Ismét nyitva a Szent Imre téri műjégpálya!

csepel_jegpalya_HT_280x413

A nagy érdeklődésre való tekintettel a csepeli önkormányzat negyedszer is megnyitotta a Szent Imre téri műjégpályát. A korcsolyázni szerető csepeliek február 15-ig használhatják az önkormányzati jégpályát a hét minden napján. 

Csepel önkormányzata a kerületi óvodásokat megtanítja úszni, természetesen az oktatást részükre ingyenesen biztosítja. Ugyanígy az iskolások részére hétköznap délelőttönként szintén térítésmentesen a tartanak rendhagyó testnevelésórát, déltől és hétvégén pedig bárki koptathatja a jégen a korcsolyáját. Az önkormányzat finanszírozza a korcsolyabérlést az iskolások számára, valamint igény szerint az oktatót is. Minderre 14 millió forintot fordít a kerület.

A jégpálya mellett ismét van melegedősátor és büfé. A korcsolyakölcsönzés biztosított, valamint a saját korcsolyáját mindenki jutányos áron, szakemberrel megéleztetheti.

A belépő ára idén változatlan maradt: 140 centiméter alatt 400, 140 centimétert meghaladó testmagasság esetén 600 forint. A belépő egy alkalomra szól.

A korcsolyabérlés ára 35-ös méret alatt 400 forint/alkalom, 36-os mérettől 600 forint/alkalom.

Nyitva tartás:

  • Hétköznap: 12-22:00 óráig (délelőtt az iskolásoké a terep)
  • Szombat – vasárnap: 8:00-22:00 óráig
  • Ünnepnap, iskolaszünet idején: 8:00-22:00 óráig

Szeretettel várunk minden kedves látogatót!

Csepel.hu

 

64 hozzászólás “Ismét nyitva a Szent Imre téri műjégpálya!” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “az iskolások részére hétköznap délelőttönként szintén térítésmentesen a tartanak rendhagyó testnevelésórát”
    Rendhagyó órarend! 😛 😀
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10439515_292905697585540_2958617243186478749_n.jpg?oh=afcfdba13322393c3a63d7899f27206c&oe=55182B29

  2. Pákozdi József szerint:

    Botrányosan igénytelen a jégpálya kivitelezése!! Ez, felülmúlja a 2012 évben szóvá tett kifogásaimat is. Az illetékesek tudják miről van szó!!! Mind ez közel 14 millió Ft-t. Ki kell menni és megnézni!!

  3. elhallgattatni szerint:

    Mindennap ájulásig verték a börtönben a panzióst a rendőrök által ráuszított cigány maffia tagjai – a százmilliós kártérítés mögötti történet Szántai Attila sashalmi étterem- és panziótulajdonosra 2000-ben uszították rá rendőrbűnözők a Fekete Sereg nevű cigány maffiacsapatot. Hónapokig terrorizálták, hogy fizessen “védelmi” pénzt, meg verték, kirabolták. 2001. január 6-án a panziójába menekült előlük, de oda is követték. Több figyelmeztető lövést is leadott, de a támadók nem menekültek el. Dulakodás közben a pisztoly elsült, a támadó a helyszínen életét vesztette. Társa előbb menekülni kezdett, majd visszafordult, és ő is megpróbálta elvenni Szántaitól a fegyvert. Ő is kapott egy golyót, de sajnos túlélte. A Fővárosi Bíróság 2003-ban két ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete vádjával első fokon 13 év fegyházra ítélte a rendőr- és cigánybűnözők áldozatát. A Fővárosi Ítélőtábla is helyben hagyta a gyalázatos ítéletet. Egy korábbi tárgyaláson A jogerősen kiszabott 13 éves fegyházbüntetéséből a panziós hat év kilenc hónapot ült le, ráadásul a cigány bűnbanda több tagjával egy cellába zárva, akik a börtönben is rendszeresen összeverték és fenyegették. Aztán váratlanul a Fővárosi Ítélőtábla helyt adott a panziós indítványának, és elrendelték Szántai büntetésének félbeszakítását, valamint a szabadlábra helyezését. 2012-ben aztán jogerősen is felmentette a Fővárosi Ítélőtábla, balesetnek, illetve önvédelemnek minősítve a történteket. Közel hét év után…

  4. felix szerint:

    Talán meg sem érti azt a levelet. Más szinten él.
    http://www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/orban-vagyona/

  5. hajaj szerint:

    Ebben az országban csak nem mindenki szenved valamiért, valakitől. Ezért is ennyire depressziós az ország. Ja, hogy szegénységben él!? Érdekel az valakit? Akit kellene, még azt sem, mert immunensek lesznek, vagy már azok.

