Nem közlekedik a Csepeli HÉV

Mr. Gabee

Információink szerint nem közlekedik a Csepeli HÉV – értesítette lapunkat Mr. Gabee.  Egy olvasónkat a Szabadkikötő megállónál leszállították a vonatról. 

Akinek bővebb információja van az esettel kapcsolatosan, írjon hozzászólást.

3 hozzászólás “Nem közlekedik a Csepeli HÉV” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Remélem nem a Városgazda keze van a dologban! Sok agglomerációs zember használja ám a HÉV-et is, (és nem csak a közutakat) a belső kerületek megközelítésére!
    Csepel legyen a csepelieké, nem pedig átjáróház! 😛 😀

  2. Mr. Gabee szerint:

    Információk szerint időközben megindult a közlekedés….

  3. Judit szerint:

    Én a Boráros tér felé mentem,amikor megállt a hév a Szabad kikötőnél . A másik vágányon akkor ért oda a hév ami a Szent Imre tér felé haladt. Az is megállt. Arról leszállítottak mindenkit és a vezető bemondta hogy segítsünk a másik hévnek. Nem tudtuk mit kell segíteni megtolni talán vagy megszerelni, kb 10 percet állt a hév amikor erről is mindenkit leszállítottak. A hév pótlóhoz kellett menni. Most sem tudom mi történhetett,mert közben a Szent Imre tér felé tartó elindult üresen. Hogy ez mért nem ment tovább nem tudom,talán a másik befolyásolta a haladásban? Nem tudom mire jó ez hogy ennyi emberrel szórakoznak. Nem tudom miért nem lehet Csepelre buszjáratot indítani. A 179-es ritkán jár, hétvégén nem is közlekedik. Miért hévvel lehet csak Csepelre eljutni? Ha valami történik, Pesterzsébeten keresztül lehet csak megközelíteni. Nem csak a belvárosba kéne mindent csinálni.

Itt lehet hozzászólni !