Rablókat fogtak el a csepeli rendőrök

Gyerek és idős asszony egyaránt volt a kiszemelt áldozatok között

Csepel.hu

Bilincs

Éjszakai akció közben fogták el a csepeli rendőrök azokat a fiatalokat, akik múlt év decemberétől kezdve idősebb asszonyokra támadtak Csepelen.

A rablók a kiszemelt áldozatukat körbe vették, és kiragadták a kezéből a táskát, csomagot. A pénzt és az értékesebb tárgyakat magukhoz vették, a táskát pedig elhajították vagy szemeteskukába dobták. A XXI. kerületi kapitányságtól kapott tájékoztatás szerint az említett rendőrségi akció során összesen hat olyan 14-18 év közötti fiatalt fogtak el, aki részese volt a rablássorozatnak.Előállításuk után a bűncselekmények elkövetését elismerték. Kiderült az is, hogy egy gyereket késsel kényszerítettek órája átadására az egyik játszótéren. Mint megtudtuk, a csoportból egy-egy akcióban általában hárman, négyen vettek részt, így támadtak arra, akiknél nagyobb ellenállásra nem kellett számítaniuk. Végül egy gépkocsi feltörésénél buktak le, és kerültek rendőrkézre A XXI. kerületi kapitányságon csoportosan elkövetett rablás és betöréses lopás alapos gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Forrás:Csepel.hu

24 hozzászólás “Rablókat fogtak el a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Végtelenül csodálkoznék, ha nem lenne köztük felülreprezentált a Lakatos és Kolompár családnév. Teljesen jellegzetes az elkövetés módja.
    De biztos bennem van a hiba, mert cigánybűnözés az nincs.

  2. potyek szerint:

    Teljesen igazad van, és sajnos azon sem csodálkoznék, ha már rég otthon lennének 🙁

  3. Földhözragadva szerint:

    Térfigyelőrenszer…

  4. Prendick szerint:

    Minek? Nem elég, hogy jóformán büntetlenül kirabolnak, még nézni is akarod, hogyan csinálják?

  5. Földhözragadva szerint:

    Járőrből soha nem lesz annyi, amennyi kellene. Már nyolc általánossal is irodában akarnak dolgozni az emberek (Az a trendi…) Melegben bámúlni a monitort az divat. Hidegben suhancokat kergetni az nem tecc…

  6. én szerint:

    Kik is bátrak, de nagyon amikor 4-5-en vannak egy ellen?

  7. Varga Mihály szerint:

    Ha roma az áldozat, hetekig harsogja a szoclib sajtó,- és ha a tettes roma, -azt nem kellene esetleg megemlíteni ???

  8. én szerint:

    Majd most figyelj a napokban! A miskolci főkapitány ki merte mondani, hogy csak cigányok voltak a sorozatos rablások erőszakosságok elkövetői. Hoppá!

    Vajon melyik kezd el először hisztériázni:
    Mohácsi Viktória
    Mohácsi Mit Tudom Én
    Ombusi
    Vagy Ki?

  9. tilona51 szerint:

    A bűnözés már a korai gyerekkorban megkezdődhet, sok kedves szülő még példát is mutat gyermekének, hogyan kell fizetés nélkül enni, inni pl. bevásárló központokban. Aztán szemet huny afölött, gyermeke elcsen valamit az oviban, iskolában a társaitól…. és így tovább. Aztán amikor komolyabb dolgokat tesz a drágalátos gyerkőc, nem büntethető, mert gyermekkorú. ( utóbbi napok hírei felháborítók) Szerintem a szülőknek kellene az okozott károkat megtéríteni pl. közmunkával.

  10. Prendick szerint:

    Én!

    Gusztos már nyivákol. A többi megélhetési jogvédő majd ezután jön.

  11. obama szerint:

    Az azért durva megjegyzés, hogy ha utcai rablás történik azt csak cigány követhette el! Ismereteim szerint számtalan magyar is elköveti, elkövette ezt a bűncselekményt, méghozzá a drasztikusabb formáját! Még ha az arányok nem is egyenlőek, ne diszkrimináljunk!

  12. Varga Mihály szerint:

    Kedves Én! Az országos rendőrfőkapitány vizsgálatot indított, és más beosztásba helyezte a miskolci rendőrkapitányt!!v Persze ettől a tény -tény marad, a cigánybűnözés marad, csak nem szabad kimondani. “Jogállamban élünk”,- szokta mondani valaki.