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Újabb pofonba szaladt bele a Fidesz
    http://www.origo.hu/itthon/20141209-ujabb-csunya-pofonba-szaladt-bele-a-fidesz.html

    Egész egyszerűen egyre inkább elfáradtak, belefáradtak, hiszen erre utalt már a Főnök is. Azt a sok energiát, amit befektettek, azáltal ők is veszítettek lendületükből, bölcsességükből, egyre inkább felőrlődnek. Különösen akkor, amikor látják, hogy a környezetükben lévő személyek, -néhányan,- milyen látványos gyarapodásnak “esnek áldozatul.” Ezeknél fogva egyre ingerültebbekké válnak, már nem tudják azt a rengeteg “békát csak úgy lenyelni,” már házon belül sem. Sokat látnak, sokat hallanak, majd az ünnepek után a Főnök átszervezi a “csapatot,” mert azt mindenki tudja, hogy minden vezetés egy klikké alakul nagyon gyorsan! Személycserékre lesz szükség, mert már nehezen viselik el egymás dolgait, ennél fogva személyét is. Nagyon nagyok az “összefonódások.” Te kivel vagy komám?

    Az RTL pedig szépen körben járva, fokozatosan halad előre………készíti a talajt, megbízást teljesít!
    Ezek után aki még nem tudta, megtudhatja, miért írtam a közelmúltban azt is, hogy 242 milliárd dollár ment ki magánszámlába.
    S azt, hogy ilyen mentalitással, cselekvéssel ez az ország soha nem fog felemelkedni, kilábalni! (húzzatok bele)
    Megkaptuk a Karácsonyi “csomagot,” Anikó bűbáj kedvesen készíti és adományozza a csomagot az éhenhalás előtt.

  7. csapajev szerint:

    FELE!!!! ennyi pénzből egy német kisvárosban melegedő bódék,meleg itallal-étellel tele bodegák,WC-k,különféle ülő-és egyéb alkalmatosságok várják a korcsolyázni vágyókat.
    Ez OTT!!!! teljesen természetes……

  8. GONDOLKODÓ! szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. november 30., vasárnap – 20:23
    A probléma gyökere rejlik a baloldal több évtizedes uralkodásából, az ország minden tekintetben való leépítésében, azt gondolom, tudatosan. Az országban elsősorban ebből fakadóan olyan súlyos morális válság alakult ki, hogy ebből fakadóan természetessé váltak olyan magatartás formák, amelyek már a tisztességet, a becsületességet, a korrektséget, jórészt nem képes elfogadni, betartani. Mindez sok mindenből fakad: a “nem túl korrekt,” megjelenő törvények amelyek nem kis mértékben hatalmi és egyéni érdekeket szolgálnak, a vagyongyarapodás centrumba állításával. Miközben nem sikerül a társadalomban kialakult és egyre mélyülő, táguló óriási különbségeket csökkenteni, sőt az még inkább fokozódik. Ennél fogva nő a feszültség, amelyet a maroknyi “hőbörgő ellenzék” hathatós külföldi támogatással akar kihasználni, a maga javára fordítani. De hát nekik ez lenne a dolguk? Leváltást, előrehozott választással “hülyítik a kóbor tagokat” akik már csak nem valamennyi szervezetben megfordultak. Tudomásul kell venni, hogy van az országnak 2/3-al megválasztott Parlamentje, és Kormánya. 25 év eltelt, de sajnos az egyéni motivációk, önös érdeken alapulóak, gyakran beárnyékolják a köz javára dolgozók önzetlen tevékenységét is.
    Meg kellett volna már tisztítani ezektől az elemektől, kiszorítani őket azokról a területekről, amelyekben kőkemény forráselosztás, felhasználás folyik. Nem mindegy, hogy hová!
    Sajnos az újratermelődés (bővített) formája e területen a leghatékonyabbnak bizonyult, az elmúlt 25 év során.
    http://csepel.info/?p=38370

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Nekünk nem volt eddig motorunk még kérem szépen.
    Vettünk hát egy roncsot kint a Teleki téren.
    Nagyon szép, nagyon jó, ha nem is tudjuk mire,
    De valamire jó.

    Megpróbáltunk kalapáccsal lelket verni bele,
    De nem mozdult meg tőle még a szelepe sem.
    Nagyon szép, nagyon jó,
    De öreg ez a motor, már semmire sem jó.

    Rozsdaszín álmok közt tölthette éjjel az álmát.
    Hagytuk álmodni, ugyan mi mást is csinálnánk?
    S mikor felhúztuk a redőnyöket napkeleten,
    Újra szétfutott az olaj a kerekeken.
    Nagyon szép, nagyon jó!

    Beindult, beindult, beindult, beindult, beindult, beindult,
    Beindul a motor. Beindul a motor. Beindul a motor. Beindul a motor.”

    És a társadalom, ha felébred?
    Ismét átvágták?!

  10. Balos szerint:

    Csapajev! Legyünk őszinték: Németországban kb. ugyanennyi, de Szibériában valóban a feléből kijön télen egy hasonló. Csak a folyón kell kijelölni egy szakaszt, és letisztítani róla a havat. Csak ez és a bódék kitelepítése kerül pénzbe.

    Kedves ex-elvtársaim! Még most sem vettétek észre, hogy pont ez a mindent becsmérlő hozzáállás vezetett a bukáshoz? A jót dicsérni kellett volna, és csak a rosszat kritizálni. Azt kellett volna mondani, hogy az MSZP mindent jobban tudott, és tudna csinálni. Azon már senki nem agyalt volna, hogy 2010 előtt se uszoda se jégpálya nem volt.

  11. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. felix
    Az, hogy hányan hova, minek miért, mennyiért pártoltak el, annak szerintem min. 1989 óta nincsen jelentősége!!!
    Azokat, amelyeket néhányan már korábban is leírtunk, remélhetőleg a kommunisták is megértik. Mégis bízva abban hogy sokan mások is.
    Ezért az erre vonatkozót (nov. 30-it, 20:23) érzékelhetőség kedvéért “áthoztam.”

    A jelentőség abban rejlik, hogy 242 milliárd dollárt “konvertáltak át” a saját magán számláikra, ennek van igen nagy jelentősége, miközben a nemzeti vagyonból sem, szinte nem maradt. semmi! Eközben mi ütjük, verjük a klaviatúrát, és olykor “egymást dicsérgetjük,” teljesen értelmetlenül.

  12. felix szerint:

    T. GONDOLKODO!
    Már csak két “rendszerváltó” pártnak kéne eltűnnie ahhoz, hogy az ország megpróbálhasson valamit kezdeni magával, lehetőleg szélsőségek nélkül.
    Valahol ez a két párt egy bagázs.
    Arra viszont számolni kell, hogy ebben az esetben a valódi számonkérés fájdalmas és elkerülhetetlen lesz.
    Amennyiben a jelenlegi hatalom lemond a kétharmadáról azzal, hogy előrehozott választásokat ír ki, még lehet némi esélye, de ha engendi megerősödni a civileket akkor végleg megbukik.

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    Szerintem meg akik 1990 óta palettán voltak, vannak, kivétel nélkül mindenkinek. Szinte minden szinten, sajnos a velejéig megrontották az emberek igen tekintélyes részét.
    Korábban írtam: ismételni tudom csak magam, ez a probléma gyökere, szerintem.
    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. december 10., szerda – 17:00
    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. november 30., vasárnap – 20:23

  14. felix szerint:

    Történelmi és irodalmi “műveltségem” alapján nem látok lényeges eltérést az ország erkölcsi állapotaiban. A talán a proletár diktatúra, mint elnevezés volt a legőszintébb.

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egyre közelebb. Ma Mészáros, Habony (öltözéke) fő témaként, részben Viki, de holnap már lehet a Főnök is sorra kerülhet……..

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    A KDNP nem fogja megszavazni a Fidesz új egyházi törvényét
    http://index.hu/belfold/2014/12/10/a_kdnp_nem_fogja_megszavazni_a_fidesz_uj_egyhazi_torvenyet/

  17. Tarjányi László szerint:

    Gondolkodó, sokáig tartott a megvilágosodás!

    Tarjányi László szerint:

    2013. március 02., szombat – 20:14

    Ideje lenne a magyar népnek menesztenie a teljes rendszerváltó politikai elitet, az új politikai szereplők meg kivizsgálnák az állami vagyon széthordásának folyamatát, a közpénzek felhasználását, meg minden egyes személy vagyonosodását megvizsgálnák! Én nyugodt vagyok, egy téglával sincs többem, mint ami a rendszerváltás előtt is megvolt! Jöjjenek a tiszták, az üvegzsebesek meg takarodjanak politikai hovatartozásra tekintet nélkül!

    2013. december 21., szombat – 08:41

    A politikai árokásásnak addig nem lesz vége, amíg a magyar nép a teljes rendszerváltó elitet és a teljes politikai osztályt el nem zavarja. Hiteles és jó emberek minden politikai térfélen akadnak a szavazók között, azokat kell meggyőzni, hogy végre az egység győzzön a megosztás felett, nekik kell az élre állni. Országvezető csak képzett, kiváló jellemű ember legyen, s akkor a magyarság együtt fog cselekedni, s jövője lészen!

    2014. január 06., hétfő – 22:21

    Az egész rendszerváltó politikai osztályt be kellene zárni a csak nekik újramegnyitott Hárs-hegyi Elmegyógyintézetbe! Ott aztán elvitatkozhatnának egymással, mint Csurka Döglött aknákjában Moór és Paál. Magyarország azért lett sereghajtó a rendszerváltó országok között, mert a legsilányabbakból lettek politikusok, amíg a valamihez értők a munkájukkal voltak elfoglalva!

    2014. január 31., péntek – 21:01

    Az egész rendszerváltó politikásdi egy parasztvakítás! A nép figyelmének az elterelése az állam vagyonának széthordásáról! Ma amikor már nincs mit széthordani, most meg figyelemelterelés az állam adóbevételeinek magánzsebekbe történő csatornázásáról! Ezek a Kaya Ibrahim, Josip Tot, Tocsik Márta, Ezüsthajó, Hagyó ügyek, a KÖZGÉP állami megrendelésekkel való kistaffirozása, állami földbérletek haverok kezébe juttatása, olcsó gáz tízmilliárdok magánosítása, trafik ügy, és még nincs vége.

