Mocsok fogadta a vendégeket a wellness-szállóban

Blikk.hu

Mocsok fogadta a vendégeket a wellness-szállóbanEzt kapta Dorisz és lánya

Rozsdás csaptelep, hulló vakolat, kulcs, ami zárbetéttel együtt használható, zuhanykabin, amelybe még egy csótány sem merészkedne – Do­risz szerint akár így is hirdethette volna magát az a wellnesskomplexum, ahová a kétgyermekes nő még augusztusban fizetett be.

– „Anya, ma lehet, inkább nem fürdök” – fordult ki a lányom a fürdőszobából, amikor meglátta a koszt  – mesélt az állapotokról az asszony, aki lányaival két napot töltött a szállodában. Sokat azonban mégsem aludhattak.

– Hajnali 6-tól malmoztam az ágyban, mert az ablakon függöny és redőny sem volt, és az ágyamra hulló vakolatot próbáltam eltakarítani – élcelődött  az anyuka, aki először a Facebookon osztotta meg a vakációról készült képeket.

Do­risz lánya egyik délután a szobából is alig tudott kijutni, mert a kilincs a kezében maradt. Amikor Dorisz befizetett a nyaralásra, minden álomszerűnek tűnt, a szálloda honlapján csillogó-villogó szobákkal, hatalmas medencékkel és kedvező árakkal csábítják a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

– A biztosítékot az verte ki, hogy a panzió vezetője csak széttárta a karját, amikor reklamáltam. Amint a panaszkönyvbe akartam írni, felajánlotta, hogy kaphatunk egy másik szobát, és anyagilag is igyekszik kárpótolni bennünket.

Átköltözni az éjszaka közepén nem akartunk, hiszen másnap reggel el kellett hagyni a szobánkat – állította Dorisz, aki két napért 57 ezer forintot fizetett.

– Végül 13 ezer forintot kaptunk vissza, holott szóban abban egyeztünk meg, hogy a befizetett összeg felét adják oda – folytatta az asszony, aki a fogyasztóvédelemhez fordult. A szálloda vezetősége szerint a fotók eltorzítják a valóságot.

– Panziónak megfelelő szolgáltatásokat nyújtunk. A panaszos vendégnek pedig túl magasak voltak az igényei – mondta Karcagi Mariann, az Oázis Wellness Park munkatársa, aki hozzátette: az ÁNTSZ múlt héten ellenőrzött.

– Szobáról szobára jártak, vízmintát vettek, és mindent rendben találtak. Erről jegyzőkönyv is készült – tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu

Itt lehet hozzászólni !