Tudják, kik késeltek az Erdőalja utcában

Csepel.hu

A rendőrség már tudja, kik voltak azok, akik megkéseltek két férfit egy szóváltást követően az Erdőalja úton található szórakozóhelyen október 5-én reggel. A tettesek a bűncselekmény után elmenekültek a helyszínről, s jelenleg szökésben vannak. A csepeli rendőrök forró nyomon üldözik az elkövetőket.

A bűncselekmény szombat reggel történt, miután két társaság összeszólalkozott az Erdőalja utcában lévő szórakozóhelyen. A vita után az egyik társaság tagjai kést rántottak elő, és súlyosan megsebesítettek két férfit. A sérülteket kórházba szállították, de szombaton, közvetlenül a bántalmazásuk után még nem tudták őket kihallgatni.

A rendőrség vasárnap délelőtt hallgatta meg a sértetteket, akik elmondták, kik voltak a támadóik és hogyan játszódtak le az események. A nyomozók alapos helyszínelést végeztek a vendéglőben, valamint meghallgatták azokat a szemtanúkat is, akik a bűncselekmény elkövetésekor a szórakozóhelyen voltak.  A rendőrség ezek alapján nemcsak a bűntettel gyanúsítható emberek személyazonosságát ismeri, hanem azt is, hogy milyen szereposztásban történhettek a brutális cselekmények.

A késes támadók csepeli lakosok, az éjszakai élet ismert alakjai.

A súlyosan megsebesített két sértett állapota javult.

A rendőrség súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást az ügyben.

Forrás: Csepel.hu

32 hozzászólás “Tudják, kik késeltek az Erdőalja utcában” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Hol ez a szórakozóhely?Mi a neve?

  2. Tóth Mária szerint:

    Úgy olvastam, hogy az Erdősor utcában, de a nevét nem említették. Fogalmam sincsen, hol van ott kocsma.

  3. ... Grün szerint:

    Tóth Mária!
    Szólj a yardoknak ne a zErdőalja utcában keresgéljenek, mert Te úgy olvastad, hogy az Erdősor utcában történt a dolog! 😛 😛

  4. noname szerint:

    A sportpályanal van…ahol a “hotel” van ki van irva h trening drink bar…

  5. Robi szerint:

    Halálbüntetést! Sajnos ezek a férgek már semmitől sem riadnak vissza. Elkapják őket és a mi pénzünkön nyaralnak a fegyházakban. Aztán kiszabadulnak és kezdik újra! A nagy sz@rt, villamosszéket nekik!!!

  6. großmutter szerint:

    Amíg ez a hatalom van, ne várj ilyet Robi! De még az szociktól sem!

  7. szuszo szerint:

    Csak, hogy ne felejtődjön el, cigi pfosmesterünk:

    faszcimbáló gornyonka-ütödöttke…

    …gondolom elképzelésed sincs arról, hogy milyen idegesító lehet az, –mind a szülőnek, mind a Gyermeknek– ha október 6.-án még nincs meg az összes tankönyve.
    Főleg, ha a faktos könyvek hiányoznak!!!

    Amíg az önkormányzat intézte a dolgokat, addig ez nem fordult elő.
    Mióta a cigánygyerek s faszszopó barátai , (mint kormány) azóta ez nem mükődik….:(

    buzhi bugyi-gornyi-komcseszapó -marcsiaszerentátottszájjal s a többiek…:

    szerintetek normális az, hogy egy harmad-negyedéves gimnazista nem kapja meg a könyveket, amiből tanulni kellene????….október 6???? csak egy hónap telt el!!!!!
    Már nem önkormányzati a felelősség!!!
    dakotaviktorka a bűnős!!!!a büdös cigány!