    A rendszerváltó politikai elit egyik kézből a másikba dobálja a hatalmat és a vele járó hasznot! A lényeg, soha ne essen ezen a körön kívül! Aki kívül van az nem méltó rá, mert az antiszemita! Ezzel a bunkóval osztályozzák az embereket ezek a nemrasszista rasszisták! Mert aki számontartja azt hogy ki nem tartozik közéjük, az bizony akkor is rasszista ha nemrasszista!

  18. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kedves Tarjányi László úr
    “Gondolkodó, sokáig tartott a megvilágosodás!”
    Tudom, hogy a jó szándék vezérli a hazánk sorsa iránt. Ezért hát nincsen szándékomban cáfolni azt, amiben gyakorlatilag (sok mindenben) egyetértünk.
    Annyit azért megemlítek, hogy amikor a Köztársasági elnök a ME. a miniszterek, egyszóval a hatalmat gyakorló éra “zártkörű rendezvényein,” (a mindenkori hatalom gyakorlói általin) részt vehettem, én már az 1990 évek elejétől megfogalmaztam, az ismerőseim számára ott a helyszínen, hogy íme: Móricz Zsigmond által megírt Rokonok c. regényében szereplők “feltámadtak” és itt vannak jelen!
    Megvan az utánpótlás!
    -Csupa rokon, csupa rokon az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak a …

    -Kik ezek a rokonok?, ki ez a kedves alispán, ez a finom polgármester, ez a jóságos takarékigazgató, és a többiek? Az uralkodni tudók társasága,
    -Ma is megvannak a Kopjáss Pisták, ne soroljunk közismert neveket, hiszen sokak előtt ismertek.
    Tehát nem a megvilágosodással volt és van bajom, az adott volt, csupán a körülményeim determinálták az általad nevezett “fogalmat,” amelyet nem hozhattam, nem tehettem közzé!
    Mj.: Ma is érvényben van a “szigorú titoktartásra való kötelezettségem,” a ME.-ség részéről.
    Tehát kötve vagyon a “marha,” ha úgy tetszik!
    Mindent egybevetve nem vagyok vak, és hülye én sem, de nem tehetem szabadon mind azt amit szabad, én sem, minden témakört érintően!
    Egyébként mondom és nem neheztelek, nem is tenném, hiszen a cél közös, csupán a “fertőzöttségben” látok nagyon rossz állapotokat.
    Új generáció? Legjobb esetben is átmeneti lehetne, akik elvégeznék a teljes elszámoltatással járó, teljes vagyonelkobzást, amit min. az ún. rendszerátjátszás óta szereztek. S ebben az összes sógor koma, rokon, strómant stb. bele kell érteni. Szerintem ennek igen nagy lenne a rizikója, amely súlyos áldozatokkal járna.
    Kérdés, mikor tettük mi magyarok “tisztába közös dolgainkat?”

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Amíg Ti alszotok, munkálkodik a cimbalmos!
    Megszűnik az M0-s díjmentessége
    http://www.origo.hu/itthon/20141210-megszunik-az-m0-s-dijmentessege.html

  20. GONDOLKODÓ! szerint:

    Íme az egyik stróman! Mennyi feledékeny van mikor “vallani kell”
    Elfelejtett egymilliárdot Mészáros Lőrinc!
    Mészáros Lőrinc
    Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatából kifelejtett 1 milliárd 27 millió forintot, amit idén vett fel osztalékként.

  21. felix szerint:

    Hídpénzt akar szedni a kormány az M0 északi hídjára.
    Mostoha lett az északi agglomeráció.

  22. felix szerint:

    Véget ért az ingyen ebéd?
    Be kell szedni a rezsicsökkentés árát.

  23. GONDOLKODÓ! szerint:

    és a kiesett internet adóét.

  24. Tarjányi László szerint:

    A Fidesz AGYTRÖSZTJE, Habony Árpád, 2001-ben még koronaőr volt. 2002-ben Deutsch Tamás mutatta be Orbánnak. 2006 BUKOTT KAMPÁNYÖTLETE, a “rosszabul élünk mint négy éve” az övé volt, ettől függetlenül azóta is a legbefolyásosabb ember Orbán környezetében. Luxus ruhákban luxus autókkal jár, nem tudni miből él, ezek szerint életművész, neki még 53ezer sem kell havonta a jóléthez! Színes tinták Bt. nevű cégének 2009 óta nincs bevétele, erről jut eszembe, az AGYTRÖSZT dekoratőr képzettségű, ebből is látszik, diploma nélkül is lehet boldogulni! Akár egy gázszerelőből is lehet milliárdos, feltéve ha az illető Orbán barátja!

  25. nagyapó szerint:

    “Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatából kifelejtett 1 milliárd 27 millió forintot, amit idén vett fel osztalékként.”
    Ha idén vette fel az osztalékot, azt nem tudta januárban bevallani. Vagy tévedek?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  26. Tarjányi László szerint:

    Mészáros Lőrincnek nem JANUÁRBAN kellett vagyonnyilatkozatot tennie, hanem azután hogy 2014 októberében ismét megnyerte a felcsúti polgármester választást! Új négyéves ciklus, új eskütétel, új bevallás, beleértve a bevallás időpontjáig idén megszerzett jövedelmeket és megszerzett vagyont is!

    Borbély Lénárd örökölte Németh Szilárd összes tanácsnokát? Új seprű jobban sepert volna!

  27. nagyapó szerint:

    Jobbik kendéje Vona, Orbán köpenyéből bújt ki. Eddig semmit nem tett/tehetett, csak beszél. 36 éves korára elérte, hogy nincs semmije, amiért ö dolgozott meg. Hű embere Sneider Tamás állattenyésztő, aki már nagy karriert futott be. Képviselő lett. Ugyancsak szaktekintély a Jobbikban Volner (folner) János, a kitűnő körzeti megbízott talpas…. Nem folytatom pedig lehetne. Igaz, lehetne másképpen is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  28. Tarjányi László szerint:

    Orbán meg a sleppje azok aztán szakértők! Jogi diplomájuk szart sem ér, mert még ügyvédbojtárok sem voltak, a parlament volt az első munkahelyük! Még magukat sem tudják majd védeni, ha Vona lesz a miniszterelnök!
    Orbánnak hiába kirakatrendező Habony cimborája, mégegyszer nem fogja tudni bepalizni a tisztelt választókat! Amúgy meg Orbán és csapata az SZDSZ köpönyegéből bújt elő, ahonnan évekkel később Németh Szilárd is! Egyébként hogy van az Orbán gyerekeit megkeresztelő Iványi Gábor, most hogy Semjén Zsoltot preferálja?

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    A Királyoknak általában voltak olyan “tanácsadóik” (bolondok) akik súgtak minden félét, s akként éltek, ahogyan jutalmazták őket. Van aki ruhapénzt s egyebet kap a “jó tippjeiért.” Mint hallhattuk más is elbeszélget vele, talán éppen azért, mert ő a király szolgálatában áll.

  30. GONDOLKODÓ! szerint:

    Reggel Kossuth rádió:

    “Nem kell népszerűség”

    Na fene! 2002-2014 okt. 12-ig csak az számított! Vezényszóra, követve, hogy majd A NÉPÜNK FIA, a Tisztességes, a becsületes kivezet bennünket csapatával, a mindenféle válságból. Erre mi is áldozatokká váltunk, de nem a vagyongyarapodás, családok számára megélhetést biztosító munkahelyek tekintetében. Az a meglátásom most, hogy most mindenáron bizonyíthasson, (kifelé) kemény áldozatot kell vállalnunk ennek érdekében, az elkövetkezendő években. Tejfölben ne nagyon reménykedjünk, azt már jó előre lefölözik. Örüljetek, ha savó marad, az sem mindenkinek.
    A keresztelő sokat mond.

  31. GONDOLKODÓ! szerint:

    Kegyetlen idők: (szép kis olvasmány, kb. 50 évvel ezelőtt, de emlékezetes.)
    “Mindig ott ütnek meg ahol a legjobban fáj”
    Konklúzió: ugyan oda kell visszaütni!
    Milyen koncepcióval győzött? Öszödi hazugságok, nokiás dobozok megszámlálhatatlan példájával.
    Na és most tényleg elérkezettnek tűnik ezekből valami?

    “A probléma gyökere rejlik a baloldal több évtizedes uralkodásából, az ország minden tekintetben való leépítésében, azt gondolom, tudatosan. Az országban elsősorban ebből fakadóan olyan súlyos morális válság alakult ki, hogy ebből adódóan természetessé váltak olyan magatartás formák, amelyek már a tisztességet, a becsületességet, a korrektséget, jórészt nem képes elfogadni, betartani. Mindez sok mindenből fakad: a “nem túl korrekt,” megjelenő törvények amelyek nem kis mértékben hatalmi és egyéni érdekeket szolgálnak, a vagyongyarapodás centrumba állításával. Miközben nem sikerül a társadalomban kialakult és egyre mélyülő, táguló óriási különbségeket csökkenteni, sőt az még inkább fokozódik. Ennél fogva nő a feszültség, amelyet a maroknyi “hőbörgő ellenzék” hathatós külföldi támogatással akar kihasználni, a maga javára fordítani. De hát nekik ez lenne a dolguk? Leváltást, előrehozott választással “hülyítik a kóbor tagokat” akik már csak nem valamennyi szervezetben megfordultak. Tudomásul kell venni, hogy van az országnak 2/3-al megválasztott Parlamentje, és Kormánya. 25 év eltelt, de sajnos az egyéni motivációk, önös érdeken alapulóak, gyakran beárnyékolják a köz javára dolgozók önzetlen tevékenységét is.
    Meg kellett volna már tisztítani ezektől az elemektől, kiszorítani őket azokról a területekről, amelyekben kőkemény forráselosztás, felhasználás folyik. Nem mindegy, hogy hová!
    Sajnos az újratermelődés (bővített) formája e területen a leghatékonyabbnak bizonyult, az elmúlt 25 év során.”

