küldjük el a csudába?!
    Másrészt ezen az oldalon is többen nick néven (álnéven) tesznek vaskos kijelentéseket másokra. Ezt a múltkor admin úgy aposztrofálta, hogy ez rendben van így. Nem vitatkozom vele.
    A végső konklúziót továbbra is fenntartom. Bárki ócsárolja a csepelieket azt rövid úton el kell küldeni a csudába. Aki pedig igaz csepelinek tartja magát, az egy ilyen kijelentés ellen – bárkitől származik – fellép és nem hőbörög.

  24. Ábel Attila szerint:

    Károly,

    nem kell elhatárolódni attól, ami nem igaz. Annak az oldalnak a névjegyében ott van, hogy nem a Habonyé. Két másodperc kideríteni.

    Két másodperc!

    Egyébként pedig ugyebár illene bocsánatot kérnetek a Habonytól meg tőlünk is. Szerinted fog ilyen történni? Borka még saját magát is képes letagadni, Szenteczky a bíróságnak is mesél, Horváth meg annak ellenére nyomta az igét, hogy tisztában volt azzal, hogy hazudik. Szabó Szabolcsék honlapján is fent van még a cikk.

  25. gyalog szerint:

    Szálka-gerenda összefüggés rémlik még a jobboldalon?
    Ami pedig a hazugság-megoszlást illeti, érdemes megnézni a Magyar Nemzet és Magyar Hírlap bírósági ítéleteit, amelyek egyértelművé teszik, hogy a jobboldal ott hazudik, ahol előfordul. Ez se nem jobboldal, se nem konzervativizmus. Baloldali populizmus, amely addig működik, amíg pénz van. De az meg fogy… – ha egyáltalán van még.

  26. Kál Károly szerint:

    Kedves Attila!
    Te mikor óhajtasz bocsánatot kérni tőlem?

  27. felix szerint:

    Amit az övéik kapnak arra büszkék.
    Sőt előrébb lehet vele jutni a ranglétrán.

  28. Ábel Attila szerint:

    Károly, miért is kérnék tőled bocsánatot? Felix: Kál Károly önkormányzati képviselő volt, és közben vállalkozóként több mint 200 millió forintot vettek fel a cégei ugyanattól az önkormányzattól. Szerinted ez azért volt mert jómunkásember? Vagy ez is lopás, vagyis ő is tolvaj? Mondd meg őszintén. Mert Kál Károlyéhoz képest a példád aprópénz.

    Még valamit Károly. Te ugyebár 1990 előtt a diktatúra titkosszolgálatában dolgoztál. Szerinted mennyire etikus a részedről ezek után demokráciából kioktatni bárkit is? Magyarázat az ál-Habony kijelentésre kiadott idióta közlemények bunkóságára az, hogy az igazi Habony garázdaság miatti büntetését ugyanúgy két évre felfüggesztették, mint az igazi Takács Krisztián magánokirat-hamisítási büntetését egy évre? Ráadásul Habony nem képviselő, Takács meg az.

  29. felix szerint:

    Atilla.
    Valamit nem csinálhatott jól a Károly, mert nem kapott média birodalmat.
    Annak ellenére, hogy neki volt jövedelme.
    Ez csak a fidesz elítéltjeinek megy.
    Egyre nevetségesebbé váltok a nagyjaitoknak köszönhetően.
    Ez történt az MSZP-vel, is.
    Gondolj a jövődre és még idejében hagyd el a hajót, mert veled senki sem fog törődni.
    Tanulj a közelmúlt történetéből.

  30. Kál Károly szerint:

    Kedves Attila!
    Lenne miért. Talán egyszer majd fogsz. Lehet nem magadtól.
    Nem csak akkor. hanem 1990 után is!, Én kétszer írtam alá egy eskü szöveget:” Hazámat életem feláldozása árán is megvédem”. Tudod ez ott ahol én dolgoztam, szolgáltam ez volt a munkaszerződés. Nem szégyellem a munkahelyem, nincs is miért. A Te munkaszerződésedben mikor volt ilyen passzus? Egyébként ennek mi köze van a demokráciához. És igen. Ha kell oktathatlak demokráciából. Van mit tanulnod!!!
    Ráadásul neked ezt el kell viselned mert közszereplő vagy!

