74 éves férfi ölt Üllőn

Csepel.hu

A tettes Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, annak fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett.

A családi tragédia okát vizsgálják. A nő édesanyját helikopterrel vitték kórházba.

Az üllői önkormányzat nem tud arról, hogy a városban hétfő este történt, három emberéletet követelő lövöldözés hátterében súlyos családi konfliktusok állnának – közölte a település alpolgármestere az MTI-vel. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, az ő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A 64 éves élettárs, a 41 éves fia, illetve a fegyverét végül maga ellen fordító idős férfi a helyszínen meghalt, az elhunyt élettárs édesanyját súlyos sérülésekkel szállították kórházba. (A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.)

A három halálos áldozatot követelő bűnügyben a PMRFK nyomoz, a helyszínelés és az adatgyűjtés jelenleg is tart. Fehér Imre (Fidesz – KDNP), a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna. Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet, a tragédia helyszínének közvetlen környezetében csupán lehúzott redőnyöket látni, az Akácfa utcába – ahol tart a helyszínelés – senkit sem engednek be. Az alpolgármester elmondta, a bűncselekmény egy “átlagos” családi házas övezetben, Üllő északi részén történt, a tragédia elszenvedőiről (a család tagjairól) pedig csupán annyit hallani, hogy meglehetősen zárkózottan éltek.

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője kevéssel este 10 óra előtt az MTI ismételt érdeklődésére közölte: az eljárást a gyilkossággal gyanúsított idős férfi ellen ugyanúgy lefolytatják, mintha életben lenne, hiszen a súlyos bűncselekmény indítékát ki kell deríteni. A munkában szakértők segítenek. A nyomozók már több szomszédot kihallgattak, de az adatgyűjtés még sokáig eltarthat – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: Hirado.hu

Egy hozzászólás “74 éves férfi ölt Üllőn” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ja tegnap este, hát a pali alkesz volt, azt többet kezdett inni, miután mindenki hülyének kezdte nézni az újbeköltözők közül (nevelt fiú-anyós…) a csávó bekattant és piff puff…

    Nincs már min csodálkozni.
    Nyugaton mindenki nyomorék lesz agyilag, szóval demenciába esik, a kibaszott nagy jólléttől, mi kelet-európaiak pelenkázzuk, etetjük őket, mert a nyugati nem vesz fel gumikesztyűt, és nem turkál a segglikába ilyen embereknek, pedig az ő fajuk/rasszuk….

    Mi kelet-európaiak megrohadunk az élettől, mert most sincs semmink, csak elhitetik, mekkora kibaszott nagy szabadság van. Ja ekkor vagy valójában a rendszer áldozata…. mindegy, nálunk nincs demencia, nincs jólét, sőt igazából éhezünk mint 30 éve is….. mi nem a jóléttől leszünk demensek, hanem a kilátástalanságtól leszünk pszichésen még inkább terhelve, erre jön hogy le vagyunk becsülve, meg vagyunk alázva, és nem merünk visszaugatni… ja és a mocskos tévé, amit néz a magyar…….

    Fegyver?

    Előbb kapok fegyvert, mint valódi bocitőgyéből fejt tejterméket….. ez még nem világos nektek? A háború a legjobb business….utána a kaja csak

Itt lehet hozzászólni !