  32. csapajev szerint:

    Balos! PONT a felébe kerül……,mármint a német jégpálya.
    Miután már régen nem a jég!! a téma,elmondom,hogyan vertek át!! a Plázában a CBA-ban.
    Négy darab körtét vettem,ára 269Ft/kg. Természetesen! a pénztáros a világ legdrágább!! körtéjét ütötte be,így lett az ára 740 Ft,azaz HÉTSZÁZNEGYVEN Ft….
    Vezetőnő,vita,stb…..
    És nem először,nem másodszor,DE UTOLJÁRA!!!!!

  33. Tarjányi László szerint:

    Magyarország negyedik legbefolyásosabb embere Habony Árpád (Orbán, Csányi Sándor, Simicska után) dekoratőri végzettségét tekintve, Csepelen még tanácsnok sem lehetne! Borbély Lénárd vezette Csepelen legfeljebb közterületfelügyelőként őrizhetné az Országzászlót, ami ugye összecsengene hajdani koronaőr beosztásával! Sajnálatos hogy a hajdani kirakatrendező semmilyen jótanáccsal nem tudja segíteni a kormányfőt abban, hogy a három egymásutánni választást megnyert Fidesz népszerűsége ne kövesse a hajdani SZDSZ-féle “tartsuk a jó irányt! A vidéki fideszesek már a Jobbik felé tájékozódnak, kérdés hogy Csepel vidék-e?

    Az eszes parasztgyerek nem érti, Orbán miért a kirakatrendezőt preferálja a többszáz tagú Professzorok Batthyány Körével szemben! Talán mégis igaz a mondás: Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül.

  34. felix szerint:

    Ahogy Viktort ismerjük, bárki lehetne Csepelen és nagyapó fényesre nyalná.

  35. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  36. nagyapó szerint:

    Milyen jó tudni,hogy a Jobbik legképzettebb gazdasági szakembere egy sarki rendőr, a másik meg egy műszerész.
    Szép jövő!?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  37. felix szerint:

    Mi van vén pöcs?
    Elakadt a tű?
    Látom, hogy a gyagya agyaddal már a rendőrt és a műszerészt is lenézed.
    Persze aki ilyen sokra vitte mint te az megteheti.

  38. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azt gondolom, nincs mit egymás szemére vetni. Legnagyobb sajnálatomra mindez egyre inkább beigazolódni látszik, szinte minden szinten. Sajnos a folyamatok két és fél évtizede súlyos bizalomvesztéseket okoztak, nem véletlenül. Gyakorlatilag a társadalom türelme egyre inkább elfogyni látszik, sőt a “rendszerátjátszás” előtti időkre kezd ismét emlékeztetni. Csakhogy kétségeim vannak a tekintetben, hogy a katarzis “bekövetkezte,” képes lesz-e a korábbihoz hasonló módon csendesen végbe menni.
    Ezért hát azt gondolom, most nem “a különböző csöcsökön” (pártokon) kell lógni és gondolkodni, hanem egységes egészre van szükség. Nyilván való ez lenne a leghatásosabb, ez vezethetne leginkább eredményre.

  39. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az sem lehet véletlen műve, hogy a komoly gondolatok kifejtése, éppen egy “sikamlós témának” a blogjára kerülnek, megírásra!

  40. Tarjányi László szerint:

    Orbánnak nem kellenek a Professzorok Batthyány Köre tanácsai, helyette inkább a Fidesz titkos csodafegyvere, a dekoratőr Habony Árpád tanácsaira hallgat. Csodafegyver mert a csoda sem tudja miből él, s koronaőrként hogyan tudott a hatalom közelébe férkőzni!

    A végén még azoknak lesz igaza, akik a HELYTARTÓT vélik Habonyban felfedezni, ahhoz aztán nem kell nagy ész, hogy a megbízó hatalom parancsait közvetítse Orbán felé.

    De lehet akár Orbán szerencsetalizmánja is, amíg ő le nem lép, addig még remény van a Fidesz hajójának felszínen maradni. Vigyázó szemetek a kirakatrendezőre vessétek!

  41. grün szerint:

    felix!
    Még egy hullám!
    .
    “A sajtóból értesültek, kiborultak a fideszesek az M0-s díjon”
    .
    Ezek szerint csak van értelme a parlamenti újságolvasásnak, ha onnan tudják meg, hogy éppen mit szavaztak meg! 😛 😀

  42. grün szerint:

    Csúnya fiú! Nem férsz a bőrödbe?! Hamarosan leveszik rólad a szavazóid! 😛 😀
    .
    http://sztarklikk.hu/image/?id=144998&ext=jpg&th=sm
    .
    http://sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/145002/

  43. nagyapó szerint:

    Hát tényleg. A miniszterelnök úrnak a Jobbik amatőr, képességét soha nem bizonyított talán nem is létező közgazdászaira kellene támaszkodni. “Legképzettebb” gazdasági emberük Kovács Béla.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  44. Tarjányi László szerint:

