Levélben tájékoztat Orbán Viktor a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről

Fidesz.hu

Levélben tájékoztatja Orbán Viktor miniszterelnök a lakosságot a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettesnek, közigazgatási és igazságügyi miniszternek kell gondoskodnia – a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalán (KEK KH) keresztül – a személyes adatot nem tartalmazó miniszterelnöki levelek soron kívüli elküldéséről.

A határozat felhívta a KIM vezetőjét, hogy a KEK KH útjan azonnali határidővel gondoskodjon a címzettek részére megküldendő miniszterelnöki levelek megszemélyesítésével, a küldemények összeállításával, a borítékok nyomdai előállításával és a címzettek részére való megküldésével kapcsolatos feladatok ellátásáról.

A határozat azt is előírja, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak adatfeldolgozási szerződést kell kötnie a KEK KH-val és a Magyar Posta Zrt.-vel.

Az Európai Unió pénzügyminisztereinek tanácsa (Ecofin) múlt pénteken, luxembourgi ülésén döntött úgy, hogy megszüntetik a Magyarország ellen a túlzott mértékű költségvetési hiány miatt 2004 óta folyó eljárást.

Forrás: Fidesz.hu

13 hozzászólás “Levélben tájékoztat Orbán Viktor a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    “Levélben tájékoztat Orbán Viktor a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről”
    Azt is elmagyarázza miért kell annak ellenére a Sanyaró Miska csomagja?! ))) 😀 (((

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Kb mennyi ideig tart a Hitelek visszafizetése? 15-20 év alatt letudhatnánk?

    Mert akkor csak azon agyalok, ha erősödik a Forint, akkor kéne gyorsba nyomni új bankókat, pici infláció, aztán megint följebb tornásztatni, megint erősödne a Forint, megint új bankókat nyomni, három-négy ilyen bankónyomás, igaz hogy sok pénz van a piacon ezután kicsit leértékelődik, de akkor azt úgy befolyásolom, hogy kedvezően hasson a piacra ill a piacon. Mert az infláció százaléknagyságától függ az értékveszteség, nem? DE!

  3. Jeniszej szerint:

    Összecsaptak a rendőrökkel az Erste Bank előtt tüntető devizahitelesek.
    Lassan ébredezik a “záldott” nép. ))) 😀 (((

  4. ebihal szerint:

    Ezt a postaköltséget inkább adnák az árvízkárosultaknak!

  5. Gordon szerint:

    Az mszp másképp gondolja a demokráciát.
    Az ő elvük az volt, hogy véresre kell veretni az ellenzéket az utcán.

  6. Jeniszej szerint:

    Ezért jó, ha van a kétharmadnak egy ütőképes hadserege, amely őrködik a demokrácia felett. 🙂
    Más:
    Devizahitel!
    Nyilvánvaló volt, hogy ezt egy mocskos manipulációt a szemét pénzvilág az új gyarmati területek megszerzésére, kirablására hozták létre.
    Azt monya a Fater, hogy mégse járja az, hogy Európa szívében a trezorok mélyén a háborús bűnözők sok lopott kincse felett, a hatalmas virtuális pénzeken trónolnak és jól élnek azok, akik a munkaalapú társadalmat el sem tudják képzelni.
    Miért kerülte el Svájcot a világégések?
    Miért nem számolják fel a lopott vagyonok őrzését?
    Miért nem hirdet az ilyen „bűnös” élősködő társadalom felett bojkott az egész világ.
    Ez az EU. végre tehetne valamit.
    Talán az élőmunka nélküli világé a jövő?
    Milyen erkölcs uralkodik ott, ahol a fasiszták, és háborús bűnösök és egyéb diktatúrák rabolt kincseit őrzik?
    Milyen társadalmak azok, ahol engedik e mocskos vagyonra alapozott virtuális lóvéval való manipulációt?
    Feltételezhetően sokan a haláltáborokban végezték azok, melyek kincsein, „aranyfogain” e nemzet hatalmas lóvékat szakítanak le másokról mocskos bankjainak segédletével. – 2013- ban.