  13. én szerint:

    Reggel olvastam, hogy máris áthelyezték.
    Jó: nem szabad kimondani, hogy …ok az elkövetők, de büntetni sem szabad őket, csak kiengedni? Ld Olaszliszka. Nem értem.

    A jogállam azt jelenti: nekik (vagy másnak) joga van elkövetni, nekünk jogunk és kötelességünk eltűrni?

  14. potyek szerint:

    Eltűrni és gürizni hogy az adónkból kapjanak segélyt 🙁

  15. én szerint:

    A Borsod megyei cigányvajda megvédte a rendőrkapitányt. Ilyenkor azért el kell ismerni, hogy bár egyszerű, de tisztán látó emberről van szó. Ő elismerte, hogy van c…ny bűnözés. Az nem megoldás, ha ész nélkül tagadjuk és ha valaki kimondja, megbüntetjük.

    El kell ismerni és tenni ellene törvényes keretek között.

  16. obama szerint:

    Egyszerű a képlet, nem a rendőrkapitányt kell kérdezni, hanem a cigányvajdát, ő szabadon nyilatkozhat!

  17. hollósi szerint:

    Jogállamban mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik. Ha a törvény különbséget tesz emberek között, az szerint, hogy hová tartozik, az banánköztársaság, vagy diktatúra. Utóbbiak itéleteiben nem az számít, hogy mit tettek, hanem hogy ki követte el.

  18. én szerint:

    De könyörgöm! Szó nem volt arról, hogy különbséget tett! Azt mondta, ami tény: a rablásokat, molesztálásokat csoportosan követték el és ezek mind c…nyok voltak, a benzinkút- és bankrablást magyarok követték el.

    Egyébként az m1 TEXT kiírja, hogy a tűzoltók zártkörű nyugdíjas búcsúztatóját romák zavarták meg és össze is verekedtek. Most a TEXT-t is azonnali hatállyal áthelyezteti a Drasko-vicc mondjuk az XY TV teszt oldalaira? Vagy a bezárni készülő TESCO munkatársait és a bevásárló közönséget is áthelyezteti másik városba ez az őrült? Hiszen ők is mind kimondták a szót a tv-ben, hogy kik lopnak, randalíroznak nap, mint nap.

    Szerintem, ha valóban ők követik el ki kell mondani. A csepeliek között sem szőke vagy világosbarna hajú a zöme.

    Ha nem tudni ki az elkövető, csak azonnal (érthető okokból) azt kiabálja valaki, hogy roma elkövető: NA EZ A RASSZIZMUS.

    Egyébként örülök, hogy van a kormányban még egy ember, aki mindenhez ért, olyan kis ügyes pénzügyminiszerünk volt legalább, mint a mostani posztján ez a Drasko-vicc. A másik akire gondoltam Lampert M.

  19. büki szerint:

    Amikor az illetékesek a roma kérdésben egymásnak ellentmondó törvényeket hoznak és össze-vissza nyilatkoznak ( ha akarom van roma, ha akarom nincs), abból ez következik.
    Felelőst persze a XII. kerület környékén ne keressünk!
    Most aztán vihetnek kordonokat meg ” locsolókocsit” Miskolcra is.
    Meg rá lehet kenni az egészet a rendőrkapitányra.

  20. büki szerint:

    A rendőrkapitányt visszahelyezték. Döntés a megszokott következetesség és kiszámíthatóság jegyében. 1 nap után.

  21. én szerint:

    Vissza, de figyelmeztetésben részesítették. De miért? Na, mindegy!

    Gyurcsány akkora badarságot beszélt ez ügyben, hogy csak úgy cseng.

  22. miska72 szerint:

    Egyre jobban megismerem rendőrenik FELÜLETES nyomozását!

  23. hollósi szerint:

    T. én! Hogy megértsd! Két ember pofont ad a másiknak. Ha az egyik súlyosabb büntetést érdemel a paragrafusok szerit, akkor a törvény szerint nem egyenlőek. Nem a romákat akarom megbántani véleményemmel.

  24. munkásököl szerint:

    Sanos a cigányok sokkal enyhébb büntetéseket kapnak a brutális cselekedetekért is, csak azért, mert ők “megélhetési” bűnözők, meg “hátrányos helyzetűek”, esetleg “sajátos nevelési igényű tanulók”. 🙂

    Lassan ott tartunk, hogy a rendőr fél letartóztatni a cigányt, mert az neki büntetés.

Itt lehet hozzászólni !