“Magyarország nem hagyja magát” – Elindította aláírásgyűjtő akcióját a Fidesz

Fidesz.hu

A következő napokban az ország minden pontján megjelennek a kormánypárt aktivistái, és kizárólag törvényes eszközökkel megkezdik az aláírások gyűjtését – közölte Rogán Antal, szerdán.

Az akciót “Magyarország nem hagyja magát” címmel indította el a Fidesz, és azt kérik az emberektől, álljanak ki a rezsicsökkentés mellett.

A Fidesz frakcióvezetője a Kálvin téri eseményen hangsúlyozta: nem az első támadás érte a rezsicsökkentést az elmúlt hetekben, amikor a szolgáltatók bírósági keresetekkel próbálták megakadályozni a közüzemi díjak mérséklésének megvalósítását, ezért is szükséges, hogy az emberek határozott véleményt nyilvánítsanak az ügyben.

Kiemelte: folyamatos belföldi és nemzetközi nyomás tapasztalható a rezsicsökkentés ügyében. „Ezért fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára világossá váljon, a rezsicsökkentés nem a Fidesz vagy a kormány ügye, hanem a magyar családok ügye” – fogalmazott.

Ugyanakkor Rogán Antal emlékeztetett arra is, hogy 2002 és 2010 között a gáz ára a háromszorosára nőtt, az áram ára pedig megduplázódott. Hozzátette: az energetikai cégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken. Körülbelül ezermilliárd forint haszonra tettek szert privatizálásuk óta – jegyezte meg. A kormány ennek az időszaknak vetett véget azzal, hogy csökkentette a családok rezsijét – mutatott rá a frakcióvezető. Az aláírásgyűjtés kapcsán Rogán Antal elmondta, hogy minden magánakciótól a leghatározottabban elhatárolódnak.

A fideszes politikus kérdésre válaszolva közölte: az energetikai cégek nyilvánvalóan támadják a rezsicsökkentést, és mindent megtesznek azért, hogy ne érvényesüljön. Ennek kapcsán úgy vélekedett: a kormányzó pártoknak az a feladata, hogy ne engedjék bármilyen költség érvényesítését, ami eddig nem volt. A külföldi nyomás szintén folyamatos – húzta alá, hozzáfűzve: az érintett cégek Brüsszeltől Rómáig mindenhol lobbiznak a rezsicsökkentés megakadályozása érdekében.

„Ennek a nyomásnak csak akkor lehet ellenállni, ha a magyar parlamentben minden képviselő számára nyilvánvalóvá válik, hogy a magyar családok akarják a rezsicsökkentést” – fogalmazott. Az MSZP kezdeményezésével kapcsolatban Rogán Antal kijelentette: a baloldal nyolc évig volt kormányon, lett volna módjuk és lehetőségük arra, hogy megtegyék azt, amit „ma követelnek”, de nem tették, „szavaik és tetteik között fordított különbség van”.

Forrás: Fidesz.hu

71 hozzászólás ““Magyarország nem hagyja magát” – Elindította aláírásgyűjtő akcióját a Fidesz” bejegyzésre

  1. „Ennek a nyomásnak csak akkor lehet ellenállni, ha a magyar parlamentben minden képviselő számára nyilvánvalóvá válik, hogy a magyar családok akarják a rezsicsökkentést”
    Rozzant Anti!
    Tényleg ennyire hülyének nézitek a magyar embereket?!
    Ki az az elvetemült aki erre a kérdésre nem “igen”-nel válaszol?!
    Miért nem kérdezitek meg:
    Akarja ön, hogy a kormány a zemberek érdekében kormányozzon?!
    1.) Igen
    2.) Nem, vagyis menjen a fenébe! 😛

  2. Mari nénye szerint:

    És te hogyan döntöttél?

  3. Öreganyám! Itt pont a döntés lehetőségét veszi el a hatalom!
    A többit lásd fent! 😛

  4. csapajev szerint:

    Szemfényvesztés! Sajnos ilyen hülyének nézik a népet!

  5. Tóth Mária szerint:

    A “zsenik”, akik megszólaltak és nem tetszik nekik a csökkentés, jelentkezzenek a Parlamentbe, mert ott a helyük!

    De, ha ez sem ok, akkor fizessék az emelt díjas rezsit továbbra is. Szebb napot!

  6. Matula szerint:

    Tóth Mária!
    Írd már le ide, ki az aki azt mondja hogy nem szeretné, ha csökkenne a rezsi!

  7. großmutter szerint:

    Tóth Mária!

    Légyszíves arra válaszoljál, hogy amikor emelés volt, miért nem kérdezték meg a népet, hogy akarják-e vagy sem? Tök mindegy, hogy az mszp vagy a fidesz, mindkettőnek szól. Akkor mindegyik kussolt.

  8. Tóth Mária!
    Lehet neked annyi iskolád amennyit akarsz, ha eszed nincs hozzá! 😛

  9. felix szerint:

    Süket fidesz.
    A fennálló jogrendszer biztosította jogorvoslattól akarja az aláírás gyűjtéssel, eltiltani a szolgáltatókat, vagy a bíróságokat akarja megakadályozni a jogalkalmazásban.
    Ezeken kívül eddig még más nem támadta a rezsi csökkentést.

  10. Gordon szerint:

    Kell a rezsicsökkentés!
    Az mszp-nek meg szégyenkeznie kell!

  11. John Doe szerint:

    Gordont lökje már meg valaki, mert megakadt a lemez.

  12. großmutter szerint:

    Gordon!

    Itt is, mint itt: http://csepel.info/?p=25405#comments feltenném neked újra a kérdést:

    “az emelésnél miért nem kérdeztétek meg a támogatóitokat, hogy kell-e az emelés?”

    Csak most jött el az a pillanat a választásokhoz közeledve, amikor rádöbbent a fidesz, hogy kell a rezsicsökkentés? Eddig nem így gondolta? Jaa, de? Akkor miért nem tette meg?

  13. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!

    Kicsit fárasztó már ez az állandó, csekély értelmű lakossághoz dörgölődzés. Azt hiszem, hogy ennek az aláírás gyűjtésnek is csak ködösítés-hülyítés értelme van, feltéve, ha van még olvasni tudó ember aki elhiszi, amit a fidesz marketingesei kiagyalnak.

    Aki egy kicsit is gondolkodik, hogy idióta porhintés ez a rezsicsökkentő szemfényvesztés, a mi döbröginkkel az élen. Miért?
    1. Ha igaz amit állítanak, hogy a közmű cégek extraprofitot vasalnak be rajtunk, akkor ezt már régen meg kellett volna oldaniuk, hiszen ez csak adóhivatal kérdése! Vajon,mire és hogyan számolnak el költségeket ezek a cégek? Ha úgy, mint anno a BKV, aki az állandóan irodájában ülő személyzetis főembernek autót, mobiltelefont, meg irgalmatlanul nagy juttatásokat számolt el költségként. ilyen húzásokkal fel lehet dagasztani mindennek az árát, de ezt megakadályozni az adóhivatal feladata!
    2. Ha a rendszerváltó elit szocikkal, fidesszel, stb együtt nem lopja ki az emberek zsebéből a munkájukért közgazdaságilag nekik járó munkabér felét, akkor nem számítana egy fikarcnyit sem ez a nagyhangú 10%! Nézzétek meg: a Portugál (hozzánk minden jellemzője alapján hasonlítható) nettó átlagbér 566 Euró, míg a magyar csak 320 Euró. És ezt az az állandó mocskos hazugság sem változtatja meg, amivel az embereket etetik (hogy nem jól, nem eleget, nem elegen dolgozunk).
    Ha a nettó átlagbér nálunk is 200 ezer Ft körül lenne, akkor ki a fenét érdekelne ez a rezsicsökkentő badarság?
    Kedves fideszes fülkeforradalmárok!
    Lehet, hogy kevesebbet loptok, mint a szocik (legalábbis ezt hangoztatjátok állandóan), azért még mindig többet, mint amennyit egy ember tisztessége elbír. Nem csoda, hogy mindenki köp egyet, ha politikus neve kerül szóba.
    Üdv menyus

  14. felix szerint:

    John Doe!
    Hiába lökdösik az egybarázdás agyában a tűnek nincs választása.

  15. felix szerint:

    Nem találom a Csepel infón a
    “Soha nem volt még ekkora az államadósság.”
    Valahogy mindig átsiklom felette. 🙂
    A tartalékaink is jelentősen csökkentek.

  16. felix szerint:

    kimaradt: cikket.

  17. Katka szerint:

    Menjetek a pitsába, szemetek. Arról kell aláírást gyűjteni, hogy ne havi egy-másfélmilliót keressetek, plusz százezreket vegyetek fel költéstérítésként. Addig, míg ez így van fogjátok be a pofátokat és ne hazudjatok, nézzétek hülyének az embereket, akiknek egyik mancsotokkal adtok, a másikkal dupláját elveszitek.

  18. John Doe szerint:

    Katka, volt valami ígéret féle, hogy egy ember egy tisztség.

  19. szuszo szerint:

    A rezsicsökkentés célja a választás megnyerése, s a közművállalatok államosítása. Utána majd alaposan megemelik a díjakat, be fogják hozni a kiesést. Persze a naiv magyar választópolgárral ezt meg lehet etetni. A butácska aktivista, mint például gordonka kicsorgó nyállal szajkózza gazdiai hazugságait.
    Remélem gyógyszerre költi megtakarítását….(nem nagy kérés)

  20. "?!" szerint:

    Úgy látom, hogy fog ez most már menni a rezsikommandónak, mert Rozzant Tóni mellett feltűnt az erősítés a csodákra képes Kocsis Máté személyében, aki 2012. október 23.-án annak ellenére meg tudta szerezni a “Corvin-közi hős” kitüntetést magának, hogy 1981-ben született, és 1956-ban még sperma formájában sem létezett!

  21. Tóth Kati szerint:

    Nem kérdeztek meg minket a derék szoci urak,hogy akarunk-e gázáremelést.Mi a baj azzal,ha megkérdeznek minket a csökkentésről.Demokrácia van,ha valaki nem akar válaszolni,nem kell.Miért kell ehhez ennyire hörögni?Nektek nem jó,ha csökken a rezsi?

  22. Matula szerint:

    Tóth Kati!
    Neked is felteszem a kérdést: ki mondta, hogy nem szeretné, ha csökkenne a rezsi?

  23. nagyapó szerint:

    A sok szoci maszatolás, a szanyi-féle írások ellenére, el kell gondolkodni a következőn: “A külföldi nyomás szintén folyamatos …az érintett cégek Brüsszeltől Rómáig mindenhol lobbiznak a rezsicsökkentés megakadályozása érdekében.”
    „Ennek a nyomásnak csak akkor lehet ellenállni, ha a magyar parlamentben minden képviselő számára nyilvánvalóvá válik, hogy a magyar családok akarják a rezsicsökkentést”
    Ezt támassza alá a nép kimutatott akarata az aláírásokkal és ezt akarja megakadályozni az ötödik hadoszlop, a nemzetáruló szocik (Mesterházy próbált korrigálni, de vörös magyar eu képviselők nem hallgatnak rá).
    Mindenki írjon alá!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. John Doe szerint:

    nagyapó, mindenki szeretne kevesebbet fizetni, ez logika. Azonban kinek írjak alá? Elárulja nekem?

  25. kiskovi szerint:

    Kedves Tóth Kati, ha lenne egy csöpp eszed vagy legalább némi memóriád vagy ha nem az adófizetők pénzéből tartatnád el magad, akkor tuthatnád, hogy fidesznek hála 2010-től átlag 40%-ot emelkedtek a közműdíjak, erről már többször írtam itt is. Esetleg tudsz linkelni valamit, hogy akkor megkérdezik az embert, hogy akarode az emelést? esetleg a 90Ft-os félkilós kenyérért mostantól 150Ft adni.. na most ebből 10% nyilván lehet csökkenteni és hülye, aki nem akarja.

    nagyapó: pártszimpátiától függetlenűl, én személy szerint bűnözőknek nem írok alá semmit..

  26. vermes szerint:

    SZANISZLÓT NEM KELLETT VOLNA HAGYNI!!!

    BARMOK.

  27. csaba péter szerint:

    Istenem, hogy ez a vén marha ennyi baromságot össze tud hordani már a biztos demencia jele.

  28. Kál Károly szerint:

    Tisztelt Fórumozók!

    Rezsicsökkentésről szám és tényszerűen.

    2012. 07.05. számla mennyiség egység ár érték áfa nélkül
    A1 kedv.árszabás 110 kW/h 20,6500 Ft/kW/h 2 313 Ft
    A1 normál árszabás 376 kW/h 22,0200 Ft/kW/h 8 290 Ft
    össz: 10 593 Ft

    Pénzeszköz jellegű
    tételek összesen 488 kW/h 1,4600 Ft/kW/h 712 Ft
    Energialapu
    rendszerhasználati díj A1 488 kW/h 16,0810 Ft/kW/h 7 848 Ft
    Elosztói alapdíj A1 1 db 160,0000 Ft/hó 160 Ft
    össz: 8 008 Ft

    Számla végösszege 27% áfával 24.336 Ft

    2013.03.27. számla
    A1 kedv. árszabás díja 101 kW/h 18,9200 Ft/kW/h 1 911 Ft
    A1 normál árszabás díja 380 kW/h 20,1600 Ft/kW/h 7 661 Ft

    össz: 9 572 Ft
    Pénzeszköz jellegű
    tételek összesen 481 kW/h 1,4600 Ft/kW/h 702 Ft

    Energia alapú
    rendszerhasználati díj 481kW/h 13,9850 Ft/kW/h 6 727 Ft
    Elosztó alapdíj A1 1 db 144,0000 Ft/db/hó 144 Ft
    össz: 6 871 Ft

    Számla végösszege 27% áfával 21 585 Ft

    Gondolja végig mindenki a konkrét számadatok tekintetében, hogy lesz ebből évente 100 000 Ft, szerényebben 40 000 Ft megtakarítás. Főleg ott ahol ennél lényegesen kevesebb áramfogyasztás történik.
    Semmi más nem kell csak egy jó számológép. Jó számolgatást! 🙂

  29. frappáns visszavágások nagymestere szerint:

    szar zsidóbérenc Fidesz méghogy nem hagyja magát Magyarország! elfingja magát a zsidó nagykövet és szaladnak kinyalni a seggét.

  30. frappáns visszavágások nagymestere szerint:

    még 1-2 választás és a Jobbik elsöpri ezt a hazug képmutató zsidóbérenc bandát.

  31. Kál Károly szerint:

    Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy mind kettő számla átalánydíjas. A kedvezményes tarifát csökkentették, a normált megemelték, az összes kiszámlázott áramfelhasználást pedig 488 kW/h 481 kW/h -ra csökkentették. Ettől is alacsonyabb a számla. Majd azt a havi 7 kW/h az éves elszámolásnál hozzácsapják az útólsó 2013.-as számlához illetve még az is amennyivel a havi átalánynál magasabbra jön ki az éves fogyasztás. Ezeket a tényeket is végig kéne gondolni.

  32. John Doe szerint:

    Kál Károly, a gáz elszámolását már nem is merem kivesézni. Majd jön “nagyapó” és elmagyarázza, hogy ez nem lehet ennyi. Aki nem átalánydíjas, mint én, nem fizetek 10%-al kevesebbet, a 6% sem jön ki. Üres maszlag az egész.

  33. frappáns visszavágások nagymestere szerint:

    várom az aktivistákat szerettel és egy szívlapáttal.

  34. Bugi szerint:

    Az összes kommancs összecsinálta magát, mindenki aki még sokkal többet szeretne fizetni vagy éppen a másik oldalon megkapni.

    Ebből is látszik, hogy jó úton jár a Fidesz. Katka meg ne felejtse, hogy ő meg a főnöke többet keresett a jelenlegi vezetésnél, ami még csak nem is lop, mint ők.

  35. abcd szerint:

    Ezt az aljas hazugságot ….

    “Burkolt áramáremelést hajtott végre a kormány

    A Magyar Energia Hivatal átalakítását megvalósító, múlt héten elfogadott törvény egyik pontja módosította az áram árába épített egyéb pénzeszközök szintjét. A módosítás eredményeként 11 fillérrel csökkent a Vértesi Erőműnek (és a hozzá kapcsolódó bányának) a támogatása, azonban ugyanekkora mértékben növekedett a távhőszektorra fordított díjelem, amire vélhetően a januárban megvalósult 10%-os rezsivágás miatt volt szükség. A lépés értelmezhető úgy is, hogy az áramfogyasztók fizetik meg a távhőellátásban megvalósult 10%-os díjcsökkentés egy részét. ”

    http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/burkolt_aramaremelest_hajtott_vegre_a_kormany.181408.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

  36. John Doe szerint:

    Szaniszló visszaadja a kormánytól kapott díját:
    http://www.youtube.com/watch?v=-JLTBoRtz_I

    Érdemes az elmebetegséget egyszer végignézni:

  37. Bugi!
    Megpróbálom elmagyarázni, hogy egy ilyen egyszerű aggyal is megértsd, hogy miért nem felelek sem igennel, se nemmel!
    Menyasszony kérdi a vőlegényt a templom előtt a zesküvőre várva:
    Szeretsz szívem?!
    Mi gondolsz mi a lófütyiért jöttem ide feketében, ha már téged választottalak?!
    Ne húzzál fel agyilag ezzel a nyavajgással, mert úgy itt hagylak mint Orbán Viktor a zországot a nemzeti ünnepen, talpig hófehérben! ))) 😛 (((

  38. Jeniszej szerint:

    Azt monya a Fater nézd, meg fiam miket mond a szégyentelen 1/3-hoz tartozó kisebbség:
    “Kicsit fárasztó már ez az állandó, csekély értelmű lakossághoz dörgölődzés. 🙂 Azt hiszem, hogy ennek az aláírás gyűjtésnek is csak ködösítés-hülyítés értelme van, feltéve, ha van még olvasni tudó ember aki elhiszi, amit a fidesz marketingesei kiagyalnak.”

  39. gyalog szerint:

    admin!
    Nyilasok még meddig grasszálhatnak errefelé?
    Vagy neked ez tetszik?
    Így névtelenül-gerincesen?
    Hm.

    Szeretettel, gyalog

  40. admin szerint:

    Mikortól nyilas valaki? Ha ugyanazt mondja pl. a zsidókra, amit más az önkormányzat vagy az ellenzéki vagy a kormányzó pártra vagy vezetőire? Mert akkor az lenne a jogos, ha senkit sem lehetne szidni, ilyen alapon ugyanis, kedves gyalog, te is nyilas vagy.

  41. gyalog szerint:

    Nem, kedves admin!
    Tisztázzuk a fogalmakat:
    nyilasok: a magyar nácik közismert, rövid megnevezése (a Nyilaskeresztes Párt nevéből).
    Larousse: “A nyilasok mozgalma a német nemzetiszocializmus mintájára az 1930-as évek elején indult meg. (…) 1939-ben alakult párttá. (…) Rémuralmuknak a II. vh. végéig több százezer ember esett áldozatul.”
    Tehát – milyen meglepő! – egy nyilas nem az önkormányzatot szidja, hanem a zsidókat.
    Így még egyszer felteszem a kérdést:

    Nyilasok még meddig grasszálhatnak errefelé?
    Vagy neked ez tetszik?
    Így névtelenül-gerincesen?
    Hm.

    Szeretettel, gyalog

  42. admin szerint:

    Még egyszer: szerinted csak a zsidókat nem lehet szidni, mindenki mást igen? Nem gondolod, hogy ez így abszurd, és nem lehet beilleszteni a pártatlanság feltételrendszerébe?

  43. Katka szerint:

    Bugi: A csökött agyadból egyszer már kiverhetnéd, hogy nem mindenki szoci, komcsi, ballib…. stb., aki nem ért egyet a kivagyi hazug fideszes imádott csávóid intézkedéseivel. Nem a szocik alatt élünk most, nem kell mindig mindent hárítani azzal, hogy náluk mi volt. Most a fidesz egyeduralmát éljük, egy agyament mindenkit hülyének néző, magát nagyon okosnak képzelő, furfangos senkiházi intézkedéseinek a nyomása alatt, akik ha adnak 1000 forint kedvezményt nagy csinnadrattával, de elvesznek helyette sunyin, pofájukat befogva 3000-et.
    Soha nem voltam egy pártnak még a szakszervezetnek sem tagja, amit imádott fideszes elvtársaidról, szeretett Orbánod komcsi családjáról nem lehet elmondani, úgy hogy kussolhatnátok már az örökös szocizással, komcsizással.

  44. gyalog szerint:

    OK. admin!
    Ezek szerint nincs különbség kritika és antiszemitizmus között. Rendben, induljunk ki ebből! Definiálnád ezt a fogalmat: antiszemitizmus?

  45. gyalog szerint:

    Hahó, admin! Eddig 7 perc alatt megbirkóztál a problémával, most meg 25 perc nem elég ahhoz, hogy levedd a lexikont?
    Hogy lehet ez?
    Szeretettel, gyalog

  46. admin szerint:

    Gyalog, néhány hozzászóló mondataiból kiragadtunk, és a minősítéseket megtartva a minősítetteket írtuk át, tehát annak a neve helyére, akit minősítettek, beírtuk, hogy “zsidó”:

    Menyhért Péter: “Kicsit fárasztó már ez az állandó, csekély értelmű lakossághoz dörgölődzés. Azt hiszem, hogy ennek az aláírás gyűjtésnek is csak ködösítés-hülyítés értelme van, feltéve, ha van még olvasni tudó ember aki elhiszi, amit a zsidók marketingesei kiagyalnak.”

    felix: “Süket zsidók.”, “Szegény szemétláda, reggel sem vagy okosabb mint este.
    Szemétláda zsidó, csukott szájjal hazudik és zsebre dugott kézzel lop.”, “Hülye zsidó. Fogalmad sincs arról amibe bele ugattál. A szocializmusról szó sincs. Hülye értékrend nélküli.”

    gyalog: “admin!
    Zsidók még meddig grasszálhatnak errefelé?
    Vagy neked ez tetszik?
    Így névtelenül-gerincesen?
    Hm.”

    csaba péter: “Istenem, hogy ez a vén zsidó ennyi baromságot össze tud hordani már a biztos demencia jele.” … “És valaki be is vette ezt az óhéber dumát a mit A SZÁJERJÓSKA ALKOTMÁNYÍRÓ KISIPAROS OTT LENYOMOTT?” (ezt nem is írtuk át)

    ?!: “Zsidó”, Te böfögve röfögő hazug disznó! Emlékeztetlek, hogy akkor röfögj, ha megszólítalak! Addig pedig kussolj!”, Kedves “Zsidó”! Annak érdekében, hogy a fatert ne zavarja a büdös disznószag, javaslom, hogy látogasd meg a Szilárdunk által március elején szalagátvágással megnyitott fedett uszodát, és alaposan zuhanyozd le a disznószagot!”

    Így már jobban érted, hogy miről írtunk? Szerintünk értelmetlen, hogy ha engedjük a keményebb kritikát mindenkivel szemben, akkor valakikkel szemben, egy kettős mérce alapján ne engedjük. Mert milyen alapon használjunk kettős mércét?

  47. felix szerint:

    gyalog!
    Nem megy neki a kétfrontos harc.
    Itt és most egyszerre Bugi és admin.
    Katka és Te egyszerre tettek fel kérdéseket Ö meg most hasad.

  48. Etikus szerint:

    T. Admin!
    Úgy gondolom helyes módszer, ha néha (gyakran) szembesíted a “beszólók” írásait önmagukkal. Visszaolvasva, talán mértéktartóbbá válhatnak, esetleg fejlődhetnek is, mert a tükör, -bár torzít,- mégis csak azért van, hogy szükség esetén azt használjuk!!!

  49. admin szerint:

    Nincs energiánk arra, hogy folyamatosan a hozzászólásokat olvasgassuk és moderáljuk. A legdurvábbakkal ezt megtesszük, de nem szeretnénk egy agyonmoderált fórumot. Ezt mindenki pontosan látja, tudja: nem véletlen, hogy a csepeli ellenzéki politikusok is mind ezt a fórumot használják.

  50. gyalog szerint:

    Szegény admin!
    Én igazán csak egy könnyen megszerezhető fogalmat szerettem volna kérni Tőled!
    Meg tudnád oldani, hogy egyet idemásolj?
    Szeretettel, gyalog

  51. gyalog szerint:

    gyalog: “admin!
    Zsidók még meddig grasszálhatnak errefelé?
    Vagy neked ez tetszik?
    Így névtelenül-gerincesen?
    Hm.”

    Ezt tőlem tévesen idézted, már, ha idézted. Én, nyilast vagy antiszemitát írtam. Nem szabad ám olyan dolgot más szájába adni, amit nem mondott. 🙂

  52. gyalog szerint:

    Szóval, csak egy fogalmat szeretnék.

  53. gyalog szerint:

    ADY ENDRE:
    AZ ANTISZEMITIZMUS
    Az Alkotmány és nagyváradi expoziturája, a Tiszántúl tegnap ismét egyszerre s nekik mindig hálás témáról vezetőcikkeznek: az antiszemitizmusról.

    Nagy eredmény, hogy immár zsákban macskát nem árulnak tovább a t. antiszemiták.

    Immár kevesebb baj lesz velük. Míg veszekedetten védekeztek az antiszemitizmus vádja ellen, s kendőzték magukat erkölcs-pírral, nemzeti színű pántlikákkal, s egyebekkel, veszedelmesebbek valának. Ha már valaki nyíltan dicsekszik az antiszemita voltával, nincs vele sok dolgunk, átadhatjuk a patológusoknak. Vitázni hát most nekünk nem kell, s vitázni nem akarunk. Csupán kuriózumból hozzuk fel, hogy míg az Alkotmány Istent szólítja föl, hogy „óvja a zsidókat az antiszemitizmustól”, a Tiszántúl barthamiklósi iskola szerint azt vitatja, hogy a zsidót becsületes és szép dolog ütni. Hát ezt csak kuriózumból. A magyar zsidóknak nincs nagy okuk félni az antiszemitizmus nevű őrülettől. A lelki aberrációk – hála az előrehaladt orvosi tudománynak – ma már nem lehetnek olyan súlyos lefolyásúak, mint a keresztes háborúk idejében. Egyre azonban

    újra figyelmeztetjük az antiszemita betegeket,

    kiket még nem teljesen rombolt össze a kór. Vigyázzanak: a fekete lobogó merész, őrült lengetése sürgetni fogja a sorompóba való lépésüket a vörös lobogósoknak. Ebből még nagy baj lesz. Mert ezek a vörös lobogósok valamivel radikálisabban gyógyítanak, mint a Vázsonyi-féle radikálisok.
    Nagyváradi Napló 1902. február 6.

  54. admin szerint:

    Mi nem fogalmakat keresünk: ha egy hozzászólás átlép egy határt, azt moderáljuk. Most pl. megtettük egy hozzászólónál.

  55. gyalog szerint:

    Barátom, most Te is átléptél egy határt. Irónia nélkül írom: nagyon sajnálom, hogy nem érted, mit csinálsz. Boldogulni csak tiszta egyenes beszéddel, és ami még fontosabb, tiszta és egyenes szívvel lehet. Ha már a fogalmakat sem tisztázzuk, a kategóriákat, amelyek szerint gondolkozik az ember, összekutyulódik minden.

    Most döbbentem rá, hogy Te fiatalember lehetsz…és beültettek valahova, ami már túlnőtt Rajtad. Hm.
    Vigyázz Magadra!

    Szeretettel, gyalog

  56. nagyapó szerint:

    Uraim! Ne higgyenek a szocik alátámasztottnak tűnő írásainak. Ha Kál úrnak és többeknek gondja van a számlával, hívják a 06 80 205 386 számot. Válasz kapnak, nem kell sumákolni.

    Ma 16-18 között aláírás a Sétáló utcában. Akinek jó a rezsicsökkentés, aláírhat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  57. joságos szerint:

    T.Uraim!
    Admin szerint ZSIDÓZNI, KOMCSIZNI, nem csak lehet, de egyenesen ajánlott is ezen az oldalon! Minden más a jó ízlésbe ütközik!

  58. “Kedves, jó Orbán Viktor!” – Facebookon gyűjtik a videoüzeneteket a kormányfőnek
    Hangsúlyozottan személyes videoüzeneteket várnak a néptől annak a Facebook-oldalnak a gazdái, ahol Orbán Viktornak lehet megvallani mindazt, ami bánt vagy felháborít. A kezdeményezők közül ketten a Hallgatói Hálózat aktivistái.
    .
    Személyeskedés, bemutatás, gatyaletolás mellőzendő! ))) 😛 (((
    .
    http://hvg.hu/itthon/20130320_Kedves_jo_Orban_Viktor__Facebookon_gyujt

  59. hitetlen szerint:

    Nem kell mellőzni a gatyaletolást ! Nagyon nem. Pláne ha orrod elé tolják az aláíró ívet, na akkor told le, és erőlködj, de nagyon ! Az eredményt meg hagy élvezzék ezek a naplopók !

  60. hitetlen!
    Nem felelek a rezsicsökkentésre feltett kérdésre! Nem szeretem a nyavajgást!
    Úgy vagyok vele mint a zegyszeri vőlegény!
    Menyasszony kérdi a vőlegényt a zanyakönyvi-hivatal előtt az esküvőre várva:
    Szeretsz szívem?!
    Mi gondolsz mi a lófütyiért jöttem ide feketében, ha már téged választottalak?!
    Ne húzzál fel agyilag ezzel a nyavajgással, mert úgy itt hagylak mint Orbán Viktor a zországot a nemzeti ünnepen, talpig hófehérben! ))) 😛 (((

  61. admin szerint:

    Kedves joságos!

    Minden fórumozó saját magát minősíti minden hozzászólásával. Van, aki nácizik, fasisztázik, cigányozik, komcsizik, zsidózik: bizony van ilyen. Na de miért kellene minden jelzőt vagy alanyt kitörölnünk, jelzők, tárgyak, alanyok nélkül mit ér a magyar nyelv?

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek túllépik a határt, továbbra is moderáljuk – ha észrevesszük őket. Eddig is így tettünk. De nem tágítunk, nem lesz senki sérthetetlen, és mindenki elmondhatja a véleményét, akár jó akár rossz.