  31. királyerdei szerint:

    A szabadság és a függetlenség nincs ingyen.
    Az MDP-MSZMP-MSZP csőcselék még nagyon is aktív.

  32. Kál Károly szerint:

    Attila!
    Rosszul számolsz vagy rosszul emlékszel? Egyszer 208 milliót írsz, máskor meg 200-at.
    Pontosan tudod azt is hogy csak egy cégről van szó! Azt is pontosan tudod, hogy az összeg az 12 év összesített összege. Ehhez képest így csúsztatsz. És még írsz és mondasz sok olyat ami nem felel meg a valóságnak.

  33. H.János szerint:

    Ha a 208 millió 12 év alatt lett volna, az is sok! Viszont 4 év alatt jött össze… Ezt mindenki tudja.

  34. Ábel Attila szerint:

    Károly, a több mint 200 millió és a 208 millió szerinted miért ütközik? Tudtommal 208 millió forintot számláztak ki a cégeidnek, már amennyi számlát kaptunk. De vajon minden számlát megtaláltak a kuplerájban, amit az MSZP-s vezetés maga után hagyott? Szerintem nem. Ezért írom, hogy több mint 200 millió. Szenteczky egy taggyűlésen a forrásom szerint külön kiemelt téged és az Alfa Invesztet, hogy milyen sokba kerültök.

    Tehát a több mint 200 és a 208 millió forint között nincs ellentét, nincs csúsztatás. És ez csak az a pénz, amit vállalkozóként kaptál, nincs benne az, amit képviselőként kerestél. Emlékszel rá, hogy képviselőként leszavaztad a galvániszap elvitelét, aminek az őrzését aztán vállalkozóként elvállaltad?

  35. felix szerint:

    Ha négy év alatt jött össze, akkor minden számlának meg kell lennie.
    Ez számviteli, könyvelési követelmény.

  36. Bugi szerint:

    És ha alvállalkozóként is kapott pénzt? Ugyan felix!

  37. Grün Izidor szerint:

    Ugyan már Bugi, ha?!
    Sőt, ha-ha-ha! 😛 😀

  38. felix szerint:

    Bugi!
    Használd azt ami az eszed helyét bitorolja.
    Ha alvállalkozóként kapott pénz, akkor ugye nem az önkormányzattól kapta?
    Azaz a fővállalkozó fizette a saját bevételéből.
    Ne égesd magad az igazad érdekében.

  39. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ezt ideteszem kommentár nélkül, talán feltűnik közös ismerősünknek! 😛 😀
    .
    “Egyelőre nem látszik a bölcsödébe és óvodába járók 90 százalékának biztosítandó háromszori ingyenes étkezés költségvetési forrása, most leginkább úgy néz ki: az önkormányzatokra terhelik majd az ezzel járó kiadási többlet jelentős részét – írja a Világgazdaság.”
    .
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_lesz_ingyen_az_ovodasok_ingyenebedje.596638.html

  40. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Elég lett volna annyit írnod, hogy vége a választásoknak. 🙂

  41. felix szerint:

    Hogy is van ez?
    Talán ez is a baloldal nyakába varható?
    http://hvg.hu/gazdasag/20150421_Szijjarto_korul_szorul_a_hurok?s=hk

  42. gyalog szerint:

    Erről beszélek:
    A bíróság szerint a Magyar Nemzet valótlanul állította Gyurcsány Ferenc szakdolgozatáról, hogy hamis. (VS.hu)
    Ennyire vagytok képesek. Szánalmas.

  43. felix szerint:

    A Magyar Nemzet is a milliárdosokhoz húz.
    Miért nem az egyszerű keményen dolgozó kisemberről hazudnak egy személyeset?
    Neki jobban kell az egymillió.

  44. Grün Izidor szerint:

    Vadai Ágnes megvédte a Hír TV-t
    .
    Idejutottunk?!
    Vagy a Hír-tv javul vagy Vadai Ági szilisedik?! 😛 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3093545-vadai-agnes-megvedte-hir-tv

  45. felix szerint:

    Az interjút védte.

  46. Grün Izidor szerint:

    felix!
    .
    “Ma pedig pont a DK-s Vadai Ágnes csitított egy a csatornát gyalázó idősebb férfit – írta az mno.hu.” 😛

Itt lehet hozzászólni !