    Az egykulcsos SZJA-val a gazdagok nyertek 500 Milliárdot, az állam meg ugyanennyit veszített. Nem kellett volna bevezetni, továbbá nem kellene százmilliárdokat stadionokra költeni, s akkor nem kellene sanyargatni az embereket! A jobbikos politikusok tudják, addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér! A kormány által a multikkal kötött együttműködési szerződések semmit sem érnek, felmarják a tíz és százmilliárdos állami beruházási támogatásokat, egy munkahelyre vetítve vagy húszmilliót, majd ha nem elégedettek az üzletmenettel, elköltöznek más országba. Orbánék persze nem kérik vissza a támogatást.

    Nagyapó, már Göncz Árpád is eljátszott azzal a szöveggel, hogy az MSZP-SZDSZ kormányzásnak nincs alternatívája. De lett! Ugyanígy a Fidesz kormányzásnak is lesz alternatívája. Ezrek várnak arra, hogy a fideszes slepp eltakarodjon, nagyon képzett szakemberek fognak segíteni a Jobbiknak, ha eljön az ideje! Nem pénzéhségből, hanem hazaszeretetből, azért hogy megmutassák, vannak akiknek fontos ez az ország! Torkig elegünk van a rendszerváltó politikai osztályból! Önből is kedves Nagyapó!

  45. hajaj szerint:

    Az összeomlás szélén Oroszország!
    Kísértetiesen hasonlítanak a folyamatok a II. Vh. előtti időkre.
    http://index.hu/gazdasag/2014/12/16/az_osszeomlas_szelen_oroszorszag/

    Még a végén kitör az abszolút béke!

  46. elhallgattatni szerint:

    Még csak 8 éves Orbán sándorfalvi rejtett erőforrása, de már olyan mesterien terrorizálja osztálytársait, hogy nem mernek iskolába menni Reklám Verekedik, lop, társait vegzálja a sándorfalvi általános iskola egyik diákja. A 3. b-be járó tanulók szülei úgy döntöttek, addig nem engedik iskolába gyermekeiket, amíg az intézmény nem oldja meg a másfél éve húzódó problémát. – Szétkeni az ürülékét, minden előzmény nélkül a társaira támad, üti, fojtogatja őket. Kiszökik a teremből, többször lopáson kapták, emiatt jelenleg zárt ajtók mögött folyik a tanítás. A gyerekeink viszont nem akarnak iskolába menni, félnek – mondta a Délmagyarnak Molnár Zsolt. A Pallavicini Sándor Általános Iskola 3. b osztály szülői munkaközösségének tagja arról beszélt, 21 szülővel összefogva úgy döntöttek, hogy december 15-étől addig nem viszik iskolába gyermekeiket, amíg az iskola nem rendezi az egyetlen, beilleszkedni képtelen, agresszív 8 éves helyzetét – akinek a nevét a lap nem merte leírni, de mi természetesen várunk minden vele kapcsolatos információt és fényképet. – A problémát okozó fiú folyamatosan bántja osztály- és iskolatársait, nem hallgat sem az osztályfőnökre, sem a többi tanárra – vette át a szót egy másik szülő. – A konfliktus nem új keletű: másfél évet vártunk az intézményi rendezésre, elegünk lett, ügyvédhez és a sajtóhoz fordultunk. A gyerekek úgy járnak iskolába, hogy tudják, egymást kell védeniük – tette hozzá Rózsa Márta. Elmesélte, először úgy gondolták, “Attila” (igen, pont ezt az álnevet találta a reteknek a lap – a szerk.) rosszalkodása csak csínytevés, abban bíztak, idővel ez elmúlik. – Feljelentettük, miután az iskolában úgy megverte a fiamat, hogy feldagadt a szája, egy másik gyereket pedig ököllel ütött. A problémákról folyamatosan tájékoztattuk az iskolát, de nem történt semmi. Meddig kell tűrnünk, hogy egyetlen gyerek miatt 21 szenvedjen? – folytatta Rózsa Márta. A tehetetlenségtől dühös szülők hangsúlyozták, tudják, hogy a kialakult helyzetért “nem a gyerek a hibás”, mégsem nézhetik tétlenül, hogy a “fiú” az osztálytársait vegzálja. – Az intézmény jelenleg nem tudja biztosítani, hogy a gyerekek nyugodtan tanuljanak, lépnünk kellett – mondta Rózsa Márta. Levélben kérték Hüvös László igazgatót, hogy távolítsa el a problémás “fiút” az osztályból. – Végigjártuk a hivatalos utat, szülői értekezleteken is jeleztük a problémát, sajnos ezekre a fiú szülei nem jöttek el. Talán a nyilvánosság segít a helyzet megoldásában. A “kisfiú” vétségeit hónapokig gyűjtöttük, jelenleg két büntetőeljárás is folyik ellene – tette hozzá Rózsa Márta. A szülők tiltakozó levelét tegnap az iskola vezetője is átvette. – A tanulóval szemben a házirend többszöri súlyos megsértése miatt fegyelmi eljárás indult már novemberben. Az eljárás még nem zárult le – mondta Hüvös László. A Pallavicini Sándor Általános Iskola igazgatója megjegyezte, eredménytől függően megrovás, szigorú megrovás, áthelyezés másik osztályba, tanulócsoportba és kizárás is szóba kerülhet, de egy 8 éves tanköteles tanulót nem lehet eltiltani a tanév folytatásától. Hüvös László a tiltakozó szülőktől azt kérte, járassák továbbra is az iskolába a gyerekeket. – A problémát jeleztük a fiú szüleinek, a nevelési tanácsadó is bekapcsolódott a helyzet megoldásába, valamint a Sándorfalvi Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény illetékes szervének is elküldtük az iskolai tapasztalatokat – mondta az igazgató. Megjegyezte, a pedagógus szétválaszthatja a verekedő gyerekeket, de egy-egy beírásnál, a szülők megkeresésénél sokkal többet nem tehet. Az intézmény nevelőtestülete a legsúlyosabb fegyelmezési eszközzel élt, amikor elindította a fegyelmi eljárást.

