Róla beszélnek: Csepelen ünnepelt a szépségkirálynő

Csepel.hu

kulcsar_edina

 

Szűk családja körében, barátaival és egykori általános iskolai tanárával ünnepelte meg Csepelen a világszépe versenyen elért második helyezését Kulcsár Edina, akit egyben Európa legszebb lányának is megválasztottak. A fiatal lány Csepelen az Árpád út egyik panelházában nőtt fel, ahol édesanyjával, Jakab Krisztinával és dédnagymamájával lakott. Alsó fokú tanulmányait a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában végezte.

 „Egy baráti összejövetelen ünnepeltük meg Edina sikerét Csepelen – mondja egy korábbi általános iskolai tanára. – Az édesanyja, szeretett dédije és a barátja volt jelen, így együtt örültük a világraszóló eredményt. Edina kislány korában élénk, belevaló teremtés volt, központi figura, akit szerettek az osztálytársai. Igyekezett, tanult, ahogy bírt, de családi körülményei miatt nem volt könnyű dolga.”

Bartók Péter, a Kazinczy Ferenc Általános Iskola igazgatója szintén jól emlékszik Kulcsár Edinára és édesanyjára, Jakab Krisztinára is, hiszen mindkettőjüket tanította történelemre. „Az édesanya sporttagozatos volt, akárcsak Edina. Ügyesek voltak, szerették a testnevelést. Krisztina jól érezte magát az iskolánkban, ezért nem véletlen, hogy lányát is hozzánk íratta be később. Emlékszem, Edinát gyakran a dédnagymamája kísérte el, de az anyukája is sokszor érte jött. Kedves, aranyos kislány volt, hirtelen ez jut róla eszembe”.

Kulcsár Edina sikerében nemcsak a szépsége, hanem talpraesettsége és jó kommunikációs képessége is szerepet játszott. Természetes személyisége, közvetlen stílusa nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a legszebbek között is kiemelkedjen. A zsűri magas pontszámmal értékelte, hogy kellemes modorban, jó angolsággal tudott beszélgetni a műsorvezetővel.

Csepel.hu

8 hozzászólás “Róla beszélnek: Csepelen ünnepelt a szépségkirálynő” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Üdítő jelenség, hogy semmi flegmaság nincs benne. Dicséretes, hogy nem rekedt meg odalent, hanem királynő lett.

  2. nagyapó szerint:

    Örülök a sikernek. A cikk viszont zavar. Nem tudom ki kicsoda? “…ahol édesanyjával, Jakab Krisztinával és dédnagymamájával lakott.” Ki Jakab Krisztina? Ki az édesanya? Esetleg egy vesszővel több van?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. pfuj szerint:

    Az édesanya a Jakab Krisztina — értelmezős jelzős szerkezet.

  4. szigetország szerint:

    Kulcsár Edinának van egy rövid bemutatkozó videója, amelyen angolul beszél magáról. Gyakorlatilag hibátlanul, szép kiejtéssel beszél, látszik rajta, hogy értelmes lány.

    Ehhez képest a nagyra tartott Kunhalmi Ágnes MSZP budapesti elnök szégyen, aki képtelen egy középfokú nyelvvizsgára.

  5. felix szerint:

    szigetország!
    Szép lenne, ha a fidesz maffiának csak ennyi szégyellnivalója lenne.

  6. grün szerint:

    szigetország!
    “szégyen, aki képtelen egy középfokú nyelvvizsgára.”
    Az menjen NAV elnöknek, ott se szépnek, se okosnak nem kell lennie!
    A Vezír majd vezényel, hogy mikor mit csináljon! 😛 😀

  7. nahát, még ilyet szerint:

    úgy látszik, csak nem mindenki másban profi. Akár csak az ország n

  8. nahát, még ilyet szerint:

    “nagyjai.”

Itt lehet hozzászólni !