Zámbó Krisztián: akkor megyek ki apuhoz, amikor gondjaim vannak

Sztárklikk

Tóparti házba költözött Zámbó Krisztián menyasszonyával, Zsuzsival. Jimmy legidősebb fia ragaszkodott ahhoz, hogy új otthona Csepelen legyen.

“Itt vannak a gyökereim, és főleg apu, itt van két kilométerre. Én ezt így fogom fel, hogy most is mellettem van. A temetőnél vezet az út, ahogy autózok be a városba, és mindig megnyugvás a szívemnek, amikor ott megyek el. Látogatom is a sírját. Bevallom: kicsit önző vagyok, mert általában akkor megyek ki apuhoz, amikor gondjaim vannak, és a tanácsára lenne szükségem. Ezt csak az értheti meg, aki hasonló helyzetben van. Míg élek, megtartom ezt a szokást. 

Amikor legutóbb nála voltam, arról beszéltem neki, hogy szeretnék belépni a nagybetűs életbe, szeretnék esküvőt, saját családot, gyermeket, és ebben kértem a segítségét. Hogy figyeljen oda, legyen rendben minden körülöttem, és megvalósuljon, amit elterveztem” – nyilatkozta a Sztár Limonádé magazinnak Zámbó Krisztián, aki árverésre bocsátja édesapja egyik aranylemezét, hogy annak bevételéből egy beteg kislány gyógykezelésének költségeihez tudjon hozzájárulni.

Forrás: Sztárklikk

4 hozzászólás “Zámbó Krisztián: akkor megyek ki apuhoz, amikor gondjaim vannak” bejegyzésre

  1. Kuku. szerint:

    királyfi és énekelni fog huha

  2. Tóth Mária szerint:

    Gagyi az egész műsor! / de a szereplők is!/. Belenéztem-elborzadtam.

  3. Bamba szerint:

    Drága Admin!
    Áruld már el, hogy miért kell állandóan ezekkel a hulladék zámbó majmokkal foglalkozni. Más hírt nem találsz? Van még Csepelen olyan, akiről érdemesebb lenne írni.

  4. Kuku. szerint:

    bamba van más hir történeszek szerint az utoso arpádházi király zámbo árpád

Itt lehet hozzászólni !