Gyorsan ment: kijött a börtönből, megerőszakolt egy kislányt, az apa összeverte, jön az életfogyt

Borsonline, Csepel.info

Gyorsan ment01

Néhány órán belül két lányt támadott meg egy férfi, aki a sopronkőhidai fegyházból szabadult. A második lány édesapja elkapta az erőszakoskodót és “átrendezte az arcát”. A férfi harmadjára követett el erőszakos bűncselekményt, így a három csapás törvény vonatkozik majd rá. Ezt a kormánypártok által bevezetett szabályt csak a balliberális ellenzék tartja embertelennek, akik adnának még esélyt az ilyen elkövetőknek.

Az alábbiakban a Bors Online beszámolóját olvashatják a megdöbbentő esetről.

Néhány órán belül két lányt támadott meg egy férfi, aki csütörtökön szabadult a sopronkőhidai fegyházból. Előbb az egyik győri lakótelepen egy 21 éves nőt szemelt ki. Követte őt a lépcsőházba, beszállt vele a liftbe és kést szorított a nyakához. A lánynak azonban sikerült elmenekülnie. M. Balázs következő áldoza­ta nem volt ilyen szerencsés.

Gyorsan ment02

Ezzel a késsel támadt a tettes

A 17 éves lány egy buszról szállt le, a szatír utánalopózott és őt is késével fenyegette, mondván: megöli, ha ellenáll. A lány engedelmeskedett, a férfi megerőszakolta, majd odébbállt. A tini felhívta az édesapját, aki azonnal a helyszínre sietett.

Ököllel verte

Információink szerint az egykor rendőrként dolgozó apa nem várta meg volt kollégái kiérkezését, maga eredt lánya meggyalázója nyomába. Elfogta M. Balázst, aki megpróbált ellenállni. A feldúlt szülő jó néhány ökölcsapással rendezte át a szatír ábrázatát, akit később a kiérkező rendőrök bilincsben szállítottak orvoshoz, hogy ellássák.

Megrögzött bűnöző

– M. Balázs ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottunk eljárást – közölte a Borssal Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Úgy tudjuk, hogy a férfi megrögzött bűnöző és notórius szexragadozó. Korábban már volt büntetve szemérem elleni erőszak miatt, de ült súlyos testi sértés és tizenkét rendbeli rab­lás miatt is. Először 2003-ban, 17 évesen követett el bűncselekményt.

Életfogytiglant kaphat

– A lajstrom alapján valószínűleg vonatkozik rá a három csapás szabály, s ha ezt a bíróság is így látja, akkor életfogytiglani büntetés vár rá – mondta a Borsnak az ügytől független jogász, dr. Hortobágyi Tibor. M. Balázs áldozata sokkot kapott a támadás után. A lány azt mondta: halál­félelme volt, lepörgött előtte az egész élete. Kérdéses, hogy valaha is kiheveri-e az őt ért traumát. A lányt kórházba szállították. A Kisalföld címû újság Face­book-oldalán egy hölgy azt írta: „Sajnos éppen velük egy időben voltam kórházban. Szavakkal nem kehet leírni a döbbenetet.”

Nem tudnak leállni

A szexuális bűnözők gyakran képtelenek leállni, a börtönbüntetésük letöltése után újra akcióba lépnek. Páva Zsolt pécsi polgármester lányát 2013 áprilisában erőszakolta meg Ny. Zoltán, aki 2012-ben szabadult, egy tini megbecstelenítése miatt volt büntetve. A gólyatábori erőszaktevő, K. S. Szilárd is visszaeső, őt 1996-ban büntették erőszakért. A Zala megyei Dióskálon 2012 júliusában egy 12 éves kislányt becstelenített meg egy férfi, aki korábban két évet ült hasonló bűncselekmény miatt.

Forrás: Bors

8 hozzászólás “Gyorsan ment: kijött a börtönből, megerőszakolt egy kislányt, az apa összeverte, jön az életfogyt” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    háromcsapás? azt megelőzte egy, netán kettő?
    Vígan kitáncolt a börtönből, s ki is fog.
    Kasztrálás, “nyári” tábor.

  2. Grün Rikárdó szerint:

    Egy kis önbíráskodásért nem szoktak életfogytot kiszabni!

  3. Macskajaj szerint:

    Nem néhány éves “pihenő” kellene az ilyen mocskoknak. A kasztrálás lenne a minimum (nem kémiai), de ha rajtam múlna, kapnának néhány száz évet. Így maradna belőle bőven akkor is, ha harmadolgatnák jó magaviselet miatt. Amit igazán érdemelnének, azt inkább le sem írom…

  4. Fürge ürge szerint:

    “vicces” idióta. Bár már téged vágna pofán valaki, akkor nem sokra mennél a favicceiddel. Elképesztően gusztustalan más kínján röhögni!

  5. bonifác szerint:

    Én a liberálbolsi pofáját szeretném látni,amikor megerőszakolták az ő gyerekét. És nyomná
    a megbocsátó dumát. Rikárdónak kellene némi sitt, hogy néhány “brazil” elvenné a szüzességét. Tehát néhány ütődött, aki nem is tudja miről beszél..Ha szemét lennék azt
    kívánnám: éljék át…

  6. nagyapó szerint:

    Uraim! Nyugalom. A Grün Rikárdó egy zsici provokátor. Mint Ságvári, cserélik neveiket. Megszűnt Aladár, lett Grün Rikárdó. Eltűnt Kovács, lett joságos. Eltűnt CsepeliNo1, hajós, szevenszi, vannak újabbak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. Tarjányi László szerint:

    Kaliforniában választás elé állította egy bíró az ilyen tettest, 20 év börtön vagy két év plusz kasztrálás. Az utóbbit választotta, a szépséghiba csak az hogy amikor kijött a börtönből, a sebészen akart elégtételt venni!

  8. bonifác szerint:

    A kasztrálás az igazi! De nem gyógyszerrel,szikével! A liberálbolsi csak lázadni, lázítani
    tud. Neki ellenség kell. Ha más nem, a saját anyja is megteszi.(Ifjú Gárda)

Itt lehet hozzászólni !