Bunyó miatt állt bíróság elé a pedofil tornatanár

Blikk

Bunyó miatt állt bíróság elé a pedofil tornatanár

Megbilincselve egy uzsonnás zacskóval a kezében beszélt a bíróságon B. Tamás

Uzsonnával felszerelkezve, bilincsbe verve érkezett a bíróságra a csepeli tanár, aki a gyanú szerint több kisfiúval is fajtalankodott egy alapítványi iskolában. B. Tamásnak (34) szerdán egy korábbi ügye miatt kellett a bíró elé állnia.

A vád szerint ugyanis többször arra biztatta tanítványait, hogy agyba-főbe verjék egymást. A bíró erkölcsi okok miatt zárt tárgyalást rendelt el, de a férfi a szünetben nyilatkozott a Blikknek.

– Mint ebben az ügyben, a másikban is ártatlan vagyok. Nem követtem el semmit, ez az egész teljesen másról szól – védekezett a volt nevelő.

Az elmúlt évekről viszont egészen másképpen emlékezett az a fiatal lány, akire B. Tamás felügyelt a Kossuth Lajos Gyermekotthonban.

– Évek óta húzódik ez az ügy, ami újra és újra feltépi a sebeket. B. mindig is sajátos módszerekkel nevelt minket: előfordult, hogy meztelenre vetkőztetett két diákot, akiknek úgy kellett kitakarítaniuk a gyermekotthon egyik szintjét – mesélte a tárgyalás szünetében a neve elhallgatását kérő 19 éves lány.

Forrás: Blikk

Itt lehet hozzászólni !