Kommentár nélkül: Kun Tamás elmebeteg és kihallgatható

TV2

21 hozzászólás “Kommentár nélkül: Kun Tamás elmebeteg és kihallgatható” bejegyzésre

  1. Menyhért Péter szerint:

    Igazmondó tv2 csak saját magát adta.
    Tulajdonképpen nincs is ügy; magányos gyilkos lőtte le JFK-t is.
    Üdv menyus

  2. obama szerint:

    Nem kell aggódni, az IMEI-ben el kell töltenie 1 hónapot, ami rosszabb lesz neki mint a börtön, s ott nehezen tudja átvágni az orvosokat. Nagyon nehéz ilyen hosszú ideig hitelesen játszani a “beteget”. Lehet, hogy megállapítanak majd egy enyhe fokú korlátoltságot, de ettől még büntethető lesz!

  3. Jeniszej szerint:

    Nem kel aggódni lehet, hogy beszámíthatatlan lehet, hogy beszámítható.
    Majd lehet választani.- ez attól függ. stb.
    Hanem volt ok, – lehet, hogy megbízást hajtott végre? – lehet találgatni!
    “Demének joga, hogy másra hárítson bármit is”- ezt élvezet volt hallani egy jogász szájából!

  4. Titok szerint:

    Obama!
    Nem kell kijátszania a dokikat í,gy van megdumálva ,2 év és gyógyultan távozik.Nem véletlenül akarják a tényleges halálbüntetést megszüntetni az elvtársak gondolnak a jövőjükre.

  5. Gigi szerint:

    obama, szerintem is csak annyi derült ki a bejátszásból, hogy kihallgatható, és a vizsgálat után így vagy úgy büntethető. Előlegezzük meg a bizalmat a dokiknak, bár tudjuk, mindenkinek van ára sajnos…

    A gondolatot folytatva a cikkszerzőtől kérdezem, miért adta azt a címet (kijelentő módban), hogy a gyanúsított elmebeteg. A vizsgálat eredménye csak két hét múlva lesz meg! Csak ehhez végig kell nézni az interjút…

    És menyus, mi a konkrét kifogásod a tv2-anyaggal? Korrekt kérdések voltak, és élő felvétel, tehát a válaszok az ügyvédnőn múltak.

  6. Gigi szerint:

    Kedves fórumozók, kíváncsi vagyok, mit szóltok a D. G. szülei által felajánlott szerverelőkerítői jutalomhoz! Ez is csak elterelő hadművelet, egy egyszerű színjáték, vagy tényleg az bizonyítaná, hogy a fiuk nem felbujtó?

  7. Menyhért Péter szerint:

    Kedves gigi
    Hogy mi a konkrét kifogásom?
    Egyre biztosabbá válik az a meggyőződésem, hogy módszeres és tudatos elkenés folyik a magyar médiában.
    Minden esetben azt harsogják – a tv2 is – amit a két tettes ügyvédje VALÓSÁGKÉNT állít! Ez azonban csak a gyanusítottak VÉDELME, s mint ilyen, számukra minden hazugság megengedett! Ne feledjük el: a gyanusítottnak joga van saját érdekében hallgatni vagy hazudni; s a jó ügyvéd feladata az, hogy védence érdekében megkeressen minden jogi rést, kiskaput, ami a menekülés lehetőségét adja.
    Az emberek többségében viszont a média módszeresen sulykolt állításai idővel valósággá válnak!
    Nem fogják megkérdőjelezni ennek a színjátéknak a “tényeit” mert lassan már csak ezek hallhatók.
    Ma reggel például a Mokkában szinte csak megemlítették a Deme nevét; a lényeg az elmebeteg gyilkos volt.
    Ha visszanézed az eseményeket mindez annak a módszeres sulykolásával kezdődött, hogy nem is volt sikkasztás; illetve hogy az milyen jelentéktelen volt. Ez már indítékként lassan fel sem merül a médiában!
    Ellenben jön a rizsa a rendőrség tisztességtelen vizsgálatáról, vagy pl a Verók ügyben a fidesz által felbérelt ügyészség politikai szerepéről, ami nem csupán gusztustalan, de egyenesen közröhej egy olyan országban, ahol lassan 7 éve az mszp-é a hatalom minden eszköze!
    Üdv menyus

  8. Menyhért Péter szerint:

    Kedves obama
    Azért én nem tenném tűzbe a kezem az elmeorvosi eredmények miatt.
    Láttunk már olyat ebben az országban, hogy köztörvényes bűnözők elmeorvosi igazolásokkal húzták ki magukat a büntetés alól.
    Sőt, emlékeztetnélek arra az esetre, amikor jogerősen elitélt bűnöző az OPNI-ban rejtőzött el – nem a “betegsége” miatt.
    Üdv menyus

  9. Cápa szerint:

    Gigi. A véleményem a következő. A szülők szeretik a Gáborukat, hisznek az ártatlanságában. És ha jogerősen elítélik Gabikájukat, akkor is hinni fognak benne.

  10. Gigi szerint:

    Tehát nekik szabad érzelmi töltetből cselekedni, a fegyvert fogó pedig csakis politikailag (gazdaságilag) felbérelt lehet? Ez “ördög ügyvédje” felvetés, tudom… Csak azt szeretném, mint a tisztességesebb ügyvédek, hogy az igazság derüljön ki: éppen annyira ne ússzák meg a bűnösök, amennyire az ártatlanokra se húzzanak rá bűnöket.

    menyus, sajnálom, hogy ennyire kiábrándult vagy, de nem minden fekete, ami a civil életen (vö. közvetlen környezetben kézben tartott, ismert viszonyokon) kívül van…

    Szakmailag a Mokka-interjú rendben volt: említették D.G.-t, egész konkrétan a vallomása hatását, de mivel ezúttal K.T. védőjét hívták meg, nem kellett szóba hozni a felbujtó ellentmondásait, felmerült szoci érdekeltségeit.

