Újabb erősítések a Csepelnél

nb3.hu

Illusztráció

Ahogy már megírtuk Vejmola Tamás reaktiválta magát és tavasszal újra szerelést ölt a Csepel sikeréért, míg Nagy Zoltánt a Cigánd együttesétől szerezték meg, ám a sornak nincs vége.

A már említett érkezők mellett újabb labdarúgók költöztek a Béke térre. Schleinig Ádám a Soroksár csapatát hagyta ott a Csepel kedvéért, míg Dudás János az RTK-ból érkezett. Rutinjával és több évnyi másodosztályú szereplésével nagy hasznára lehet a csapatnak Végh András, aki a védelemben kamatoztathatja a tudását. A Csepel jelenleg a kilencedik a Duna csoportban, hat pontra a biztos rájátszást jelentő pozíciótól.

Forrás: nb3.hu

5 hozzászólás “Újabb erősítések a Csepelnél” bejegyzésre

  1. Samika szerint:

    Remélem az új játékosok hamar beilleszkednek és velük előrébb lép a csapat tavasszal!

    Hajrá Csepel! Hajrá Fradi!

  2. ugró mókus szerint:

    Hajrá csak CSEPEL!

  3. agytröszt szerint:

    a 90-es években magam is sokat jártam Csepel meccsekre, de be kell látni: profi szinten ennek itt nincs jövője, az utóbbi 10 évben múltja se nagyon.

    az infrastruktúra rohad, megy a herce-hurca a tulajdonjog körül, a vége az lesz, hogy tényleg beépítik.

    jó megoldás lenne a béke téri létesítmény hasznosítására, ha egy sportiskolát/sportakadémiát hoznának létre ott. akár egy egész életpálya modellt kínáló intézményt az általános iskolától a felsőoktatásig.

    csepelen régen is több iskolában működött sportosztály, minden csepeli iskolában voltak kiemelkedő diáksportolók, akár későbbi bajnokok. meglátásom szerint sokkal egyszerűbb és hatékonyabb lenne, ha a béke téri létesítményben egy lyen sportakadémia szerű intézményt hoznának létre.

    persze ehhez a meglévő infrastruktúrát fel kell újítani, és új épületeket is fel kell építeni.
    teljesen más szintet jelent az, ha a sportlétesítények és a kozoktatási funkciót biztosító infrastruktúra egybe van épülve, és azok közvetlen hozzáférhetőek. a kihasználtsággal se lenne gond.

    az általánosiskolai képzés kezdetben elindítható a kerületi iskolák sportosztályainak összevonásával és a létrejövő intézménybe való átirányításával, de természetesen új érdeklődökre is lehet és kell számítani, akár a környező kerületekből, településekről.

    középiskolai szinten már a kollégiumi elhelyezésre is gondolni kell, hiszen ha egy magas szintet képviselő, egyedi iskolát sikerül létrehozni, akkor az egész országból várható érdeklődés a kimagasló eredményeket felmutató diáksportolók részéről.

    ezeken felül akár felsőoktatási szintű oktatás is megvalósítható: ha nem is önálló akkreditációval, a Testnevelési Egyetemmel való együttműködés keretében biztosan.

    ©agytröszt 2013.02.17.

  4. Gordon szerint:

    Az elvtársak lenyúlták a területet, úgyhogy jelenleg nem lehet megcsinálni azt amit agytröszt javasol.

    Az elvtársak meg nem fogják megcsinálni, mert őket csak az ingatlanpiaci üzletelés érdekli.

    Ez van.

  5. agytröszt szerint:

    Gordon: de az ötletről magában mi a véleményed?

    amúgy a terület visszavételéről, kisajátításáról csak lehet gondoskodni valahogy. persze ilyen esetben kártalanítani kell a jelenlegi tulajdonost, mondjuk 1Ft-t kaphatnának.

Itt lehet hozzászólni !