  47. Építs és ne rombolj szerint:

    “Blokád alá vették a parlamenti mélygarázst, a rendőrök elvitték a tüntetőket”
    Akárhogyan is van, mintha valami megmozdulni látszik, a nép már nem bírja elviselni a két és fél évtizede folyó hazugságokat, óriási gazdagodásokat 0-akár 1000 milliárdig. Miközben egyre csak nő a szegénység, a nyomor az országban. A gyerekek éhezéséről (650.000) már ne is beszéljünk. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az érdekből hazudik.
    Most is a néptől várják az adományokat, és tündöklésük közepette osztják szét az éhhalál előtt állók között. Miközben akár harmincnyolc ingatlan tulajdonossá lett.

  48. Építs és ne rombolj szerint:

    Elvesztegetett évtizedek: Magyarország leszakadt
    Az elmúlt húsz évben nem sikerült a felzárkózás.
    http://www.origo.hu/gazdasag/20141212-elvesztegetett-evtizedek-magyarorszag-a-leszakadok-koze-kerult.html

  49. grün szerint:

    Építs és ne rombolj!
    Magyarország a leszakadók között?!
    Már csak a kormányfő által sulykolt tündérmese igazságtartalmát kellene igazolni aZ Euró csatlakozáshoz! 😛 😀
    .
    “A konzervatív német lap szerint “bár a kormány híre rossz, a gazdasági helyzet egész jó” Magyarországon. A GDP a becslések szerint 3,2 százalékkal nőtt idén, ami Kelet-Európában nemigen sikerült egyetlen másik országnak sem”
    .
    http://hvg.hu/gazdasag/20141216_FAZ_Magyarorszag_gyakorlatilag_bevezethet

  50. nagyapó szerint:

    Rosszak a zadatok. 1,5 millió a zéhező, 1 milló a nagyon éhező gyerek és 5 millió a szegény, de még nem hallottam Kórozs et. legfrissebb adatait.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  51. Tarjányi László szerint:

    Szabó Szabolcs éppen most kifogásolta Habony Gucci táskáját az RTL-Klubon! Nem tudni miből veszi ezeket a többszázezres cuccokat, meg a luxusautót amivel jár! Igazi csoda-tanácsadó, a csoda tudja miből él!

  52. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Te ilyen Gucci, Prada, LV, Hermés, Dolce&Gabbana,…. melyiket hozzam???
    Mit többszáz ezer pénzek ezek? Esetleg szomáliai birrben számolva….

    Annyit hozok, amennyit kértek, 50 dollárért dobják utánad, ha sokat veszel akár 30 dollárért is odaadja.
    Cseheknél virágzik ez a bolt, 2 hete jöttünk tőlük. Boltba 280 000 ft az a Michael Kors táska, amit nem bolti körülmények közt 30-50 dollárért megkapsz. És ugyanzt veszed meg 50 $ mint a boltba horribilis összegért.

    Ma már nincs különbség kínai és kínai termék közt, csak a megrendelő országhoz igazítják a minőséget….

  53. Grün Rikárdó szerint:

    felix!
    ha egy nemzeti fizetőeszköz mögött nincs valós teljesítmény mindig ez a vége!

    Másik:
    “Kamat nélkül fizethetik vissza a kampánytámogatásokat a parlamentbe be nem került jelöltek. Seres Mária és szövetségesei összesen 93 millió forinttal tartoznak.”
    .
    Utolérte őket a Vezír hálája a választási győzelemért?! 😛 😀
    http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/15/vegrehajtas-helyett-kamatmentes-kolcsont-kaptak-a-kepviselojeloltek/?fb_action_ids=1555150618075625&fb_action_types=og.comments

  54. nagyapó szerint:

    A ripacs elrohant ismét bérmálkozni, merthogy a kádkő exportja egyre jobb üzlet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !