Csepel FC: Döntetlen és gólcsend Nagyatádon

Csepelfc.hu, Onlajnok.com, Csepel.info

Gólnélküli döntetlent ért el Nagyatádon a Csepel FC az NB III Nyugati csoportjának 1. fordulójában. A mérkőzésen mindkét csapatnak adódtak helyzetei, de gól egyik oldalon sem esett.

1. forduló: Nagyatád – Sportbusz Csepel FC 0-0A lefújás után a két csapat vezetőedzője, Papp Zoltán és Szabó Zoltán értékelte a kilencven perc során látottakat.

Papp Zoltán: ” – Minden kezdet nehéz, bár nekünk voltak nagyobb helyzeteink, azonban a mérkőzés képe alapján igazságos eredmény született. A megszerzett pontot nem becsüljük alá, de nem is értékeljük túl. Úgy gondolom, hogy a kreatív játék kellett volna a sikerhez.”

Szabó Zoltán: ” – Összességében nézve igazságosnak érzem a döntetlent, de, ha a második félidőben a támadójátékunk határozottabb, akkor három ponttal távozhattunk volna. Aminek még örülhetünk, hogy ismét sikerült lehoznunk kapott gól nélkül a találkozót, de még egyszer mondom, ha a második játékrészben elől határozottabbak vagyunk, akkor nyerhettünk volna.” (00:32:43)

A látottak alapján igazságos pontosztozkodásnak lehettünk szemtanúi. A következő fordulóban a nagyatádiak a Csákvár otthonában lépnek pályára, míg a csepeliek a Szombathelyi Haladás II. alakulatát fogadják.

A két csapat összeállítása:

Nagyatádi FC: Gyenes A. – Szabó Sz., Dekanics, Petrók, Kovac, (Akácsos – 82.p.) – Márton A. – Kuckó, (Kovács P. – 70.p.), Garai, Csongár, (Pákai – 65.p.), Laczkó D. – V. Nikolic

Csepel FC: Nagy Z. – Kecskés G., Haraszkó, Rakic, Teplán – Szemán, (Schleining – 91.p.), Krupár – Juhász L., Koziorowski, (Szluka – 55.p.), Zimermann – Segesdi, (Somodi – 72.p.)

Játékvezetők: Pillók Ádám (Mohos Mátyás Tamás, Verbászi Patrik Bence)
Nézőszám: 200 fő

További eredmények a fordulóból:

Dorogi FC – Aqvital-Publo Csákvár 2-0
Tököl VSK – Újbuda FC 0-3
Balatonfüredi FC – Futura Mosonmagyaróvár 1-2
Szombathelyi Haladás II – Veszprém FC 4-2

csepelfc.hu

A mérkőzésről bővebben ide kattintva olvashat.

3 hozzászólás “Csepel FC: Döntetlen és gólcsend Nagyatádon” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    “Rendkívüli érdeklődéssel” figyelem ezeket a híradásokat a Sportbusz Csepel FC – mi a fene az – és az egyéb között. Van akit érdekel? (1 sör).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. robi szerint:

    Akkor tán be kéne szólni a helyi pártközpontba, ahonnan irányítják az infót.

  3. helyi szerint:

    nagyapó, van akit érdekel, higyje el!

Itt lehet hozzászólni !