Pályaválasztási börze a Budapesti Művelődési Központban

BMKnet

Budapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat.

A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítik november 6-án megrendezésre kerülő rendezvénnyel, ahol egyszerre 40 iskola képzési kínálatával ismerkedhet meg az oda látogató.

A negyven iskolából kerületünket az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola képviseli. A kiállító iskolák között találunk szakiskolákat, szakközépiskolákat, gimnáziumokat is. Kínálatuk meglehetősen színes: a két tanítási nyelvű oktatás mellett jelen lesznek vállalkozói, humán, műszaki, közgazdasági, idegenforgalmi, informatikai, vendéglátóipari, kertészeti, kereskedelmi, környezetvédelmi, művészeti szakmai képzést nyújtó intézmények is.

Az idén az iskola-bemutató előadások mellett színpadi programok is megrendezésre kerülnek, így nem csak az oktatási intézmény szellemiségét, hanem az adott intézményekben tanuló diákok produkcióit is láthatják az érdeklődők.

A Pályaválasztási börzén jelen lesznek Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának és a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási, Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézménye pályaorientációs tanácsadói, akik különböző tesztekkel és tanácsadással segítik a fiatalok sikeres pályaválasztását.

 A bemutatkozó intézmények:

Információ: 371-2760

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Itt lehet hozzászólni !