Nem jár a H7-es HÉV

BKK

Új utastájékozató vitrinek a H7-es hév vonalán

A BKK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében olvasható, hogy 17 óra óta A H7-es hév helyett pótlóbuszok járnak a teljes vonalon. A pótlóbuszok terelt útvonalon, jelentősen megnövekedett menetidővel közlekednek, nem érintik a Szabadkikötő megállóhelyet, mivel ahogy korábban beszámoltunk egy robbanótestet hatástalanítanak.

A pótló buszok a Boráros tér felől a végigmegy a Soroksári úton egészen a ,a Gubacsi-hídig, amelyen áthaladva érik el a Csepeli végállomást. A BKK az utasok türelmét és megértését kéri.

Egy hozzászólás “Nem jár a H7-es HÉV” bejegyzésre

  1. Xy szerint:

    Nemkellett volna megvárni a rákoczi hidi megállonál hogy odaérjünk mint utasok hanem a villamos lejárati lépcsönél és állhattak volna a tájékoztatós emberkék hogy elmondják a rossz hirt…

    Igencsak megnövekedett menetidő, Gubacsi hid környékén lépésben haladó tömött busz, a buszsofőr meg véletlenül sem csökkentené a fütést,a levegőhiány miatt. 1X1 sávos gubacsi hidra nem lett volna szabad ráterelni. Már vagy 20 éve ki kellett volna szélesiteni, és a felüljáróról és az alól jövöknek lenne saját sávuk csúcs idöszakban és iylen esetekben pl.

Itt lehet hozzászólni !