HLSZ draft Csepelen

Csepel.hu

Október 8-án 14 órakor megérkeztek az első “fecskék” Csepelre, a Hivatásos Labdarúgó Szervezete (HLSZ) játékos-börzéjének(draft) idei első foglalkozására. A bemutatkozáskor hét profi szerződés nélküli játékos jelent meg a Béke téri stadionban. Az öltözőben Dr. Horváth Gábor, a HLSZ főtitkára köszöntötte a futballistákat. Tájékoztatta őket a következő hetek programjáról, a játékosbörze céljáról, lehetőségeiről. Három futballista vidékről érkezett, elhelyezésükről a szervezet gondoskodik.

A program szakmai munkájáért felelős Gabala Ferenc (a Vasas Kubala Akadémia vezetője) felmérte a játékosok edzettségi állapotát, majd rövid és kölcsönös bemutatkozás után mindenki kivonult a remek állapotban lévő csepeli centerpálya gyepszőnyegére. Mivel három kapus is van a jelentkezők között, a közös bemelegítés után a mezőnyjátékosok és a hálóőrök két csoportban folytatták a tréninget. Ugyan Csank János már a múlt héten bejelentkezett a program megtekintésére, mégsem ő, hanem a Salgótarján képviseletében megjelent Tamási Zoltán egykori védőjátékos volt az első, aki körülnézett a draftolók között.

A napi tréningek mellett edzőmérkőzések is szerepelnek a programban, hiszen minden remény megvan rá, hogy addigra már egy teljes csapatnyi játékos rendelkezésre áll majd.9-én, szerdán  az NB III-as Csepel ellen lépnek pályára a játékosok, melynek kezdési időpontja 15 vagy 16 óra lesz (a pontos időpontról kedden döntenek).

A HLSZ Draft labdarúgói (hétfő):

Botlik Dániel (előző klubja: Toronto Vasas), Lendvai Ticziánó (Hévíz SK), Molnár Balázs (Törökbálint), Nagy Márton (Törökbálint), Petric Branko (Nagykőrös), Szebellédi Ádám (Nagykőrös), Vajda Gellért (Pomáz).

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “HLSZ draft Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Külön örülök a drafton résztvevő goal-keepereknek, mert belőlük hiány van.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !