Szatírt fogtak a rendőrök az Árpád utcában

Köszönik a csepeli rendőrök szakszerűségét

Népszava, Csepel.info

A bilincset még mutogathatja (a kép illusztráció)

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki vasárnap délután a nemi szervét mutogatta fiatal lányoknak, Csepelen – értesült a HavariaPress.

A rendelkezésre álló adatok alapján, egy 32 éves férfi, vasárnap délután, a csepeli Árpád utcában nemi szervét mutogatta arra járó fiatal lányoknak. A szatírt állampolgári bejelentés alapján fogták el a rendőrök, majd előállították és őrizetbe vették, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az eljárás során kiderült, a férfi korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket. Az ügyben szeméremsértés miatt folyik a nyomozás.

Köszönik a csepeli rendőrök szakszerűségét

Udvariasan és hivatásukhoz hűen dolgoznak a csepeli rendőrök. Erről szól az a lapunknak elküldött levél, amely egy szintén vasárnapi esetről számol be:

“Vasárnap hajnalban a férjemmel, kocsival indultunk, hogy hazahozzuk a fiunkat egy születésnapi partiról. A ház előtt, néhány percig időztünk a kocsiban. Pontosítottuk a címet, üzembe helyeztük a GPS készüléket. Ekkor két civil ruhás férfi lépett a kocsinkhoz. Határozott hangon, de udvariasan felszólították a férjemet, hogy szálljon ki és igazolja magát. Rendőrök voltak. Ezt közölték is, de a jól látható jelvényük egyébként is azonosította őket. Az igazoltatás gyorsan, szakszerűen zajlott. Mivel minden rendben volt, udvariasan elköszöntek és folytatták a járőrözést. A kellemes jó érzés még sokáig velünk maradt. Csepel rendőrei vigyáznak ránk, teszik a dolgukat, udvariasan, határozottan, magabiztosan. Köszönjük szépen!”

Csepel.info, Népszava

6 hozzászólás “Szatírt fogtak a rendőrök az Árpád utcában” bejegyzésre

  1. hajós szerint:

    Ilyen hidegben mutogat? Há lefagy a micsodája!

  2. hajós szerint:

    A polgári ruhában lévő rendőr szolgálati igazolványának és jelvényének felmutatásával igazolja a Rendőrséghez tartozását, illetve intézkedésre való jogosultságát.

    A rendőr az intézkedés megkezdése előtt köteles nevét, rendőri mivoltát, szolgálati helyét, az intézkedés tényét és célját szóban közölni.

    A rendőri intézkedést – ha annak jellegéből vagy körülményeiből más nem következik – napszaknak megfelelő köszönéssel, a polgár nemének és életkorának megfelelő megszólítással, egyenruhás rendőr esetén tisztelgéssel, és a tervezett intézkedés közlésével kell megkezdeni.

  3. “udvariasan felszólították a férjemet, hogy szálljon ki és igazolja magát. Rendőrök voltak.”
    Amit sosem értettem, miért kell egy igazoltatáshoz kiszállni?!
    Ő meg a seriff!
    “Engedje le az ablakot résnyire, nyújtsa ki a kártyáját, majd helyezze két kezét a kormányra!
    Ne tegyen hirtelen mozdulatot, mert én vagyok a gyorsabb!” 😛

  4. felix szerint:

    Készült felvétel a szervek találkozásáról?

  5. Bírónő a vádlotthoz:
    Vádlott! Felszólítom tárja bizonyítékot a tanács elé!
    Tessék Bírónő drága!
    Maga komolyan gondolta, hogy ezzel a kukaccal hölgyeket ijesztgetni lehet?!
    Kap egy hét felfüggesztést, talán nyúlik valamennyit! ))) 😛 (((

  6. Mari nénye szerint:

    Miről maradtam le 🙂

Itt lehet hozzászólni !