Pataky Attila kitálal Zámbó Jimmyről!

Story Online

Zámbó Jimmy

A népszerű zenész a közelmúltban megjelent könyvben naturális őszinteséggel vall arról, hogy Zámbó Jimmyvel min rúgták össze a port.

Az Edda frontembere a Bor, szex, rock & roll című könyvében leírja, hogy egy 24 órás “cigi, pia, nem eszem, nem alszom” után Jimmy kedvéért sem volt hajlandó tovább bulizni. Felment a szállodai szobába, de hallotta, amint Jimmy azt mondta az ott maradóknak, hogy “én is csak egy köcsög vagyok, és én is elmehetek a picsába”. A kijelentés miatt Pataky Attila nem tudott elaludni és hajnalban újra lement a társasághoz.

A zenész könyvében így fogalmaz az ez után történtekről: “Lementem a még mindig dorbézolók közzé, hogy közöljem Jimmyvel, szerintem derék őrangyala van, mert az adott helyen védi őt a vendégjog, de ha máshol lennénk, bizony szétütném azt a szép arcát, amivel megáldotta őt a Teremtő. Nem kell téged bántani, kinyírod te saját magad – vágtam a fejéhez, és nem gondoltam volna, hogy olyan rövid idő múlva ez be is következik. Ma már másképp reagálnám le a kínos affért. Akkor és ott véget ért a mi cimboraságunk Jimmyvel, és attól kezdve csak a távolból figyeltem önpusztító életvitelét.” Pataky Attila az ATV Esti Frizbi című műsorának felvételén azt is elmondta, már nem volt alkalma Jimmyvel tisztázni a helyzetet, de reméli, majd a mennyben kibékülnek.

Forrás: Story Online

5 hozzászólás “Pataky Attila kitálal Zámbó Jimmyről!” bejegyzésre

  1. klara karios szerint:

    PATAKY ATILLÁRÓL SOHASEM HALOTTAM SENKI SEM ISMERI ŐT A VILÁGON.

    ZÁMBÓ JIMMYT MINDENKI ISMERTE. MINDENKI ÚGY ÉLI ÉLETÉT AHOGY AKARJA . HALOTTRÓL JÓT VAGY SEMMIT !!!!!!!!!!!!!!!! VÉLEMÉNYEM SZERINT PATAKY FÉLTÉKENY VOLT JIMMYRE !!!

  2. klara karios szerint:

    PATAKY ATILLÁT A SORS MÉG MEGFOGJA BÜNTETTNI . MERT A VILÁGMINDENSÉGBEN MINDEN VISSZA ÜT. VÉLEMÉNYEN SZERINT NEM ÚRI EMBER AZ AKI EGY ÍLYEN CSODÁLATOS SZEMÉLYT MINT ZÁMBÓ JIMMYT TISZTELI. MINDENKI UTÁLNI FOGJA ÍRÁSAIÉRT.

  3. klara karios szerint:

    PATAKI ATILLA KÖNYVET ÍRT JIMMYRŐL ??? NEVETSÉGES ÍGY AKAR TALÁN MEGGAZDAGODNI ZÁMBÓ JIMMY NEVÉVEL. NEM FOG MERT A KÖNYVET SENKI NEM FOGJA ELOLVASNI. ” HALOTTRÓL JÓT VAGY SEMMIT”
    EZT A KÖZMONDÁST NEM ISMERI MERT NEM OLVASTA EL A BÖLCSESSÉGEK KÖNYVÉT. ENNYI.

  4. Gordon szerint:

    Kicsit megkésett hsz-eknek tűnnek a fenti gondolatok. Egy másik közmondás: “Jobb később mint soha.”

  5. klarakarios szerint:

    ZÁMBÓ JIMMY EGY SUPER FÉRFI VOLT. SENKI SE KRITIZÁLJA, MERT SEHOL SINCS MELLETE.

    HALOTTRÓL JÓT VAGY SEMMIT.

    CLARA.

Itt lehet hozzászólni !