Kifosztották a meggyilkolt soroksári asszony sírját

Kiskegyed

Olyan emléktárgyakat vittek el a tolvajok, amelyeket a családtagok helyeztek el Kardosné Gyurik Krisztina sírjánál.

Nem kíméli az élet a két éve – kocogás közben – meggyilkolt soroksári asszony, Kardosné Gyurik Krisztina családját. A nő sírját ugyanis az ünnepek alatt meggyalázták, kifosztották. Krisztina édesanyja ismét összetört.

“Ünnep előtt eddig még semmit nem loptak el a lányom sírjáról. Azonban most megdöbbenve láttuk a férjemmel, hogy elvitték Kriszta angyalkáit és egy mécsestartót. Nem értem, milyen lelkületű ember csinál ilyet, hogy temetőből, az elhunytaktól lop! Ráadásul olyan dolgokat, amiket a szerettei raktak ki. Van annak az embernek szíve, lelke?” – csuklott el az édesanya, Katalin hangja, miközben a Blikknek nyilatkozott.

“A második karácsonyom borzalmasan telt Kriszta nélkül. Ilyenkor még erősebben megrohannak az emlékek, a régi ünnepek, amikor még minden tökéletes volt. Végigsírtam ezt a három napot. A kínok mellett ott vannak a kétségek. Kik és miért gyilkolták meg a lányomat? Vajon valaha belenézhetek-e a szemükbe? Nagyon szeretném, ha elfognák már őket. Bár a lányomat már nem kaphatom vissza, de egy kis megnyugvásra lelnék. Talán nem gyötörnének a kérdések, amelyek miatt éjszakákon át nem alszom.” – sóhajtott az édesanya, akinek egyetlen gyermekét vették el a brutális gyilkosok.

Forrás: Kiskegyed

2 hozzászólás “Kifosztották a meggyilkolt soroksári asszony sírját” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    “Sukár” legények figyelmét nem kerülte el, hogy lehet könnyen pénzt szerezni. Azt is
    tudni illene, hogy azt a sírt, amibe értéket temetnek, feltörik. Még a cigányok sírját is…

  2. Tarjányi László szerint:

    “sírjáról”, nem sírjából! “elvitték Kriszta angyalkáit és egy mécsestartót”, nyilván Rézművesék.

Itt lehet hozzászólni !