  8. csepeli lakos szerint:

    A moré pétert nem lehetne mint gyanúsított kihallgatni és egy házkutatást csinálni nála? Kábítószer, fegyver, lopott cuccok, állandó éjjel nappali őrjöngések, mert amikor nincs anyag akkor agresszív, ha van, akkor meg azért…. Ha jól láttam apeh tartozás.. Kicsit nem ide való tag és jó lenne ha a törvény ki iktatná már ebből a békés közegből.

  9. robi szerint:

    Admin, ébresztő!

    Keressetek már valakit, aki járatos az IP címekben, mert Robi néven jelentkezett be valaki – aki nem azonos személyemmel.

    Én ugyanis évek óta robi néven kommentelek, kis “r” kezdőbetűvel.

  10. Bugi szerint:

    Szólhatnál az anyakönyvvezetőnek is, hogy ne legyen több Robi.

  11. Bugi szerint:

    Amúgy, ha én tudnám kik voltak, azért nyilvánosságra hoznám a nevüket meg a fényképüket. Csak, hogy hamarabb el lehessen őket fogni, meg hogy óvatosabb legyen az ember.

  12. robi szerint:

    Kösz, kedves admin Bugi.

  13. großmutter szerint:

    robi!

    Normális dolgot csak normális emberektől kérdezz! Itt ne.

  14. ... Grün szerint:

    Bugi!
    Sőt odaírnád, hogy a helyszínen következmények nélkül felkoncolandók?!
    Azért talán ott még nem járunk ebben a piszok nagy demokratikus rendcsinálásban!

  15. Robi szerint:

    Bocs robi!
    Eddig még nem írtam itt, ezért nem is tudtam, hogy más Robi is van. De így hogy te kicsivel írod, rögtön meg lehet minket különböztetni 🙂

  16. Robi szerint:

    Bugi!
    Szerintem, ha nyilvános lenne a nevük és a fényképük, esetleg címük, akkor bármelyik állampolgár megtalálhatná őket. És talán már a kihallgatást sem élnék meg.
    Egyébként rengeteg körözött személy van fent a neten.
    http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/nyilvanos-korozesek
    Szoktátok nézegetni?

  17. szigetország szerint:

    Szerintem is kellenek a nevek és a fényképek. A rendőrség titkolózik és vakarózik, ahelyett, hogy nyíltan közölnék, mi a helyzet.
    Kinek jó, hogy napokig félelemben tartsák Csepelt?

  18. szigetország szerint:

    Külföldön, mondjuk nyugaton, úgy kezelnek egy ilyen ügyet, hogy a rendőrség óránként ad tájékoztatást a nyomozás állásáról, mert a közérdek ezt kívánja. A közérdek ugyanis az esetek túlnyomó többségében előbbre való a nyomozás érdekeinél.

    Ha a rendőrség nem nyilatkozna, másnap menesztenék a főkapitányt, utána meg a belügyminisztert.

    Nálunk meg kuss van… Soroksáron is kuss van.

  19. Rycki szerint:

    Mit várunk egy olyan Zországban ahol elengedik a gyilkosokat…
    Házi őrizetbe kerülnek, elmenekülnek. Utána meg a rendőrök panaszkodnak a bíróra hogy nem mondta meg nekik hogyan kell véghez vigyék a házi őrizetet 😀

    Én csináltam volna nekik képregényt, szerintem abból megértik hogy mi a feladatuk.

  20. csepeli lakos szerint:

    Én azt ajánlom hogy mivel sok sok csepeli olvassa a CSepel.infot jó lenne minden csepeli körözött vagy büntetett életű személyről fényképes adatokat megadni.
    Hát ha el lehet érni hogy mindenki elkerülje vagy épp kitessékelje a kerületből vagy épp felismerje és átmenjen az utca másik oldalára megelőzve azt is hogy belekössön.

    Esetleg egy petíciót hogy fokozottabb rendőri tevékenység legyen az egész kerületben. mert tűrhetetlen milyen ocsmány emberek járnak kelnek erre. jó pár évvel ezelőtt is meg voltak a kerületbeli dolgok de ott pont. itt meg kőbányáról csak idebuszoznak és kiélik magukat a kerületben !! Én nem szeretném ha páromat vagy gyermekemet pont egy ilyen bantu menekült vagy drogos faszkalap bántaná.

