Pajzán mesék “csak” felnőtteknek!

Csepel.info

Berecz András tart a fenti címmel előadói estet a Királyerdei Művelődési Házban november 29-én, szombaton – értesült a Csepel.info. Jegyek 1500 forintértkaphatók, jegyrendelés a 278-2747-os telefonszámon. Kedvcsinálóként, a fenti videóra kétszer kattintva Berecz András több szereplése, mesemondása is megtekinthető.

6 hozzászólás “Pajzán mesék “csak” felnőtteknek!” bejegyzésre

 1. Szilveszter szerint:

  Berecz András nagyszerű előadó! A népmeséket, anekdótákat ízes tájszólással adja elő, mindíg nagyszerű, és vidám hangulattpot teremt! Mindenkinek szívből ajánlom!

 2. Papi szerint:

  Szilveszter!
  Látod azért néha még egyet is értünk. Volt szerencsém meg hallgatni őt tényleg csak ajánlani lehet. Élmény meghallgatni a nagy mese mondót.

 3. Szilveszter szerint:

  Igen Papi, mert bármennyire is furcsa, igen kicsi különbség van közöttünk. Inkább úgy mondanám, hogy rengeteg közös, és hasonló bennünk. Épp ezért kár, hogy engedünk a politikai nézetünk okozta eltávolodásnak, ahelyett, hogy élnénk polgári közösségi életünket, míg a torokelvágást, és acsarkodást hagynánk politikusainkra.
  Letet, hogy az előadáson egymás mellett fogunk ülni úgy, hogy nem tudom, hogy aki mellettem ül, ő Papi, Te meg nem tudod, hogy aki melletted ül, ő én vagyok. És majd együtt nevetünk az előadáson, mert egyezik a humorunk is. Aztán hazajövünk, és marjuk egymást, mert Viktor, és mert Feri. És ezt nem a kormány csinálja Papi, hanem Mi! Én, Te, Ő, MI.

 4. Papi szerint:

  Szilveszter!
  Egy valamiben biztos lehetsz nem volt, nincs és nem is lesz a kezemben kés sem a Te sem más torkának elvágására. Nekem Te nem az ellenségem hanem maximum politikai “ellenfelem” vagy. Ez olyan mint a sport nem ellenségek hanem max. politikai “ellenfelek” vagyunk. Azért még egy jó műsort vagy egy jó poént ugyanúgy élvezni fogjuk.

 5. Szilveszter szerint:

  Emlxel Papi a Feri a főnököm dologra? 🙂
  Azt mondtad, hogy az képletes. Én sem gondoltam, hogy kés volna a kezedben, és bárki életére törnél! 🙂
  Az előadás most is nagyszerű volt, Andris sosem okoz csalódást!

 6. GAM szerint:

  Remek előadás volt, gratula Berecz Andrásnak, köszönjük a szép estét.

Itt lehet hozzászólni !