Meghívó – Martinász szobor ünnepélyes átadása

Csepel.hu

Meghívó - Martinász szobor ünnepélyes átadásaTisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a Martinász szobor ünnepélyes átadására.

Időpont: 2014. április 4. (péntek) 11 óra

Helyszín: Teller Ede út és Károli Gáspár utca kereszteződése

Forrás: Csepel.hu

21 hozzászólás “Meghívó – Martinász szobor ünnepélyes átadása” bejegyzésre

  1. gyalog szerint:

    “A nagy választás előtt átadási hajszában Orbán Viktor miniszterelnök annak ellenére avatta fel csütörtökön a magyar-szlovák gázvezetéket, hogy az még nem is készült el.”

    Ilyesmi lesz még a választások után… 🙂

    Azt hiszi, kész, pedig ő lesz csak kész – csatak… 🙂 🙂 🙂

  2. gyalog szerint:

    A nap vicce: Orbán befejezetlen gázvezetéket avatott – Stop
    Ezt magyarázzátok már el!

  3. nevemsenki szerint:

    Mert mindent gyorsan át kell adni április 6.-a előtt…
    A történelem mindig ismétli önmagát

  4. grün szerint:

    “A magyar GDP több mint ötödét kitevő finanszírozási igény meglehetősen magas, mivel egy viszonylag jelentős államadósságot, meglehetősen alacsony, az IMF számításai szerint átlagosan öt éves lejáratú kölcsönökből finanszírozunk. Ezzel magyarázható, hogy a Valutaalap által vizsgált több mint ötven ország közül hazánk az idei forrásigényét tekintve a tizedik helyen áll…”
    .
    http://privatbankar.hu/makro/fuggosegben-az-allam-sok-penzre-van-szuksege-magyarorszagnak-267345?

  5. Etikus szerint:

    T. Vátesz
    Érdeklődöm, hogy megtelt-e tegnap este a helység?

  6. Teri szerint:

    Én úgy tudom,h elég sokan voltak.

  7. Teri szerint:

    …de sosem elegen! 🙂

  8. grün szerint:

    T. Etikus!
    Helyiség!!! 😛 😀

  9. nagyapó szerint:

    gyalog, nevemsenki! Roppant egyszerű. Egy működő berendezést nem adnak át. A Petőfi hidat sem adják át. Azt adják át ami kész és működni fog. De idézem kedvencét:”Robert Fico szlovák miniszterelnök beszédében közölte, hogy a magyar és a szlovák földgázhálózatot összekapcsoló vezeték tesztidőszaka július 1-jén indul, jövő január 1-jén pedig megkezdődik a normál üzemű működés.”
    Nem 2015. jan. 2.-án fogják átadni!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  10. Vátesz szerint:

    Nem is fért be mindenki a Radnóti Művelődési Házba Vona Gábor lakossági fórumára. Barátságos hangulat volt, Vona Csurkával ellentétben nem leereszkedik az emberekhez, hanem az emberek között él! Beszélni is ezerszer jobban tud, a Jobbiknak 78 oldalas programja van, ellentétben a Kormányváltókkal és a Fidesz-KDNP-vel, amelyeknek nincs programja. Egymással ijesztgetik a választókat! Eltelt 24 év, kilátás semmi, elcsapni a teljes rendszerváltó elittet!

  11. Doki szerint:

    Vátesz!

    Azt erősen kétlem, hogy Vona több embert tudna megmozgatni mint egykor Csurka. 2001-ben és 2002-ben pl a MIÉP-es tömeg nem fért el a Hősök terén, Vona Gábor még a Deák teret sem tudja teljesen megtölteni.

  12. Vátesz szerint:

    Így volt, csak az volt a baj hogy amikor hazamentek, a Fideszre szavaztak! A Jobbiknak sokkal több a szavazója, legalább a háromszorosa mint a MIÉP-nek! Csurka mindenkit elmart, akiből vezető lehetett volna, ahogy öregedett, úgy csökkent a tábora.
    A Fidesz 2001-ben még csak háromezer embert tudott összegyűjteni az Akadémia előtt. 2002 februárban a Terror Házánál volt először 50 ezer ember, Orbán könnyezett, akkora hatásssal volt rá a tömeg. Csak azt nem tudta, hogy ebből 25 ezer miépes volt, akik előtte a Köztársaság téren összegyűltünk, s onnan mentünk át az Andrássy útra.
    2002. április 9-én a TF nagyterme tele volt, akkor mondta el Orbán azt amit az eszes parasztgyerek aznap 15.55-kor küldött el a Fidesz Lendvay utcai székházának faxára. Két nappal később kb. 20 ezren voltunk a Várban a Dísz téren, ott is sokan voltunk miépesek. Orbán mindent a MIÉP-nek köszönhet, 1990-ben még csak egy ócska kis szélsőliberális pártot vezetett. Mindent a nemzeti oldalról lopott, holott 1990. június 4-én kivonultak a parlamenti ülésteremből, amikor egy perces néma felállással kelett volna emlékezni Trianonra. Kövér László meg akkor arról beszélt hogy fel kellene oszlatni a magyar honvédséget. 1998-ban mellettem ült a CseppTV stúdiójában, s akkor már nem akart emlékezni erre a felszólalására. 2002 óta meg amnéziában szenved, nem akar emlékezni hogy ő volt a kampányvezető 2002-ben, s eszébe sem jutott hogy valamivel honorálni kellene a gázár-kampányötletemet. Kedvenc mondása: “Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna” Az tényleg nem lett, de az ötéves jogi egyetemet hét év alatt elvégző, kommunista családból származó Kövér Lászlóból azért lehetett házelnök!

