Ruttner áldozat lehet?

Blikk

Minden azon múlik, hogy a papíroknak és az úgynevezett letéteményeseknek hisznek, vagy Ruttner Györgynek.

A közismert sztárokat védő ügyvéd már tavaly novemberi feljelentésében állította: ügyvédi letéti szerződésekkel álcázták az uzsorakamatos magánkölcsönt az őt folyamatosan sakkban tartó egykori ügyfelei, akik havi tíz-, esetenként tizenöt százalékos kamatra adtak neki kölcsönt éveken keresztül.

Mint a Blikk megírta, Ruttner az első letéti pénz elsikkasztása miatt ellene tett feljelentésnél azt állította, a 60 millió, amit K.-ék követelnek rajta, nem letéti pénz, hanem uzsorakölcsön.

A Blikk úgy tudja, V. I. és R. E. az újabb feljelentők, szerintük több tízmilliós összeg elsikkasztásáról van szó.

Csakhogy értesüléseink szerint Ruttner többek között ezeket a személyeket jelentette fel tavaly a családját féltve, amikor az uzsorakölcsönt és kamatait képtelen volt tovább fizetni.

A mostani feljelentés nyomán ügyvédi visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, az ügyvédet még nem hallgatták ki.

Forrás: Blikk

4 hozzászólás “Ruttner áldozat lehet?” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Csak nem magánokirat hamisításról beszél az ügyvéd úr?

  2. Vátesz szerint:

    A havi 10-15 % az az!

  3. lolka szerint:

    “Csakhogy értesüléseink szerint Ruttner többek között ezeket a személyeket jelentette fel tavaly a családját féltve, amikor az uzsorakölcsönt és kamatait képtelen volt tovább fizetni.”
    -Csak azt nem értem, miből gondolta, hogy a banknak nem tudja fizetni a kölcsön törlesztést, akkor az uzsorásoknak majd tudja fizetni a kölcsönt…
    ” Csakhogy időközben az árfolyamok az egekbe szöktek, és előbb egymillióra, majd kettőre, idén pedig 2,3 millió forintra ugrott a havi törlesztője. Ezt már képtelen volt kigazdálkodni.” (és akkor még ez mellé felvesz uzsora kölcsönt)
    ” Hiába hordtak ki öt éven keresztül havi 13 milliót sokszor nejlonszatyorban, még mindig követelik tőlem az alap 172 milliót. Az ügyvéd fél éve nem tudja fizetni a bankot, mert mindent az uzsorásoknak ad, így hamarosan elárverezik a birtokot. “….Blikk.hu 2012. 12. 03.(idézet) http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/uzsorasoknak-fizetett-500-milliot-ruttner-gyorgy-2122743

Itt lehet hozzászólni !