  11. Wass Albert barátja szerint:

    A deme és a Yetti is tudta, hogy tökre be van kamerázva az egész épület , hiszen már jó ideje ott dolgoztak illetve a tanulókat is így tudták megfigyelni, tehát nyilvánvaló volt, hogy meg kell szerezni a szervert. Kulcs hiányában valószínüleg deme nem tudta kinyitni az ajtót- hát nem egy Klicskó alkat- hívta a Yettit, aki közben így vagy úgy meglőtte magát. Ment a barma azt a véres lábával berúgta az ajtót. Szóval valami nem stimmel! Annyira egyértelmü az eset, hogy a Micsurin örs kis csapata is tíz perc gondolkodás után megfejtené az ügyet.
    Lehet, hogy pont ez volt a cél, hogy csak egy elmebeteg, beszámíthatalan ember magánakciójának lehessen titulálni az egész esetet? De miért érte meg Yettinek? deme megdumálta Yettit, hülyére vette? Sok még a kérdés ,de nagyon bízom abban, hogy a rendőrök teljesen felderítik ezt a mocskos ügyet. Számomra az is világos, hogy a gyanús pénzügyek kivizsgálásáig ők sem fognak nyilatkozni!

  12. obama szerint:

    Gigi!
    Kun még nem az elmemegfigyelőben van, hanem Tökölön a rabkórházban, ahol a műtött keze miatt ápolják. Majd két hét múlva kerül csak át megfigyelésre, így még csak az ügyvédnő próbálja őt beállítani elmebetegnek. Igazán érdekes az, hogy a bűncselekmény közvetlen előzményét tisztán, “normálisan” mondja el az ügyvédjének, s az elmebetegség tüneteit csak akkor prezentálja, ha az ölésről kérdezi. ILYEN ELMEBETEG NINCS!! Kissé következetlenül játsza az elmebeteget, ha elhisszük azt amit az ügyvédnő mond.

    Reményt ad a teljes igazság felderítésére és az elkövetők maradéktalan elmarasztalására az, hogy az ügyészség egyértelművé tette, a felvételt csak az iratismertetéskor, tehát a nyomozás befejezésekor mutatja be az ügyvédeknek és az elkövetőknek, nem előbb, s a nyomozást nem veszik el a BRFK-tól.

  13. miska72 szerint:

    1000 évet neki! Rohadjon rá a műanyag lakat.

  14. Gigi szerint:

    obama, nekem is több mint gyanús ez az elmebeteg-sztori, de nem vettem ki az ügyvédnő szavaiból, hogy ő állítaná be annak a védencét. Ez a vizsgálat szokásos eljárás ilyen ügyekben, amikor a gyanúsított ellentmondásba keveredik vagy nem emlékszik. Pláne el kell hagynia az ügyvéd száját az “elmebeteg” szónak, ha a műsorvezető erre direkt rákérdez – ettől még ez csak egy felmerülő és kivizsgálandó részlet marad.

  15. LB szerint:

    “Információink szerint a tragikus január 6-i találkozó előtt furcsa esemény játszódott le. Deme még 3-án „kikönyörgött” az igazgatótól egy találkozót másnapra, vasárnapra. Takács József nem egyedül ment, Papp László és még két személy is volt vele. Ám hiába várták egy órán keresztül Demét, nem jelent meg. Szemtanúk a férfit azonban látták Kun Tamással az iskolához közeli buszmegállóban, amint elsiettek”

    http://www.helyitema.hu/XXI.-Kerulet/Iskolai-belso-ugyek-a-csepeli-drama-mogott.html

  16. obama szerint:

    A Helyi Témában megjelent “furcsaságról” már január 16.-án írtam a fórumon!

  17. Wass Albert barátja szerint:

    Kedves fórumozók!
    Arról mi a véleményetek, hogy az otthagyott fegyveren nyilván rajta van a Yetti újlenyomata , akkor hogyan gondolta-gondolták, hogy a cigánygyerek elkövető mesét megeszik a rendőrök? Nagyon sántít nekem ez az ügy, itt valami nagyon nem gömbölyű!

  18. obama szerint:

    Nagyon egyszerű lett volna a történet, miután a gyerek meglőtte, elvette tőle a fegyvert, mivel ő egy hős, aki ellenállt.

  19. Wass Albert barátja szerint:

    Ezek után a Yetti berugja a szerver szoba ajtaját, hogy magához vegye a bizonyítékot, nehogy visszajöjjön a gyerek és megszerezze? Mivel Ö egy előrelátó!?

  20. obama szerint:

    Was Albert barátja:
    A mesébe minden belefér nem?
    Egyébként folytatódhatott volna a mese úgy is, hogy a gyerek a lövés után berohant a szerverszobába, magára zárta az ajtót, leszerelte a szervert, ezidő alatt Kun egy kicsit magához tért, utána ment, de miután az ajtó zárva volt, a gyerek meg nem volt hajlandó kinyitni, berúgta azt, mire a gyerek mellette kiszaladt a teremből magával víve a szervert! Nos, Grim papa is megirigyelhetné! Biztos vagyok benne, hogy az őszinte beismerés helyett hasonló meséket fogunk még hallani az elkövetőktől, de lehet, hogy még cifrábbakat!

  21. xy szerint:

    A “Yetti” is egy ember. Talán egy kicsit mindenkinek a dolgok mögé kéne nézni nem rögtön ítélkezni mint valami önbírák! Az ítélkezést azokra az emberekre kéne bízni akik értenek is hozzá.

Itt lehet hozzászólni !