Páva: Eltörték a lányom arccsontját

Meg akarták erőszakolni a pécsi polgármester gyermekét

Magyar Hírlap

Illusztráció

Erőszakos támadás érte Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester lányát péntek hajnalban. Az áldozat el tudott menekülni a helyszínről, de súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban kezelik.

Brutális támadás érte Pécs belvárosában a polgármester húszéves lányát, aki barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog. Az úton egy férfi követte, és miután sikertelenül próbált a lánnyal szóba elegyedni, szexuális zaklatás szándékával megtámadta. A megtámadott szerencsére képes volt védekezni, „így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet” – írta a polgármester. A védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte arccsontját, orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás keletkezett. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

„Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető. A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is” – áll a Páva Zsolt közleményében.
A polgármester egyúttal arra kér minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekük a média jelenléte nélkül gyógyulhasson. „Mint édesapa, arra kérem önöket, ne a szenzációt keressék ebben az ügyben, hanem az emberséget, amelyre most gyermekemnek a legnagyobb szüksége van – zárta közleményét a polgármester.

Forrás: Magyar Hírlap

58 hozzászólás “Páva: Eltörték a lányom arccsontját” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    “A polgármester egyúttal arra kér minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekük a média jelenléte nélkül gyógyulhasson. „Mint édesapa, arra kérem önöket, ne a szenzációt keressék ebben az ügyben, hanem az emberséget, amelyre most gyermekemnek a legnagyobb szüksége van – zárta közleményét a polgármester.”

    Páva Zsolt polgármester fent idézett kérése nyilván a fórumozókra is vonatkozik!

  2. felix szerint:

    Talán le kéne venni a cikket, a hírekben éppen éléggé benne lesz.

  3. Tóth Mária szerint:

    felix, s ha a te lányoddal történt volna? Ja, akkor már nyüszítenél, ugye? Kattanj már le a kettős mércéről!

  4. “Meg akarták erőszakolni a pécsi polgármester gyermekét”
    Mint a címből kiderül nem csak akarták, sikerült is!
    Vagy egy arccsonttörés még csak nyolc napon túl gyógyuló dorgálás és nem meríti ki a zerőszak fogalmát?!

  5. felix szerint:

    Már megint képtelen vagy megérteni, mert csak a gyűlölet szól belőled.
    A család kérte, hogy engedjék a lányát nyugodtan gyógyulni.
    Azaz a sajtó ne nagyon foglalkozzon vele.
    Amennyiben az én lányommal történne ilyen, nem engedném leírni a nevét, sem semmilyen utalást a családra, mert nem az a hír.
    Nyüszíteni meg nem szoktam.
    Hoztad magad.
    Ennyi.

  6. Tóth Mária!
    Ez már a rend vagy lesz még rosszabb is?!

  7. Tóth Mária szerint:

    felix, te is hoztad magad, mint mindig!

    vitéz: lesz ez még rosszabb is! Drága liberálisaink piszokul elszúrták, hogy itt “egyes népcsoportoknak” mindent lehet!

    Se becsület, se tisztesség, se etika! ezért jutottunk idáig, én így gondolom.

  8. John Doe szerint:

    Tóth Mária, hogy jön ide a liberalizmus és hogy hozta ide a “cigányokat”, mert biztos nem a “zsidókra” gondolt. Talán szemtanú volt?

  9. Tóth Mária!
    “Drága liberálisaink piszokul elszúrták, hogy itt “egyes népcsoportoknak” mindent lehet!”
    Meglehetősen elégedetlen vagy a három éve regnáló hatalommal, ha már liberálisoknak nevezed őket és felrovod a tehetetlenségüket!
    Remélem következő választáskor tudod hová tedd a zikszet?!

  10. nagyapó szerint:

    Eetásak van min csámcsogni? Igen a szocialista erkölcs az más.
    Egyéb. Életfogytot kapott a pécsi pszichiáternő gyílkosa.
    Egyéb. A készenléti egység járőrözik Nógrádban ápr. végéig, 30 településen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. felix szerint:

    Szemétláda!
    Itt csak a Mariskád csámcsog.

  12. pongó szerint:

    Milyen primitívek már megint egyesek!

  13. John Doe szerint:

    nagyapó, miért járőrözik a készenléti rendőrség Nógrádban? Valakit keresnek, vagy csak úgy, mint ma itt Csepelen, lovagoltak egy kicsit.

  14. John Doe szerint:

    “A polgármester egyúttal arra kér minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekük a média jelenléte nélkül gyógyulhasson”
    Ennek ellenére a csapból is ez folyik.

  15. Tóth Mária szerint:

    Milyen idegesek vagytok , zsidó, cigány komcsikák!

  16. John Doe szerint:

    Tóth Mária, Ön sem gyűlöli, csak önmagát és a világot. Apu elhanyagolta és semmire nem vitte az életben?

  17. gyalog szerint:

    Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg Páva Zsolt lánya, és kívánom, hogy a lány maradandó sérülése nélkül érjen véget a történet!
    Szeretettel, gyalog

  18. piroska szerint:

    Na végre egy értelmes hozzászólás. Vegyenek példát a többiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Vátesz szerint:

    Pécsen Péntek Lászlónak követője akadt, szerintem lesz még több is! Ott volt a kézigránátos emberölés is, ideje lenne ott rendet tenni!

  20. Mari nénye szerint:

    Már elkapják a mocskot mire felébredünk!

  21. Doki szerint:

    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki a 23 éves cigány származású Nyerges Zoltán ellen. A pécsi lakos gyanúsítható azzal, hogy 2013. április 5-én 4 óra körül Pécsett, a Kálvária úton található alagútnál megtámadta és bántalmazta Páva Zsolt 20 éves lányát.

  22. Vátesz szerint:

    Ezek a kátrányoshelyzetűek hogy begerjednek a fehér lányok látványától! Azt is rasszista bűncselekménynek kellene tekinteni, ha valaki bármit követ el egy más rasszhoz tartozó sérelmére! Bűnözzön mindenki a saját fajtáján belül!

  23. "?!" szerint:

    A gyanúsított Nyerges Zoltán vajon milyen rokoni kapcsolatban áll a fideszes oligarcha Nyerges Zsolttal, Simicska Lajos üzlettársával?

  24. Jeniszej szerint:

    Azt monya a Fater az északi kinézetű ember az nem barna, hanem szőke és általában kék szeműek. Ezek nem “norvég emberek” – az biztos!
    Sokan itt ez tanán nem tudják?
    A “pécsi szatírok” azok kiköpött cigányok, így eccerűen szólva.
    ))) 😀 (((

  25. Jeniszej szerint:

    A pécsi polgármester ahelyett, hogy a médiát csitítja, – jobb volna, ha rendet és jobb közbiztonságot teremtene szűkebb hazájában. – monya a Fater. 🙁

  26. Doki szerint:

    Lajos! Vajon miért nem lepett meg, hogy ebben a témában is a Fidesz ellen nyomozol?

  27. guriga szerint:

    Milyen érdekes,ha nem egy átlag emberről van szó,milyen hamar tud intézkedni,felderíteni a rendőrség:((((((
    Miért kell kiváltságosnak lenni,hogy történjen is valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ennyit a Magyar rendőrségről……..

  28. guriga szerint:

    felix szerint:
    2013. április 05., péntek – 11:58
    Talán le kéne venni a cikket, a hírekben éppen éléggé benne lesz.

    Igazad van..

  29. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    Eszemben sincs a Fidesz ellen nyomozni!
    Nyomozás nélkül is elég fideszes hülyeségbe lehet botlani minden nap, ezért a közmondást idézve jelentem ki a megnyugtatásod érdekében, hogy “nyomozzon utánuk a halál”!

  30. Doki szerint:

    Lajos!
    Igyekezz a témához szólni és nem elterelni a szót. Egy ártatlan lányt bántalmaztak, aki könnyen juthatott volna Bándy Kata tragikus sorsára. Ebben az esetben szerintem nem azt kéne néznie jó pár embernek, hogy egy fideszes politikus lányáról van szó…

    Egyébként pedig a pécsma.hu hírportál információi szerint a fiatal lány megverésével gyanúsított cigány származású Nyerges Zoltán már ült nemi erőszak miatt, amit nem is titkolt, sőt ezzel baráti körében még hencegett is. Büszke volt rá, hogy így bánik a lányokkal. Egyik ismerőse szerint már kiskorában is voltak vele problémák, de akkor nem tudtak vele mit kezdeni. Azt még nem tudni, jelenleg próbaidőn van-e, folyik-e ellene bírósági eljárás.

  31. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    A témához való hozzáállásomat a legfelül látható (tegnap 11:28-kor megjelent legelső) hozzászólásom reprezentálja!

    Abban elsőként arra próbáltam felhívni a fórumozók figyelmét, hogy tartsuk tiszteletben Páva Zsolt polgármesternek a kérését, és az itt fórumozók ne a szenzációt keressék ebben az ügyben!

    Szerintem nem is kellett volna ezt a bejegyzést itt megjelentetni, hanem elég lett volna erről az esetről a hírekben tájékoztatni a közvéleményt!

    Tegnap 23:19-ig tartottam is magam az eredeti álláspontomhoz, és Páva Zsolt kérését tiszteletben tartva nem vettem részt a tények ismerete nélkül itt folyó fórumozásban.

    Csak a Te 22:36-kor megjelent hozzászólásodra reagálva tettem fel a kérdést, hogy “vajon milyen rokoni kapcsolatban áll a gyanúsított Nyerges Zoltán, a fideszes oligarcha Nyerges Zsolttal, Simicska Lajos üzlettársával?
    Ugyanis a Rendőrség nem írta azt, hogy Nyerges Zoltán “cigány származású” !
    A fénykép alapján pedig még Te sem lehetsz biztos abban, egy sötétebb bőrűnek látszó személy biztos csakis cigány lehet!
    Szerintem könnyen lehetne a gyanúsított, akár Nyerges Zsolt rokona is!

    Ráadásul sokszor tanúi lehettünk már a hatóságok tévedésének (lásd például a móri bankrablást), ezért egy nem bizonyított ügy kapcsán feleslegesnek tartom az egyébként is feszült cigányellenes hangulatot tovább szítani!

    Tehát részben fentiek miatt, részben pedig azért nem értek egyet a cigány ellenes hangulatkeltéssel, mert az ilyen hangulatkeltés éppen a tisztességes cigány embereket érinti legkellemetlenebbül, és ha hiszed, ha nem, én a viszonylag hosszú életem során sok tisztességes cigány származású emberrel találkoztam!

    ———————————-

    A fentieken túl megjegyzem, hogy az ilyen esetek mögött komoly társadalmi problémákat látok!

    Egyik ilyen probléma, hogy a régi szokásoktól eltérően egyre gyakrabban jelennek meg az éjszakában férfi-, vagy szülői kíséret nélkül fiatal nők, akik csábító prédát jelentenek az éjszakában csámborgó önfegyelem nélküli kanos vagy részeg férfiaknak!

    Az én fiatalkoromban, a biztonság érdekében, akkor is hazakísértük a társaságunkba tartozó lányokat, ha semmiféle érzelmi kapcsolat nem volt közöttünk!

    Ez az ügy is, és Bándy Kata ügy is azt bizonyítja, hogy a mi időnkben jól bevált szokás valamiért megszűnt, pedig tudni kellene, hogy a Rendőrség a Pintér Sándor szerint “két hét alatt megszilárdított közbiztonság és vagyonbiztonság” ellenére sem tud mindenhol segíteni, amikor egyes kanos vagyrészeg férfiaknál a f… feláll és az ész megáll!

    Jó lenne tudni, hogy Bándy Kata és Páva Zsolt lánya azért csámborgott-e hajnalban egyedül, mert a társaságuk férfi tagjai lusták voltak arra, hogy haza kísérjék őket, vagy a félreértett női egyenjogúság szállt túlzottan a két áldozat fejébe és semmibe vették a kielégületlen kanok részéről őket fenyegető veszélyt?

  32. bonifác szerint:

    Kedves EEETÁRSAK! Ha ez a tetves Nyerges netántán zsidó lenne, nem kéne büntetni?!
    Bárki, értitek bárki, aki ilyet csinál, megérdemli, hogy börtönben rohadjon el! Nemre,
    vallásra, nemzetiségre, pártreferenciára való tekintet nélkül. Az, hogy történetesen cigány,
    csak a fajvédőknek fáj. Mert ők minden fajt védenek, a magyart kivéve. Aki nem hiszi,
    kérdezze meg az ” A I “t. Ők sem a magyarokat védik…Ha valaki hülye, még nem jelenti
    azt, hogy meg kell ölni, erőszakolni. Nem kívánt törlendő!

  33. Tóth Kati szerint:

    Írásjel! van lánya,vagy csak alapból ilyen primitív.Nem az áldozat a hibás,hanem a magához hasonló fotelból okoskodó primitív népség.A megélhetési bűnözök nem tehetnek semmiről,miért járt arra a leány.Éjszaka csak a büdös állatok mászkálhatnak maga szerint.Netán rokona valamelyik megélhetésinek?Vagy csak alapból ilyen sötét agyú?

  34. Vátesz szerint:

    Kevesebb lenne a nemi erőszak, ha nemcsak szabadságvesztéssel büntetnék, hanem férfiasságvesztéssel is! Kaliforniában a bíró egy fickót választás elé állított, 20 év börtön vagy két év plusz kasztrálás. A fickó az utóbbit választotta, amikor kijött, a sebészen akart bosszút állni. Aki szexuális indítékból embert öl, azt símán ki kellene nyírni, mert máskor is megteszi!

  35. "?!" szerint:

    Buta Kata, Te ostoba liba!

    Tanulj meg szöveget értelmezni, és utána majd megérted a sötét agyaddal, hogy miről szólt a 17:00-kor megjelent írásom!

    Azt azonban addig is javaslom, hogy Te is vond le a tanulságot ebből a rövid időn belül ismétlődő bűncselekményből, és sem járkálj egyedül az éjszakában, mert a Bándy Katát meggyilkoló Péntek Lászlóhoz hasonló aberrált bűnözőktől (akár milyen sárkány vagy) Te sem tudod megvédeni magad!

    Azt pedig jegyezd meg, hogy jelenlegi ügyben gyanúsított Nyerges Zoltán elítélése nem a mi feladatunk!
    Az igazságszolgáltatás teszi a dolgát, és ha igazolódik a gyanú, akkor ez a bűnöző is megkapja a méltó büntetését attól függetlenül, hogy cigány vagy nem cigány.
    Te meg addig viselkedj keresztény emberhez méltón és ne acsarkodj azét, mert nem mindenki akar jogerős ítélet nélkül azonnal akasztani, mint Te!

    Világos, Te sötét agyú ostoba liba?!

  36. Vátesz szerint:

    Márpedig ebben az országban olyan közbiztonságra van szükség, amikor bárki bármikor kimehet az utcára! Majd ha a szemét polkorrekt politikusokat elzavarja a nép, akkor majd megteremtjük ezt a közbiztonságot! Ugasson bármit a külföld! Akinek nem tetszik, az menjen máshová vendégbűnözni!

  37. "?!" szerint:

    Kedves “Vátesz”!

    Valóban olyan közbiztonságra “volna” szükség ebben az országban, amikor bárki bármikor kimehet az utcára, de sajnos nincs a világon olyan hely, ahol nem fordulnának elő bűncselekmények, ezért olyan magatartásra van szükség, amellyel csökkenteni lehet az áldozattá válás lehetőségét!

  38. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Felfogtátok már, hogy milyen undorító szart kevertetek egy leány tragédiájából.
    Nézd meg mekkora gyűlölet ömlött ki itt és nem az ellenzéki hozzászólásokból.
    Ahová jutottatok az az emberi lét tragédiája, mert az ország sorsa most ennek a szellemnek a “kezében” van.
    Matolcsy csomagjáról egy sort sem mertek írni, mert tudjátok, hogy ízekre szedhető, inkább hazavágjátok a saját képviselőtök leányának a nyugalmát.
    Nem nektek köszönheti, ha nem olvassa ezt a szennyet.

  39. Vátesz!
    Bárki, bármikor kimehet az utcára, hisz saját kulcsa van a zajtajához!
    A hazaérés a problémás, főleg abban az állapotban ahogy kiment!

  40. Jeniszej szerint:

    A Csillagtelepi parkokban már két napja nincs közvilágítás. A kutyások már sötétedés után nem mernek kedvenceikkel sétálni.
    Az mégse járja, hogy a kerület a közvilágításon spórol, akkor mikor ennyi gyilkosság történik az utcákon, tereken.

  41. Ferkó szerint:

    Látom, “?!”-t kiengedték a kezelésről. Úgy látszik megint nem használt! A gyógyszert itthon is kéne szedni…

  42. felix szerint:

    Ferkó!
    Most gondolj bele abba, hogy még “így” is ezerszer hasznosabb nálad.
    Azért ez már valami. 🙂

  43. Doki szerint:

    Jeniszejnek igazat adok, hogy a veszélyesebb területekre jobban oda kéne figyelni. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy egyre züllöttebb alakok mászkálnak Csepelen? A 159-es járaton olyan arcokat lehet látni néha… Tegnap késő este jöttem haza, mert színházban voltam. Azt már meg sem említem, hogy a Szent Imre téren majdnem kitörtem a bokámat a buszmegállóban lévő kátyúk miatt (nem értem, hogy minek kellett feltörni a betont, mert semmi baja nem volt), de a 159-es buszra felszállt két olyan fazon… Bár ahogyan kinéz az a sárga 159-es, amik szombatonként járnak… Közben pedig a szemben lévő parkból hol részeg ordibálás, hol pedig női sikoltozás hallatszott, mindez természetesen a rendőrség mellett.
    Kérdezem a kerület vezetését, hogy nem kéne a kerületi hatóságok felé jelezni, hogy jobban kéne figyelni Csepelen?

  44. felix szerint:

    Doki!
    Miért menne a rendőr olyan helyre, ahol mások sem érzik jól magukat? 🙂

  45. félix!
    A rendőr mint a neve a rendre vigyáz!
    Mint ahogy a katasztrófavédelem a katasztrófát védi! 😛

  46. Vátesz szerint:

    Nagy hülyék ezek a liberálisok hogy a katasztrófavédelem címén a magyar nyelvet ócsárolják! Kifejtem azok részére, akik csak néhány generáció óta beszélnek magyarul, a magyarban az összetett szavak rendszerint hosszabb kifejezések rövidítései. Eddig senki nem talált kifogást az árvízvédelem és a tűzvédelem kifejezésekben, mert azok elég régóta vannak használatban. Nos az árvízvédelem nem az árvizet védi, hanem “árvíz elleni védelem” kifejezés tömörítése! A tűzvédelem meg a “tűz elleni védelem” tömörítése! Nos libsikéim, a katasztrófavédelem a “katasztrófa elleni védelem” tömörítése, a rendőr pedig rend megtartásán őrködik!

    Egyébként meg mindenki szégyellje magát, akinek nem fontos lányaink és asszonyaink biztonsága! Azt is szóvátettem már, a csepelinfón kommentelő hölgyeket szíveskedjetek nőnek tekinteni, s buta libázni! Azt hogy a férfiak itt egymást címkézik, arra meg csak azt tudom mondani, “Le style c’est l’homme meme”. A stílus maga az ember.

  47. Vátesz!
    Ezen a zalapon mint botcsinálta nyelvész megmagyaráznád a Nemzetvédelmi Egyetemet vagy az Ifjúságvédelmet?!
    Most a kisebbségvédelmet olvasatodban tekinthetem a kisebbség elleni védelemnek is?!
    Kacagtatsz?! ))) 😛 (((

  48. felix szerint:

    Vátesz.
    Nekem az a bajom, hogy csak születésem óta beszélek magyarul.
    Lehet, hogy te már a lepedőre kenődve elsajátítottál egy pár magyar szót?

  49. Etikus szerint:

    Néhányan emberi mivoltukból kivetkőzve írják le balga véleményeiket, miközben 0-24-ig verik a……billentyűt, s polihisztornak képzelik, állítják be magukat.
    Személyiségükről tesznek, állítanak ki nem akármilyen bizit: “Aljasak.”

  50. Jeniszej szerint:

    Miért nincs Csillagtelep egyes részein közvilágítás? 🙁

  51. lolka szerint:

    “?!” szerint:
    2013. április 06., szombat – 17:00
    “Az én fiatalkoromban, a biztonság érdekében, akkor is hazakísértük a társaságunkba tartozó lányokat, ha semmiféle érzelmi kapcsolat nem volt közöttünk!”…milyen igaz…mai világban egy telefon és apu érte megy (esetleg…)

    bonifác szerint:
    2013. április 06., szombat – 21:38
    “Az, hogy történetesen cigány,
    csak a fajvédőknek fáj. Mert ők minden fajt védenek, a magyart kivéve. ”
    -hát a Magyar…faj?…úgy gondoltam, egy kicsit több…

  52. Vátesz szerint:

    Grün, én azt írtam, hogy az összetett szavak hosszabb kifejezések tömörítései! Nem azt írtam hogy mindenhová az elleni szót kell beleérteni! Mindenhová azt amit az értelmezés kíván! Nemzetvédeleml, “nemzetet megvédő hivatal/mozgalom”, kisebbségvédelem, “kisebbséget megvédő hivatal/mozgalom”.
    Fajvédelem, “a faj(ta) tisztaságának védelme (a keveredés ellen)”. 😉

    Felix, a néhány generáció óta beszélik a magyar nyelvet, egyénekre és azok felmenőire vonatkozik. Tipikus zsidó módszer, ha valamire nem tudnak válaszolni, akkor direkt félremagyaráznak!

    Lolka, a csonka családban élő lányokért nem tud az apjuk értük menni. Menjen az anyjuk értük, hátha az erőszakoló az érettebb nőkre bukik? Szerintem meg el kell rettenteni mindenkit, attól hogy erőszakot kövessen el!

  53. lolka szerint:

    Igazad lehet, de…lehet, hogy rossz példa a házamat is körbe kerítem, nem elrettentek. Elrettenteni valók mindig is lesznek, ezért a magamét nekem kell védeni egy bizonyos szintig. Nevelés, veszélyre figyelmeztetés, kioktatás…Egy gyermek csonka családban nevelődik még nagyobb oda figyelésre szorul…(kislányom valakivel gyere haza, vagy időpont határ stb. Sajnos olyan világban élünk, hogy az épségünkre főleg nekünk magunknak kell oda figyelni…persze az ilyen gaztettekre nincs mentség a törvény és igazság szolgáltatás vas szigora sújtson le kőkeményen az ilyen elvetemült gazfickókra…és itt lehetne említeni Bayer ominózus megfogalmazását, amit a szigethalmi eset kapcsán annyira kritizáltak…

  54. felix szerint:

    Vátesz!
    Pontosan értem a “fajvédők” okoskodásait.
    Éppen ezért írtam, hogy az egyén /én/ születése óta beszéli az anyanyelvét.
    Az a baj, hogy az antiszemiták rögtön zsidóznak, ha nem képesek felfogni valamit.

  55. "?!" szerint:

    Helló, kedves „ferkó”!

    Örömmel látom a vasárnap 08:42-kor megjelent hozzászólásod alapján, hogy kiengedtek az elmegyógyászatról!
    Mikor az onkológián voltam át akartam menni hozzád látogatóként, de közölték, hogy éppen zárt osztályon vagy.

    Az én gyógyszerszedésem miatt Te ne izgulj!
    Szedem rendesen, mert ha nem szedném, akkor már nem fórumozhatnék.

    Neked viszont a leállt agyműködésed megindítása érdekében javaslom, hogy vegyél be dupla adag gyógyszert, és próbáld meg megcáfolni az általam korábban leírtakat!

    Ha a cáfolatok leírása dupla adag gyógyszerrel sem megy, akkor pedig vegyél be valami mást (de lehetőleg jó nagyot)!

Itt lehet hozzászólni !