    A demokrácia és a szólásszabadság már csak ilyen, vannak, akiknek nem tetszik. Nekünk tetszik.

  62. csaba péter szerint:

    De rogán antal nem emlékeztetett rá , hogy 2010 és 2013 között az energia díjak újabb 50% al emelkedtek tehát semmit nem kapnak a t fogyasztók. Csak egy kis paraszt vakítást

  63. felix szerint:

    Neki nem az a dolga, hogy emlékezzen, hanem az, hogy újabb hazugságokat ötöljön ki.

  64. joságos szerint:

    T. Admin!
    Ami a vélemény nyilvánítást illeti egyet értünk! Ezért mondtam el én is az enyémet! Sőt azok akiknek nem tetszik a Magyarországon meglévő és egyre jobban felerősödő antiszemitizmus szintén a véleményüket mondják el. Nem értem mi a gond ebben? Azt sem értem miért lepődnek meg annak a véleményén aki a magukfajta zsidózó, cigányozó politizálást vagy hungarista eszméket elveti és a szemétre valónak ítéli meg! Elvégre csak véleményt nyilvánít és ennek szabadságáról pont maga próbált ki oktatni engem! T. Admin amit az antiszemitizmusról írtam azon semmit sem kívánok változtatni. A ki oktatásból pedig nem kérek!

  65. “Konok Péter magára vette Kövér kommunistázását, és tudatta a házelnökkel, hogy ő meg egy darab sertésbél, továbbá karrierpatkány. Ezután volt, aki azt kérdezte tőle, nem fél-e. Válasza alább olvasható.”
    Ilyenkor szoktam szex-ujjamat felemelve bemutatni! 😛
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130320_Nehez_ezektol_felni#rss

  66. felix szerint:

    Mondtam már, hogy Kazincbarcika MSZP-s, polgármesterét jogerősen felmentették a fideszes rágalmak alól?

  67. admin szerint:

    Felix, az ügyészség pont annyira nem fideszes, mint amennyire a bíróság sem az. Így tehát a vádirat sem lehetett fideszes rágalom. Maradt a három és fél millió forintnyi kár, mert a cég gyakorlatilag nem tudta bizonyítani, hogy munkát végzett. Csak egy elnagyolt munkanaplót tudtak felmutatni miközben a rendezvényeket a művelődési központ emberei szervezték.

    Meg kell jegyeznünk, hasonló eset történt a Csevaknál a Hőrich és Varga Ügyvédi Irodával, amely semmilyen munkát igazoló dokumentumot sem tudott felmutatni a polgári per során, és a bíróság ki is mondta, hogy a szerződés kizárólag Szenteczky János érdekeit szolgálta. Kicsit talán abszurd, hogy közpénz-milliók mennek át egy cégnek úgy, hogy semmit sem tudnak mondani arról, hogy azok a milliók minek meg miért lettek átutalva. Nem?

  68. ugró mókus szerint:

    A képen két férfi nemi szerv látható,magyarul két fasz.

  69. felix szerint:

    Admin!
    Esti mesének akkor még korai volt.
    Most írd le még egyszer.
    Matolcsy kinevezése óta nincs független hatalmi ág Orbanisztánban.
    A bírák “nyugdíjba” zavarása óta egyes bírák még ellenállnak.

  70. John Doe szerint:

    A Index is ötleket vár:
    “Ön milyen Columbo-szobrot képzel el? Ha van ötlete, a képet küldje el az ugyelet@mail.index.hu címre.”

    Peter Falk, avagy Columbo hadnagy szobrának tervére írt ki pályázatot a Belváros polgármestere.

    Az V. kerületi Falk Miksa utca Szent István körút felőli oldalán egy olyan teresedést alakít ki a belvárosi önkormányzat, ahova Peter Falk, azaz Columbo hadnagy szobra kerülne. A szoborra írt ki most ötletpályázatot Rogán Antal polgármester. A szobornak egész alakosnak, felismerhetőnek és életszerűnek kell lennie. A beadási határidő április 2.
    http://index.hu/belfold/budapest/2013/03/19/columbo_szoborra_irt_ki_palyazatot_rogan/

  71. Életnagyságút szobrot képzelek el!
    Hóna a alatt a sukorói per nyomozati anyagának néhány ezer oldalával, melyen jól olvashatóan látszik Gyurcsány Ferenc és Yoav Blum neve!
    Természetesen gránit talapzaton! ))) 😛 (((

Itt lehet hozzászólni !