Szégyellős gyilkosok

Sztárklikk

Szégyellős gyilkosok

Egy dolog derült ki az öt gyilkosságért bíróság elé állított csepeli banda perének tegnapi tárgyalásán: a többiek a hibásak. Vagy legalábbis sokkal hibásabbak…

A végéhez közeledik az az elborzasztó gyilkosság sorozatnak a tárgyalása, amelynek elkövetői egy Csepel melletti erdőség lakói voltak. A kompánia feje az a B. Dragan volt, aki Szerbiából szökött át jó hat esztendeje Magyarországra. 

A vádirat szerint maga köré gyűjtött jó pár hajléktalant azért, hogy bűnözőket faragjon a szerencsétlenekből. Legalábbis ez a “szerencsétlenek” álláspontja. Merthogy B. Dragan szerint nem ő volt a főnök, inkább csak egy volt a bandatagok közül. Hogy azután mi volt a valós hierarchia, azt majd Kalina József bírónak kell megítélnie.

Az ítész jól ismert a magyar kriminalisztikában, az elmúlt évtizedben tucatnyi kegyetlen gyilkos fölött kellett pálcát törnie. Most is ez a feladata. A társulat négyfős kemény magja ugyanis előbb kegyetlenül megölte H. Viktort, aki amúgy szintén a csepeli galeri tagja volt. Nem sokkal később Dragan, és B. Zs. egy négyfős családot is kiirtott.

A perbeszédek megtörténtek, az ügyésznek 122 oldalt kellett írnia, mire minden bűn a papírra került. A gyilkosságok mellett ugyanis a társulat mást is csinált. Volt olyan áldozatuk, akit 15-szőr lőttek meg riasztópisztollyal, és olyan is, akit derékig a földbe ástak. (Ők túlélték.)

A vádlottak többnyire azzal magyarázták tetteiket, hogy féltek Dragantól, és csak a parancsára cselekedtek. A szerb viszont azt mondta, hogy mindent rá akarnak kenni, és ebben partnerre találtak az ügyészben. Aki egyébként tényleges életfogytiglant kért a bandavezérre.

Forrás: Sztárklikk

2 hozzászólás “Szégyellős gyilkosok” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Öt ember halála…
    És évek óta egyik “komolyabb” média sem igen számolt be róla.

  2. Vajon meddig mehet ez így? szerint:

    Ez, Csepel “Belügye?” Elvégre Sziget, de nem elszigetelődött, ha csak nem a “fafejűekről” beszélnek.

Itt lehet hozzászólni !