Megöltek egy kocogó nőt

Blikk.hu

Brutális gyilkosság! Kötéllel hátulról megfojtottak egy kocogó nőt még csütörtök éjszaka a soroksári Szigetdűlőben.

K. Krisztinát (†36), a helyiek szerint az elkövetők meg is becstelenítették. Úgy tudjuk, a fiatalasszony egy kisfiút, Rolandot és rendőr férjét hagyta hátra. Soroksáron azt beszélik, gyanúsítottjai is vannak az ügynek, a gyilkosok pedig korábban már terrorizálták a környéket.
Ezt azonban a rendőrség egyelőre nem erősítette meg. Közleményükben azt írják: szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A kegyetlen tett megrázta a környéket, a megölt asszony emlékére  gyertyákat gyújtottak a Dobó utcánál.

Forrás: Blikk.hu

Schobert Norbert írása a Facebookon

Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember által igazán elképzelhetelen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szürnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket.

Sajnos etnikai támadás volt és az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt. A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást. Sajnálom, de nem bírtam nem megosztani… Norbi

Forrás: Facebook

66 hozzászólás “Megöltek egy kocogó nőt” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Elképesztő, hogy egyes etnikumok mit “megengednek” maguknak! Vissza a halálbüntetést!
    Gyűjtsünk aláírásokat, annak ellenére, hogy az EU ezt mereven vissza fogja utasítani.
    Ezek a mocskok nem tanulnak semmiből és semmit!

  2. Vica szerint:

    Nagyon sajnálom az asszonyt, és leginkább a családját e szörnyűség miatt. Őszinte részvétem a családjának.

    Mielőtt bárkit megvádolnánk, azért nem ártana gondolkodni egy kicsit. A cikkből kiderül, hogy a környéken él egy, sokakat rettegésben tartó család, valamint az, hogy megöltek egy szerencsétlen, kisgyermekes magyar nőt. Elképzelhető ugyan, hogy a tettesek akár az említett családból is származhatnak, és az is, hogy nem. Sajnos bezárták az elmegyógyintézeteket (bizonyára a II. kerületi ingatlanra is szemet vetettek néhányan, gondolom, nem a fent említett típusú bűnöző családok fajtájából), így bármi megtörténhet. Ezt az ügyet pedig talán épp most nyomozza a rendőrség.

  3. szigetország szerint:

    Tényleg nagy a hallgatás a gyilkosság ügyében! Miért? A rendőrség csöndben van, a helyi politikusok meg sem mukkannak, egy részvétet kifejező mondatuk sincsen…

    Hozzáteszem: Soroksár Csepel közvetlen szomszédja, közös a választási kerület.

  4. Vátesz szerint:

    MAGYAR LÁNYOK, MAGYAR ASSZONYOK! VESZÉLYBEN VAGYTOK! A tenyésztettek már nemcsak ingyen ételre, hanem ingyen nőre is vágynak!
    A szívem elszorul ha este futókat látok, mert szinte kizárólag hölgyek futnak. (Mi anélkül is szépek vagyunk! 😉 ) Szombat este láttam egy szőke hölgyet futni a Hollandi úton, a párja biciklin kisérte. Ők már valamit tudnak!
    Eljön az idő, amikor ezt már csak csoportosan tehetik, kutyás férfiakkal kisérve!!! Oda jutunk ahol a muszlimok vannak, nők csak férfi kiséretében léphetnek utcára!

    Pokolba a teljes politikai osztállyal, amely ezt eltűri! Eljön majd a kor, amikor bármilyen etnikumok közötti bűncselekmény rasszistának fog minősülni és kétszeres szorzóval lesz büntetve! Mindenki fosztogassa és erőszakolja a SAJÁT FAJTÁJÁT!!!

  5. Bugi szerint:

    Kedves Vica, szavad ne feledd. Nehogy aztán meg azokat kezdd el védeni, akik ugyanígy élnek Csepelen, akik miatt ugyanígy félnek az emberek, és akiket az önkormányzat hajléktalanszállókba akar tessékelni. A többségüket már sikerült, a kisebbségüket a bajnaisták nem engedik hajléktalanszállókba, csak hogy menjen a balhé.

  6. Vátesz szerint:

    A pincémben egyszer megjelent egy kisegér, megsajnáltam, elkezdtem etetni. Aztán amikor többen lettek, elegem lett belőlük, megragasztottam őket! Ez nem tanmese!

  7. Schneider Ádám szerint:

    Vicánál a pont: Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

  8. Vica szerint:

    Igen. Erről van szó. Ha valahol bűncselekmény történik, és a környéken élnek fizikai és szellemi nyomorban élő nemzetiségiek, akkor a bűncselekményt (bármi legyen is az) biztos, hogy ők követték el. Minek itt nyomozni? Egyszerűen oda kell menni hozzájuk és felnégyelni mind egy szálig mindenkit. Hiszen a környékbeliek már úgy is rég szeretnének megszabadulni azoktól a nyomorultaktól, és most itt a lehetőség.

    Azt látom, hogy emberek egy csoportja erősen kötődik a II. vh. “nagy vívmányához”, és őszintén remélem, hogy senki sem fontolgat jövendő koncentrációs / megsemmisítő táborokat, esetleg sterilizáló intézményeket, ha ne adj’ Isten hatalomra kerül a pártja…

  9. szigetország szerint:

    Soroksár, Dobó utca: kb. 300 méterre van a Kis-Dunától, a csepeli strand magasságában.

    Jó lenne, ha az Együtt-2014, az MSZP, DK megszólalna az ügyben, mert ők támogatták az utcai csavargók, dorbézolók maximális háborítatlanságát.

  10. Vica szerint:

    Ezt a szörnyű bűncselekményt pedig érdemes rögtön felhasználni politikai célokra, hiszen közelednek a választások. Lehet, hogy az ellenzéki pártok összefogtak, és rábeszélték a bűnözőket, hogy ilyen aljas tetteket hajtsanak végre? Lehet, hiszen az ellenféltől minden kitelik, elvetemült bűnözők egytől egyig. Ugye? Ezen a fórumon gyakran hangoztatják, hogy gyilkolnak is.

  11. szigetország szerint:

    Vica!
    Valóban ne keverjünk bele politikát, hanem derüljön ki az igazság politikától függetlenül. De az sem feledhető, hogy mely politikai erők azok, amelyek felhördülnek, amikor a közterületeken nagyobb rendet, biztonságot akar a kormány.

  12. Bugi szerint:

    MSZP-Együtt-PM, DK, LMP: ezek visítoznak minden egyes olyan alkalommal, amikor a köztbiztonságot akarja javítani a kormány vagy valamelyik önkormányzat, és nem engedik pl. a hajléktalanok, drogosok féktelen dorbézolását, és azt, hogy félelemben tartsák az embereket.

    Csak jelzem, hogy amint Vica elfelejti, hogy most is egy kisgyermekes anyukát gyilkoltak meg, ismét azért fog ugyanitt háborogni, hogy az önkormányzatok fellépnek az ilyen elemekkel szemben.

  13. Varga Gábor vilmos szerint:

    Államalapító Szent István királyunk, mindamellett hogy hihetetlenül toleráns volt a más népekkel szembeni viselkedése terén-erre intette is a nemzetet-, de a BŰNT, HELYÉN VOLT KÉPES KEZELNI!!!
    A félre gyakorolt ÁL-LIBERALIZMUS hozadéka ez az eset is, ami előtt sok-sok negatív előzmény is okkal, joggal figyelmeztetett. A bűn üldözés és megelőzés még most sem kapja s kapta meg azt a segítséget, melynek birtokában az arra illetékesek tenni tudják azt, amit tenniük kell!
    Nyomasztó és fekiáltó jellegűek azok a tények, amelyek az ilyen és ehhez hasonló végkifejlethez vezethettek.
    Az áll jogrendhez, ami tiltja a halál büntetését. A TV közvetítésben szereplő bűnözők személyiségi jogait jobban védi a törvény nemtelen gyakorlata, mint az potentált és lehő jövőbeni áldozatok érdekeit. Ez aztán felerősítheti azt a véleményt, miszerint, magunknak kell megvédeni élhumánum, a vétkest védi és nem az elszenvedő áldozatot. Csatlakoztunk ahhoz az EU joggyakorlathoz,hogy eltörőlték a halál büntetését, ugyanakkor képtelenek vagyunk intézményeinkkel megvédeni a jövő potentált áldozatát!

  14. Vátesz szerint:

    A kiscsirkéket kikelés után szelektálják. A nőnemű csibéket meghagyják, a kiskakasokat elpusztítják. Vica ezen miért nem háborodik fel?
    “Senki sem születik hiába” – mondta a miniszterelnök. Valóban, egy ilyen nemhiábaszületett törte el a Páva lány orr és arccsontját, tépte le a ruháját, erőszakolta meg.
    Balog Zoltán tenyésztésügyi miniszter meg pátyolgatja őket. Mondjon le!

  15. Vátesz szerint:

    45 Millió, ennyit ér ma egy emberélet Magyarországon. Nem az áldozat családjának! A tettesek kapnak ennyit “célprémiumként”!!!

  16. Vica szerint:

    A gyilkosokat meg kell találni, és meg kell büntetni. A bűnözőket szintén meg kell büntetni. Az igazságot pedig ki kell deríteni, és nem találgatni, és bűnösnek kikiáltani bárkit is származása, esetleg lecsúszott életmódja miatt. Ez ugyanis egyenlőre rágalmazás. Ha kiderülne, hogy közülük valók a gyilkosok, akkor őket kell megbüntetni. Egyenlőre tudtommal még nem zárult le a nyomozás, addig pedig minden, ami itt folyik, egyszerűen hangulatkeltés. Egyébként nem kedvelem sem a drogosokat, sem a bűnöző életmódot folytató bármely nemzetiségű embereket. Nem gondolom, hogy bármely nemzetiség ellen kellene hangolni az embereket. Tenni kell a problémák ellen. Nézzétek csak meg, hogy van rá lehetőség: http://www.youtube.com/watch?v=dquCFnzpdPY

  17. Vica szerint:

    Kedves Vátesz! Ezt teljesen komolyan gondoltad? Honnan tudod, hogy a megszületett “kiscsirke” mennyire lesz értékes? Egyébként nem gondolom, hogy a tojásból kikelt kiscsibék kakasait elpusztítaná bárki is. Felnevelik, míg csirkének eladható nem lesz, aztán levágják és eladják őket a fiatal, nem tojónak tartandó csúkocskákkal együtt. Hogy lehetne meggyilkolni bárki újszülött gyerekét csak azért, mert más nemzetiségűnek született? Te nagyon szerencsés ember vagy, hogy a gólya oda pottyantott, ahol nevelkedhettél. Mit tehet az az újszülött emberke arról, hogy kevésbé szerencsés csillagzat alatt született?

  18. großmutter szerint:

    Először is részvétem a családnak. Másodszor az itt a probléma, hogy a nagy felháborodást semmi sem fogja követni. Egy hónap múlva mindenki elfelejti, hogy megtörtént és kész – sajnos. Nem a tüzet akarom szítani, de egyszer és mindenkorra véget kellene vetni ennek ami itt folyik. Meddig kell még ezt eltűrnünk? Meddig kell még behódolni az EU-nak? Pénzért cserébe az életünket adjuk?!

    ELÉG VOLT!!!

  19. Vátesz szerint:

    Az otthon keltetett csirkéket nem szelektálják, de a nagyüzemi keltetőkben igen, csak a nőneműeket nevelik fel, mert nincs “kakasízük” (disznónál “kandisznóíz”), s mert jobban hasznosítják a takarmányt. Egyébként meg prostira nagyobb szükség van, mint stricire!

  20. ... Grün szerint:

    Vica!
    Aki már evett étteremben “kakashere” pörköltet az tudja, felnevelik a kakasokat is! 😛 😛

  21. Vátesz szerint:

    No akkor Grün, neked adom az erőszakolók heréit, edd meg őket!

  22. ... Grün szerint:

    Vátesz!
    Kár, hogy csak ennyi eszed van!
    Szeretem a rántott velőt is, de a tiéden éhen hal még az agyrágó bogár is! 😛 😛

  23. Vica szerint:

    Nézzétek tovább.
    http://www.youtube.com/watch?v=DKTsKBwFlLs

    Remélem, nem törli a rendszer.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ztg3aGzFEQE

    Ezt is érdemes megnézni:

  24. Vátesz szerint:

    Grün, nézz tükörbe, lehet hogy kifordult a szád, s lenyelted már magad heréstől, agyvelőstől!

  25. Vica szerint:

    A családom szereti a csirkét. Hétvégenként levest szoktam főzni belőle. Gyakran látok a piacon vásárolt bontott csirkében két kis fehér herét. Ezek a kis kakasok bizonyára rejtegették a nemüket a válogatók elől, így kicsit tovább úszták meg.

    No, de nem számít. Lépjünk tovább, és gondolkodjunk. Szóval tény, hogy lehetséges, hogy a nevezett családból kerültek ki a gyilkosok, de az is lehet, hogy nem.
    Az viszont biztos, hogy most a cigányokat egytől egyig bűnözőként kell beállítani, és gyűlölni kell őket, hiszen minden bajunknak ők az okozói. Minden rendben lenne, ha nem lennének, hiszen mennyivel jobban élünk…

  26. Ajtony szerint:

    Emlékezzünk Kiskunlacházára! Nem szeretnék senkit védeni, de előbb találják meg az elkövetőt/elkövetőket. Kultúrember csak tutit lincsel.

  27. Etikus szerint:

    Vajon mi lehetett mögöttes indítéka a gyilkosnak, netán a megbízónak?!
    Talán soha sem fogjuk az igazat megtudni. Nem véletlen a nagy csend, adott helyeken.

  28. Aladár szerint:

    Vajon mi lehet a mögöttes indítéka Etikusnak, netán a megbízójának?
    Talán soha sem fogjuk az igazat megtudni. Nem véletlen a nagy csend, adott helyeken.

  29. csepeliman szerint:

    Vajon Csepelről miért nem tudsz ilyen videót belinkelni?

  30. Shrek szerint:

    Az senkinek nem jut eszébe, hogy nem véletlen a hírzárlat és nem elhallgatni, eltussolni akarják az ügyet???!!!! Ostobák.

  31. Etikus szerint:

    Már írtam te (ti) egyek vagytok, egy tőről gyűlölködtök, ez az erényetek.
    Rendkívül sötét, húgyagyú. Nem kívánok veled foglalkozni, mert mindenkit csak provokálsz, ezért isssssss, utálnak oly sokan.

    Azért valakit csak úgy gyilkosnak nevezni, tök idióta gondolkodás.
    Mondd, te minek születtél e világra? S meddig akarod még az emberiséget fertőzni? Te egy óriási baktérium vagy az emberiségen.

  32. Etikus szerint:

    13:35-ös
    Erre is utaltam a 12:32-es írásomban.

  33. Vica szerint:

    Mert itt más a polgármester. Az ottani roma polgármester óriási dolgot hajtott végre. Azon kívül, hogy szinte teljesen megszüntette a bűnözést a falujában, kibékítette egymással a településük különböző nemzetiségű polgárait, munkát és jövedelmet, megélhetést biztosított számukra, és felvirágoztatta a településüket. Önzetlen cigány ember, aki megkérdezi a falu lakosait, hogy minden rendben van-e náluk, van-e szükségük bármire, és ha igen, zokszó nélkül a saját pénztárcájába nyúl, és ad. Cigánynak, magyarnak egyaránt. Példát mutat, és beáll közmunkásnak közéjük, és olyan keményen dolgozik, ahogyan azt másoktól is elvárja. Kell ezt még magyarázni?

  34. Vica szerint:

    Ha hírzárlat van ebben az ügyben, akkor talán épp a nyomozás érdekében. Az, hogy a rendőrség nem tereget ki mindent az üggyel kapcsolatban, simán jelentheti azt, hogy a nyomozás érdekében egyenlőre nem akarják a nyilvánosságot mindenről tájékoztatni.

  35. Bugi szerint:

    Vica: Csepelen most éppen kilencszer annyian dolgoznak fizikai munkát közmunka formájában, mint korábban összesen a Csevaknál, amikor ugyanezek az emberek csak segélyt kaptak. Attól, hogy nem mindenki cigány, még segíthet közmunkával. És az is abszurd, amit az MSZP mond, hogy közmunka helyett több segélyt kellene adni.

    És igen, ha hírzárlat van, akkor annak oka van. Mert ugye a gyilkosságot senki nem hallgatta el, ezt se feledjük. Ez szimpla hazugság volt. Csak halkan jegyzem meg, hogy több hasonló esetben aztán kiderült, hogy cigányokra akarták kenni a gyilkosságot, és korántsem azok voltak az elkövetők. Kár rögtön rájuk fogni.

  36. Vica szerint:

    Bugi! Szóval te tudod, hogy nem a fent nevezett, meglincselendő család tagjai követték el a gyilkosságot? Akkor ezt a hírt miért nem ennek tükrében tettétek fel?

    Komolyan gondolod, hogy a közmunkáért kifizetett alamizsnából lehet rezsit fizetni, családot eltartani? Komolyan gondolod, hogy ez ilyen formában és ennyiért a jövő lenne? Számolj utána kérlek, hogy neked mennyit kell havonta kifizetned csupán azért, hogy emberhez méltó körülmények között élhess, és aztán gondold át a közmunkaprogramot.
    Igen, helyeslem, hogy a munkanélkülieknek lehetőségük van értelmes munkát végezni. Csakhogy milyen áron? Elmennek közmunkásnak pl. egy állami intézménybe, ahol elismerik, hogy rendesen dolgoznak. A közmunka idő végén persze nem veszik fel alkalmazottnak, mert az sokkal többe kerül, hanem felajánlják, hogy közmunkásként később tovább dolgozhatnak. Ez nem út, hanem kizsákmányolás magas fokon. Éhbérért kihasználni a szerencsétlen, rászoruló embereket. Erre nem lennék olyan nagyon büszke.

  37. Bugi szerint:

    Vica te miről is beszélsz? Milyen fent nevezett meglincselendő családról? Normális vagy, hol írtam én ilyet?

    Szóval szerinted az a cigány polgármester mégiscsak szemét, mert közmunkásokkal dolgozik. Vagy cigány polgármester dolgozhat közmunkásokkal, nem cigány meg nem? Szedd már össze magad!

  38. Bobek szerint:

    Az orbáni rabszolgatartás megteremtette a közmunkások társadalmi osztályát.
    Ennél az is jobb volt nekik amikor feltudták venni a segélyt és mellette eljártak feketén dolgozni. Az érett orbáni rendszerben csak kussolhatnak és jól megélhetnek 47000 forintból.

  39. Bugi szerint:

    Szóval Orbán azért gonosz, mert nem hagyja elcsalni az adófizetők pénzét? Amúgy senki nem kényszerít senkit munkára, szimpla hazugság, hogy bárki rabszolga lenne.

  40. Gordon szerint:

    Vica szerint:
    2013. szeptember 30., hétfő – 09:45

    “Ezt a szörnyű bűncselekményt pedig érdemes rögtön felhasználni politikai célokra, hiszen közelednek a választások. Lehet, hogy az ellenzéki pártok összefogtak, és rábeszélték a bűnözőket, hogy ilyen aljas tetteket hajtsanak végre?”

    Lehet, hogy az ellenzéki pártoknak inkább szégyenkezniük kellene, hogy engedékeny büntetőpolitikát erőltettek a bíróságokra és ügyészségekre (plusz: büntetőjogi képzés).

    Lehet, hogy az ellenzéki pártoknak jobb lenne, ha inkább befognák a szájukat (hisz nekik csak a hungarocell bábú rugdosása és a “b.meg”-ezés megy)…

    Pittyinger fog megvédeni minket a bűnözéstől???
    Ááááá … dehogy…

  41. Nemmondommeg szerint:

    Meddig védik még a bűnözőző semmirekellő cigányokat ? Itt az eredménye. Vissza a halálbüntetést a férgeseknek.

  42. Nemmondommeg szerint:

    Szégyen gyalázat, hogy csak a Norbi meri megosztani leírni, hogy mocskos cigányok voltak az elkövetők. A média hallgat egy két sor szerintük kimeríti ezt az aljas bűncselekményt.

  43. Tóth Mária szerint:

    Szeretnék segíteni a miniszter úrnak hogy kinek kell még gyászistentiszteletet tartani…

    “Olaszliszka – Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
    Makó – 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
    Boldogkőváralja – 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
    Kecskemét – 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
    Tiszacsege – tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
    Tiszacsege – 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
    Piricse – 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
    Tápióbicske – 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
    Hangony – 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
    Kunbaja – 2 cigány megfojtott egy idős embert.
    Öcsöd – cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
    Miskolc – 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
    Bácsalmás – 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
    Baks – 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
    Ózd – 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
    Mezőzombor – két cigány nyomorékká vert egy férfit.
    Szekszárd – 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
    Békés – 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
    Nagydorog – idős embert vert agyon egy cigány.
    Kömlő – cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
    Jászfényszaru – cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
    Hajdúdorog – idős embert ölt meg egy cigány.
    Vásárosnamény – 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
    Szeged – biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
    Kisvárda – 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
    IV. ker – idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
    VII. ker – biztonsági őrt késeltek a cigányok.
    VIII. ker. – diáktársát verte halálra egy cigány.
    VIII. ker. József körút – 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
    VIII. ker.. Szentkirály utca – 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
    Blaha – cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
    Hetény – a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
    Szombathely – 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
    Karcag – kocsmárost késelt meg 3 cigány.
    Marcal – templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
    Tiszavasvári – cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
    Nyíregyháza – 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
    Győr – 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
    Miskolc – 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
    Ungvár – 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
    Kőbánya-Kispest – 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert..
    Szolnok – cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.

    Törökszentmiklós – 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
    Tiszavasvári – sírokat rongáltak a cigányok.
    Hegyszentmárton – 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
    Nyírbátor – 3 cigány bántalmazott egy orvost.

    Nyírderzs – 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
    Budaörs – orvost vert meg egy cigány.

    Hernádnémeti – túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
    Hernádnémeti – cigányok bántalmaztak tanárnőt.

    Gyöngyös – fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
    Gyöngyössolymos – fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.

    Átány – cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.

    Törökszentmiklós – két pedagógust bántalmazott egy cigány.
    Kállósemjén – húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
    Mike – 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
    Kunmadaras – 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.

    Nyíregyháza – mentősökre támadt egy cigány.
    Nyírbogdány – cigány bántalmazott egy tanárnőt.
    Buják – cigány verte meg az iskolaigazgatót.”

    Ami a fentiekből kimaradt (és még sok-sok más is!!!)

    Jánoshalma – cigányok brutálisan megerőszakoltak egy német nőt és a férjét összeverték, ezek a németek (és az összes ismerősük) többé be nem teszik az országunkba a lábukat!

  44. Nemmondommeg szerint:

    A lista korántsem teljes. A média mindent elhalhat. Nap mint nap ölnek meg saját házukban védtelen idős embereket, csak azért mert magyar.
    Hol van most a népét eláruló Kulka ? Miért nem mossa le a kormot az arcáról és nem cigány dokumentum filmet forgat hanem a népéről mondja el az igazat ? Hogy segélyes bűnözőkkel tartják rettegésben és irtják saját hazájában a magyart ? Hol van most a kormány aki azonnali védelmet és a családnak azonnali kártérítést adna ?

  45. Vica szerint:

    Bugi! Te értettél félre. A cikk, ha jól látom Norbi megosztásából, a facebook-ról ered. Norbi, és így ez a cikk is valószínűsíti, hogy az elkövetők a környéken lakó cigányok. Olvass csak bele a kommentekbe itt és a facebook-on is, mekkora vihart kavart és gyűlöletet keltett a cigánysággal szemben. Te írtad: “Csak halkan jegyzem meg, hogy több hasonló esetben aztán kiderült, hogy cigányokra akarták kenni a gyilkosságot, és korántsem azok voltak az elkövetők. Kár rögtön rájuk fogni.” Hát erről beszéltem.

    Ki a csoda mondta, írta le itt neked, hogy az a cigány polgármester mégis csak szemét lenne, mert közmunkásokat alkalmaz? Olvasd már el kérlek még egyszer, mit írtam! Itt valamelyikőtök (talán éppen te) az ottani polgármester teljesítményét a csepeli polgármester közmunka programjához hasonlította, és éljenezte a csepeli helyzetet. Lehet, hogy nem voltam mindenki számára érthető, ezért leírnám újra. A közmunka, mely Csepelen, és az egyéb településeken folyik, sz@rt sem ér, mert éhbérért dolgoztatja az embereket, és nem az a célja, hogy az embereket munkára nevelje, amiért tisztességes megélhetést biztosító jövedelmet fizessen, hanem a kizsákmányolás. Ezzel szemben a cigány polgármester beállt a közmunkások közé, megtanította őket dolgozni, megtanította arra, hogy a munkájuknak számukra is értékes gyümölcse teremhet, megváltoztatta a munkához, az élethez való hozzáállásukat, szinte teljesen megszüntetve ezzel a településen a bűnözést, megszüntette az ellentétet a helyben lakó romák és nem romák között. Békét, biztonságot és megélhetést teremtett a falu lakosainak függetlenül attól, hogy romák, vagy nem romák. Ennél nagyobb dolgot ember nem tehet az életében. Ez az ember pedig nem hagyta abba. Nem nyugodott meg az eredményeitől, és nem ücsörög a babérjain, hanem nekiállt felvirágoztatni a települését. Érted már? Erről beszéltem. Lehet tanulni egy cigánytól is. Sőt! Itt lenne az ideje, hogy tanuljunk tőle, mert a kezünkbe adta a megoldás kulcsát, csak használni kellene minden településen.

  46. Etikus szerint:

    T. Bobek 14:53-as
    Közmunkát kell teljesíteniük vagy kötelező átképzésen kell részt venniük a régóta munkát kereső briteknek, ha meg akarják tartani álláskeresési támogatásukat – közölte a brit pénzügyminiszter.

  47. Nemmondommeg szerint:

    Vica. A te és hozzád hasonlóak miatt tart itt a cigány bűnözés ahol tart.

  48. Vica szerint:

    Nemmondommeg te pedig olyan okos vagy, hogy utcát kellene elnevezni rólad.

  49. Nemmondommeg szerint:

    Vica. Kormozd össze az arcod és be lehet állni Kulka mellé sajnáltatni a mesterségesen bűnözésre tenyésztett sarjakat ezzel is tovább szítani a feszültséget.

  50. Nemmondommeg szerint:

    Az Index természetesen most is mocskos cikket hozott le Vicához hasonlóan végig a cigányokat védelmezi és nem a bűncselekményen akad ki. Bárki is követte el, túl kegyes neki a börtönbüntetés.

  51. Vica szerint:

    Nézd öregem. Édesapád nagy hibát követett el, hogy nem kisszéket készített helyetted. Ha már így történt, nincs más lehetőség, kezeltesd magad. Talán a tudomány már tart ott, hogy rajtad is segíthet. Őszintén sajnállak.

  52. Nemmondommeg szerint:

    Vica
    A szüleidet nem szidtam, nem emlegettem. Talán azért mert ők nem tehetnek arról amilyen lettél. Figyelj most nagyon jól.
    A saját hazájában retteg a magyar, mert következmények nélkül halálra verhetik, megszúrhatják. A börtön nem következmény. Bemennek a tesóikhoz, ingyen kaja, pia, tévé, meleg, konditerem.
    Az ilyen tett elkövetőjére halálbüntetés kell. Ha a te hozzátartozód lenne, te is így vélekednél.

  53. Vica szerint:

    Szerencsére a hozzám tartozók közül senkit sem ölt meg senki. Remélem, nem is fog. Bocs, ha a szüleid bántásaként értelmezted, amit neked szántam. Nem volt helyes tőlem beszállni a hajtépésbe.

    Sajnos tényleg sok a bűnözés mostanában. Valahogy nem sikerült két hét alatt megszüntetni… Tény, hogy a börtön nem következmény, és az is, hogy inkább wellness hotelként működtetik, mint fegyintézményként, és így inkább tuti buli, télen még melegedő is a helyett, hogy elrettentést jelentene. Az tuti, hogy én nem szavaztam volna meg számukra a szuper ellátást, de ez van. Annak pedig, hogy eltörölték nálunk is a halálbüntetést, és hogy az Uniós országok egyikében sem engedélyezett, többek között az az oka, hogy véletlenül se ítéljenek halálra ártatlan embert. Előfordult már ugyanis a történelemben, hogy a kivégzés után derült ki valakiről, hogy ártatlan volt.

  54. Királyerdei szerint:

    Vica!
    Csodálkozol,hogy van igény a Gárdára?

  55. robi szerint:

    ” Vica szerint:
    2013. szeptember 30., hétfő – 20:26

    Szerencsére a hozzám tartozók közül senkit sem ölt meg senki. Remélem, nem is fog. ”

    Ha nagyon közönséges lennék, azt írnám ide: nyugi, ami késik, az nem múlik.

    Ezért tart itt az ország, mert a hülye nép csak a saját kárán tanul.
    Évekkel ezelőtt egy korábbi szomszédom rasszistának minősített egy megjegyzésem miatt. Amikor fényes nappal a 15 éves fiától a lépcsőházban vették el a mobilját két pofon kíséretében, akkor hirtelen megváltozott a véleménye ( bocsi attól, aki korábbi hozzászólásomban már olvasta ezt az esetet).

    A szörnyű gyilkosságról ma megkérdeztem környezetem. Hét-nyolc vélemény után ledöbbentem.
    Egyikük sem hallott semmiről, pedig voltak nagy tévézők is. Agymosás zajlik, profi szervezéssel, teljes sikerrel.

  56. Vátesz szerint:

    Tóth Mária listáját kiegészítem:
    http://csepel.info/?p=18449#comment-119474 “Roma bosszúfantáziák két percben”
    Vátesz szerint:
    2012. február 23., csütörtök – 21:17
    Mester úr mikor forgattat filmet a 24 éves gadnai cigány férfiről, aki kirabolt egy 84 éves asszonyt, aztán megerőszakolta, kinyomta a szemét, megfojtotta majd tőből levágta a combját? Lehet hogy még ki is hagytam valamit, megkereshető a gadnai gyilkos szóval.

  57. Vátesz szerint:

    Dopemannek meg nem Orbán fejét kellene rugdosnia, s fokozni a feszültséget. Elővehetné a józan eszét, ha van neki. Az ő nagyszüleit KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL ÖLTÉK MEG A CIGÁNYOK Pesterzsébeten!

  58. Vica szerint:

    Robi! Talán nem bűn, hogy örülök annak, hogy a családomból nem öltek meg senkit, és hogy remélem, nem is fognak.

    Tényleg nagyon közönséges voltál, amikor az írtad, ami késik, nem múlik.

    És tévedsz. Nincs szükség a gárdára. Nézd meg a videókat, amiket belinkeltem, és ha nyitott vagy értelmes megoldásokra, láthatod, hogy épp gárda nélkül lehet a leginkább megoldani az ún. “cigánybűnözést”.

    Ne gondold, hogy a családunkat nem érte még kár bűnözők miatt. Sőt cigánygyerekek támadásának is ki volt már téve a fiam. Ennek ellenére nem állítom, hogy minden ciágny bűnöző. Azokat, akik bűnözők, meg kell büntetni. A többieket pedig békén kellene hagyni.

  59. Királyerdei szerint:

    gyonverés biztosítva!:)

  60. robi szerint:

    Vica!
    Ne nevettesd ki magad: az általad említett cigány bűnözést nálad befolyásosabbak sem oldották meg. Az okok összetettebbek annál, mint ahogy te gondolod.

    Sajnos neked és még sokaknak tele tömködték a fejét a sok hazugsággal. Miközben a politikusak a fő bűnösök, mert a szavazatokért cserébe a bűnözőkkel is összepaktálnak.

  61. fghfjhgkjhk szerint:

    robinak igaza van, – részben – mert a “bűnözés” tág fogalom. A láthatatlan “fehérgalléros” sem támogatandó, de legalább vér nem tapad hozzá, tehát nincs párhuzam az ilyen antiszociális bűnözőkkel.

  62. Vica szerint:

    Robi! A te kedvedért, mert látom, mégsem hallgattad meg az általam a youtube-ról bemásolt videókat, ide is bemásolom. Legalább egyet nézz meg, és utána mondj véleményt, hiszen nem én akarom megoldani ezeket a problémákat. Van, aki képes volt már rá, és ha tényleg megoldást szeretnétek, legalább nézzétek meg, hogy csinálta:

    Nézzétek tovább.
    http://www.youtube.com/watch?v=DKTsKBwFlLs

    Remélem, nem törli a rendszer.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ztg3aGzFEQE

    Ezt is érdemes megnézni:

Itt lehet hozzászólni !