Lakossági fórumot tart az Együtt 2014

Csepel.info

16 hozzászólás “Lakossági fórumot tart az Együtt 2014” bejegyzésre

  1. Éva szerint:

    Kösz, nem érdekel.

  2. költő szerint:

    Csak nem a Csepeli Munkásotthon ad otthont ennek a remek kis komcsi vircsaftnak?

  3. Bugi szerint:

    Igen. Gondolom ötödáron.

  4. hercegnő szerint:

    Nyugdíjas találkozó lesz az összes volt munkásőrrel!

  5. Kiss Csilla szerint:

    Akkor ez hasonlítani fog a békemenethez:P

  6. kukac szerint:

    Ezek szerint Kiss Csilla Te nem voltál ott a békemeneten.
    Amit egyébként a komcsi bácsik messzire elkerültek!

  7. Szabó Szabolcs szerint:

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Egyben jelzem, hogy a Munkásotthon piaci áron adja ki nekünk is a termet (a díjszabás a honlapjukon is elérhető). Ha valaki tud olcsóbbat, akkor jelezze, mert értelemszerűen a saját zsebünkből fizetjük a bérleti díjat. Ha valaki nem tudná, akkor mi nem kapunk semmiféle állami támogatást! Egyében jelzem, hogy egyikünk sem kommunista, vagy munkásőr, vagy épp’ fasiszta. Egyszerű csepeli polgárok vagyunk, aki szeretne aktívan részt venni a helyi közéletben. Mindannyian dolgozunk, vagy dolgoztunk az ország építésén (pl. én magam egy egyetemen tanítok, és még igen messze vagyok a nyugdíjas évektől). További szép napot!

  8. Ábel Attila szerint:

    Tisztelt Szabó Szabolcs!

    A Fidesznek 35 000 – 40 000 forintért adták ki ezt a termet, az MSZP-s platformként működő DK-nak pedig 8 000 forintért. Érdekelne, hogy Önöknek mennyiért adták ki a termet.

    Üdvözlettel:

    Ábel Attila
    elnök
    Fidesz Csepeli Szervezete

  9. SzarKábel szerint:

    Attila! Figyelj oda hogy mit írogatsz , mert valaki majd egyszer zokon veszi a hazug szavaidat és letépi amogyoródat, majd azt lenyeleti veled :))

  10. Szabó Szabolcs szerint:

    Tisztelt Ábel Attila!

    Mint említettem, a honlapon elérhető áron kaptuk meg a termet. Íme a link:

    http://www.csepelimunkasotthon.hu/Peterspictures%202012.04/Terem%20dijak%202012.pdf

    Ezen megtalálja az Üvegterem bérleti díját. Pont ennyiért kaptuk meg (az “egyéb”, vagyis nem az alacsonyabb árú “szakmai tevékenység” kategóriában). Két órára béreltük ki a termet, így már könnyen kiszámolható a végső ár.

    Ha bárki szeretné kibérelni a nevezett termet, akkor telefonon kell jelentkezni, és megkapja pont ezen az áron. Én magam telefonon beszéltem az illetékes ügyintézővel, személyesen nem is ismerek senkit a Munkásotthonban. Egyeztettük az időpontot, és megkaptuk a termet.

    A későbbiekben igyekszünk majd az önkormányzati fenntartású művelődési házakban is rendezvényeket tartani, reméljük hasonló feltételekkel tudunk majd termet bérelni.

    Üdvözlettel:

    Szabó Szabolcs (a 17. OEVK koordinátora, Magyar Szolidaritás Mozgalom)

  11. Ábel Attila szerint:

    Kedves Szabolcs,

    először is köszönöm a választ. Sajnos korábban a bőrünkön tapasztaltuk, hogy milyen az a politikai diszkrimináció, ami Csepelen folyt a nem MSZP-s szervezetek, politikai pártok ellen. Nekünk 35-40 ezer forint volt a terembérlés ugyanott, ahol most az Együtt 2014-nek is jóval kevesebbe kerül. Nem a mostani összeget vitatom, azt nehezményezem, hogy a Munkásotthon politikai diszkriminációt folytatott.

    Remélem az Együtt 2014 is elítéli az ilyesmit. A rendezvényre egyébként úgy tudom, hogy a Csepel.hu – Csepeli Hírmondó újságírója is ki fog menni. Ha tudok küldök egy Vörös Csepel könyvet vele, hogy megismerhesse mi mindent tett itt a kormányzás helyett az MSZP.

    Amúgy mélyen egyetértek Bajnai Gordon azon kijelentésével, hogy az MSZP-nek nincs meg a szakértelme a kormányzáshoz. Azzal már gondolom nem értünk egyet, de szerintem akkor sem rendelkezett a párt kellő szakértelemmel, amikor Bajnai volt a miniszterelnöke.

  12. Ábel Attila szerint:

    SzarKábel: megkaptam az összes üzenetedet, nem csak ezt. Minden ilyen eset megerősít abban, hogy jól dolgozunk, és ugyanígy kell folytatni.

  13. BÁbel szerint:

    Attila, kisfiam! Valóban jól dolgoztok és jó úton jársz: a pofonok útján! Ne feledd nem lesz mindig mögötted a hatalom és akkor majd a torkod harapom!

  14. Ábel Attila!
    Feltűnt valami ott alul a zárjegyzéken!
    “Az egyéni megállapodások lehetőségét nem zárjuk ki!”
    Ősi dakota bölcsesség:
    “Huncut aki rosszra gondol!” II. Edward 😛

  15. Doki szerint:

    A Szolidaritás Mozgalom már egyszer bemutatkozott Csepelen, mikor tavaly júliusban az ereklyés országzászló avatóján megjelentek és elkezdtek balhézni a bunkó bekiabálásukkal és a fütyüléseikkel…

  16. Szabó Szabolcs szerint:

    Tisztelt Ábel Attila!

    Köszönettel megkaptam a Vörös Csepel c. kiadványt, bár már van saját példányom. Mivel én magam is Csepelen élek, ezért természetesen tisztában vagyok a helyi viszonyokkal. Minden tekintetben.

    A terembérléssel kapcsolatban én továbbra sem tudok mást mondani: mi a piaci áron vettük igénybe a szolgáltatást. Ha a Munkásotthonnal bármiféle árképzési problémája van, javaslom forduljon a fogyasztóvédelmi hatósághoz.

    Kellemes hétvégét!

    Szabó Szabolcs
    a Szolidaritás csepeli koordinátora

Itt lehet hozzászólni !