  7. Katkaa szerint:

    Gordon szerint: Ez meg a fideszi barom demokráciája,
    ” 2013. 06. 22.
    A hét közepén Németh Zsolt külügyi államtitkár dicsérte a belpolitikai fejlemények mentén, majd tegnap Orbán Viktor kivánt sok sikert annak a török kormánynak, amely rendőrség 7000 ellene tüntető ember megsebesülésért, és 4 haláláért felelős. Orbánék, nem csak hogy nem értek ki az ellenzéki demonstrációk védelmére, hanem pontosan ezek brutális rendőri szétverését támogatták.

    2010-ben a Fidesz elsöprő gyözelemmel kétharmaddal nyerte meg a választásokat. Ennek az elsöprő sikernek szimbolikus pontja 2006 október 23, és az arra adott szocialista és szabad demokrata reakció. Sok millió magyar állampolgár szemébe vésödött be a kép ahogy a rendörők sün alakzatban körbeállják a földön fekvő tüntetőt és módszeresen elkezdik verni. Mindenki látta a kilött szemű bekötött fejű embereket és ezek a képek lettek a Gyurcsány kormány szabdság felfogásának szimboloumai. Sokan nem felejtjük el, hogy az akkori rendőrkapitányt Gergényit nem leváltotta a kormány, hanem kitüntette.

    Törökországban most valami hasonló történik. A tüntetőkre támadó rendőrség nem csak kilött szemeket hanem halottakat hagy maga mögött az utcán. Orbán Viktor pedig minden jóérézésű magyar állampolgárt szembeköpve, támogatja a Török Gergényit, a török rendőrterrort, a török kormányt, ami saját rendőrségét küldi saját állampolgáraira.

    Persze láttuk már az azeri baltás kiadatásánál, mit ér a kormánynak az ország becsülete ha pénzről van szó. Itt pedig arról van szó, a szabadságharcunk finaszirozásáról, török és azeri befektetőkön keresztül orosz pénzből De vajon mit ér ez a szabadságharc, ha szembeköpjük a szabadságot? Ha Orbán Viktor Magyarországról tünteti ki a török Gergényi Pétert jó kivánságaival? Ha nem azokat támogatjuk akik utcára mennek a rendőri erőszak és az igazságtalanság ellen, hanem azokat akik őket veretik meg? Van még olyan, hogy Fidesz vagy már csak a hatalom maradt? “

  8. pastorius szerint:

    Remélem a jó “édesanyukájának” is elküldi a levelet.

  9. Ejj... szerint:

    Az elfogadott földtörvény szövegéről kérek tájékoztatást, nem a mellébeszélésekről.

  10. nagyapó szerint:

    Ejj… ! ujfoldtorveny.kormany.hu/

  11. ... Grün szerint:

    Ejj…!
    Még nincs aláírva!
    “A párt arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a párt álláspontja szerint házszabályellenesen elfogadott új földforgalmi törvényt – közölt Gyüre Csaba és Magyar Zoltán a Sándor-palota előtt. ”
    http://www.hirado.hu/Hirek/2013/06/24/13/Jobbik_Ader_ne_irja_ala_a_hazszabalyellenesen_elfogadott.aspx

  12. John Doe szerint:

    Meddig tart a felfüggesztés, Gordon? Ameddig a jegybanki tartalék? Ti szemérmetlenebbek vagytok, mint akiket köpködtök.

  13. Jeniszej szerint:

    A közterület mindenkié, ezért a hatóságok gyakorlatilag semmit nem tehetnek azok ellen, akik a lomtalanítás idején a szemétkupacok köré gyülekeznek akár napokkal korábban is. A rendőrség csak akkor intézkedhet ellenük, ha nyilvánvaló rendzavarás történik.

Itt lehet hozzászólni !