Ők szemetelik össze Csepelt, és nem kispályások

Csepel.info

Illegális szemetelők

Különleges fotót kapott ma a Csepel.info. Készítői azt állítják, hogy a Szigetcsúcson fényképezték le, ahogy egy kocsiból éppen kitették a szemetet az egyik illegális szemétlerakó helyen.

A csepeli önkormányzat az elmúlt években több tízmillió forintot fordított az illegálisan lerakott szemét eltakarítására. A szemetelők elkapására ugyanakkor viszonylag kis esély van. Rakományukat ugyanis többnyire kevésbé forgalmas helyszíneken teszik le, ahol se szemtanú se térfigyelő kamera nincs a közelben. A fenti fotó tehát egészen különleges, de mivel nem bizonyítható egyértelműen, hogy a képen látható kocsiból tették ki a szemetet, a személyiségi jogok miatt még mi voltunk kénytelenek a kocsi rendszámtábláját kitakarni. Ilyen a világ.

9 hozzászólás “Ők szemetelik össze Csepelt, és nem kispályások” bejegyzésre

  1. Grün Rikárdó szerint:

    Bárki megállhat guberálni egy szemétkupacnál és a neki kívánatos darabokat elviheti! 😛 😀

  2. nagyanyó szerint:

    állítólag a szemét is az államé, most akkor kinek van igaza????

  3. Jolly Joker szerint:

    Nem kell ahhoz kimenni az erdőbe, ez a körbekerített terület a Rákóczi Ferenc út mellett is tele van szeméttel: https://www.google.com/maps/@47.415166,19.060185,3a,45.8y,84.22h,81.89t/data=!3m4!1e1!3m2!1sw7Odk_7hGCHtFsmX0dmHLQ!2e0

  4. Babanics Balázs szerint:

    ÓÓÓÓ van videó is erről az autóról 🙂 igaz rövid de a lényeg meg van !!!

  5. Imi szerint:

    Érdemes lenne kijönni a düllőkbe. A lámpás utca kezdeténél érdemes 1-2 telket megnézni. Az útról már látni kóbor kutyák és patkányok masíroznak a szemétkupacok között

  6. Petike szerint:

    Javasolni kéne Pintér Maffiafőnök elvtársnak,hogy a közpénzből beszerzett 160 mobil,meg 300 fix traffipax helyét ilyen és hasonló helyekre tervezze,ne a normálisan közlekedő emberek szívatására,akik a W.M. úton reggel befelé a forgalommal sodródva mondjuk 85-tel mennek!

  7. fghfjhgkjhk szerint:

    A zöld hulladékot is oda hordják. 🙂 Mármint nem az illegális lerakók.

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    A háttér és a tettenérő autó tükrében lévő kép valahogy nem ismerős a Szigetcsúcsot ismervén, na meg azt körbe kerítették. Valami nem okés.

  9. Babanics Balázs szerint:

    fghfjhgkjhk

    Akkor te nem igazán vagy arra ismerős mi ott parkolunk bent ez a régi TSZ udvar ez pont a régi őrbodénál van és a tükörből a Weiss Manfréd út látszik de mára ki takarították .

Itt lehet hozzászólni !