  21. ... Grün szerint:

    szigetország!
    “Külföldön, mondjuk nyugaton, úgy kezelnek egy ilyen ügyet, hogy a rendőrség óránként ad tájékoztatást a nyomozás állásáról, mert a közérdek ezt kívánja. A közérdek ugyanis az esetek túlnyomó többségében előbbre való a nyomozás érdekeinél.”
    .
    Ne keverd a közérdeket a közérdeklődéssel! 😛
    Mi értelme lenne óránként kiadni egy közleményt arról, hogy pillanatnyilag halvány lila fingunk sincs, hogy a körözött személyek hol vannak!
    A nyomozás az, ami közérdekből folyik, de a közérdeklődés kizárásával! 😛

  22. szigetország szerint:

    A közérdek az, hogy a jónépet megnyugtassák és információkkal lássák el. Az embereknek joguk van arra, hogy információt kaphassanak (lásd Alaptörvény), a rendőrségnek pedig nincs joga visszatartani az információkat.

    Ha a rendőrség nem tud semmit, akkor ezt kell közölniük, s igyekezzenek azon lenni, hogy legyen információjuk, mert ezért fizetik őket. A legrosszabb, amit a rendőrség ilyen helyzetben tehet, hogy hallgat, s ezzel tápot ad a találgatásoknak és a félelem terjedésének.

    Nálunk a rendőrség éppen azt éri el, hogy az emberek rettegnek, mert késelők meg gyilkosok vannak szabadlábon, akikről a rendőrség jóvoltából semmit nem lehet tudni. Soroksáron azt érte el a rendőrség a kurva nagy hallgatással, hogy civilek szerveződnek a nők védelmére, holott ez is a rendőrség dolga.

  23. Ajtony szerint:

    Közérdek, közérdeklődés, köznyugalom. Lassan harmadik éve minden BTK és eljárásjogi szigorítás után hónapokig őrjöng az EP fasizmust, rasszizmust, orbánizmust visítva a nagy európai éjszakába. A bűnözők – áldozatoknak feltüntetve – jogai után ácsingózik Gönc Dr. és Tabajdi et, Tavarest heccelve, Dany Rouge hörgő kontrájával. Sajnos mindig ez lesz, egyre inkább a deviancia lesz a norma

  24. Feri szerint:

    “A késes támadók csepeli lakosok, az éjszakai élet ismert alakjai.”
    Már csak az a kérdés hanyadik összeütközésük a törvénnyel?

  25. ... Grün szerint:

    “Tudják, kik késeltek az Erdőalja utcában”
    .
    Akkor dobjanak fel egy idézést nekik egy rendőrségi meghallgatásra!
    Ha nem jelennek meg, tegyenek úgy mint a MOL vezírrel a horvátok!
    Nemzetközi elfogató parancs, Interpol stb. 😛

  26. admin szerint:

    Mindjárt kitesszük.

  27. nagyapó szerint:

    A szobordöntő csőcselék késel. Ez szokásos. Azonban minden csehónak 22 órakor be kell zárni. Ez miért tarthat éjjel-nappal nyitva? Csak nem azért, mert az Indotek Group tulajdona, magántulajdon?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  28. felix szerint:

    Szemétláda!
    Kitől kérdezed, amikor ti vagytok hatalmon?
    Heimer bácsi nem enged gondolkodni?

  29. Jeniszej szerint:

    Mióta a közteresek békés szabadságra vágyó bliccelő nőket marcangolnak a főváros szívében egyre romlik a köztereken a biztonság!
    A közteresek többet járőrözhetnének Csepel külterületein, melyek rosszul vannak kivilágítva.

Itt lehet hozzászólni !