  13. Doki szerint:

    Az kétségtelen, hogy a Fidesz sok mindent vett át a MIÉP-től:
    Rezsicsökkentés – Zsinka László (Isten nyugosztalja) a MIÉP főpolgármester-jelöltjének programja volt 2006-ban
    Szembenállás a nemzetiközi valutaalappal, magyar állampolgárság magadása, június 4-i emléknap… Ezek szintén mind a MIÉP programjai voltak. Én örülök annak, hogy ezeket a Fidesz megvalósította és legyünk őszinték, ezeket egykoron mind Csurka István fogalmazta meg.

  14. nagyapó szerint:

    Csurkának meglátásai voltak, amik ültek, nem pontjai. Vona csak második a sztahanovisták versenyében, Gyurcsány(i) vezet 100 ponttal (sőt neki van még 40+12 pontja is).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  15. grün szerint:

    “Ma 10 órakor adta át a miniszterelnök a megújult Várkert Bazárt, illetve annak első, rohamtempóban befejezett részét. A régóta elhanyagolt épületegyüttes rekonstrukciója tavaly februárban kezdődött. Most a felújított eredeti részek átadása történik meg, a második ütem pedig az új részek építését tartalmazza, melynek keretében az I. kerület jelentős része megújul.”
    .
    Remélem a Martinász szobor a kampánybéli kapkodás miatt nem nemzetiszín-szalagos klottgatyában és pörge kalapban lesz felavatva, mert a többi ruhája majd karácsonyra lesz befejezve! 😛 😀
    .
    http://www.portfolio.hu/ingatlan/varoskep/itt_az_ujabb_budapesti_szenzacio_atadtak_a_varkert_bazart.197396.html?is=1

  16. Etikus szerint:

    T. grűn úr
    Fejlődött, épült, szépült, amit a kommunisták harminc éven át hagytak szándékosan lepusztulni, ugyan úgy mint számos más frekventált helyen lévő intézményt, objektumot, ha valaki Önök közül kiszemelte magának a “panorámát.” Emlékeznek-e még, hogy az “unokahúg” által vezetett János kórházat is hagyták lepusztulni, mert a földdel egyszintűvé akarták dozerólni. Na kinek az idejében?
    Mostanában legalább van mit átadni, felavatni! Bár csak más területeken is, megtörténhetne! Pl. új értéket, piacképes termékeket előállító ipari vállalatok esetén is, ahol tartós munkahelyek jöhetnének létre. Ezek az ún. kommunális feladatok szándékosan irányítottak Brüsszel részéről, finanszírozások által. Ezen eszközzel is “sakkban tartanak” bennünket, másokat, mert a “termékeny piac” privilégiumokat irányoz elő, mások számára, de sajnos nem nekünk!
    Üdvözlettel………

  17. grün szerint:

    Éljenek a hős felszabadítóink! 😛
    .

  18. Etikus szerint:

    Istenem! Jaj, de sokszor énekeltették, hallgattatták velünk!

  19. grün szerint:

    T. Etikus!
    Lehet ismételgetni!
    “A zember sose tudhassa!” mondta Malacka! 😛 😀

  20. nagyapó szerint:

    Etikus! Talán elkerülte figyelmét a Robert Bosch, Haribo, Rába, Valeo, FAG, Maxon Motor, ZF Hungária Kft., Grundfos, Delphi új projektjei, valamint az Alcoa-Köfém Kft., Hankook Tire Magyarország Kft., Magyar Suzuki Zrt., Richter Gedeon Nyrt., Knorr-Bremse, ThyssenKrupp, Mercedes–Benz Manufacturing Hungary Kft, Bombardier, Opel, Audi beruházásai.
    Legutóbb Csepregen történt komoly fejlesztés.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  21. Etikus szerint:

    Köszönöm a kiegészítéseket.

Itt lehet hozzászólni !