„Ragadd meg Budapestet!”

Hír TV

Lehetne máshogy is

Lehetne máshogy is

Október 4-én, szombaton a Budapesti Fidelitas régi álma válik valóra. Az ifjúsági szervezet „Városálom 2010 – Ragadd meg Budapestet!” címmel nagyszabású konferenciát rendez a fiatalok és a főváros viszonyáról. Az egész napos rendezvény fővédnöke Tarlós István, helyszíne pedig az Uránia Mozi lesz.

A konferencián tematikus beszélgetések, előadások zajlanak majd a várostervezés, a környezetvédelem és a kultúra témáin belül. Ismert szakértők, civilek, polgármesterek részvételével a Budapestet érintő témákat boncolgatják. Többet között szóba kerül majd az autósok kitiltása a fővárosból, a jövőben épülő bicikliutak hossza, továbbá szükség van magas házakra Budapesten illetve meddig maradhatnak meg a város kedvelt romkocsmái.

A konferencia vendége lesz többek között Pokorni Zoltán hegyvidéki-, Kovács Péter mátyásföldi- és Rogán Antal belvárosi polgármester, Gerendai Károly, a Sziget főszervezője, Vitézy Dávid, a VEKE szóvivője, Illés Zoltán környezetpolitikus, Bognár Attila, az A38 hajó igazgatója, Lányi András, az Élőlánc Magyarországért alapítója és László János, a Kerékpárosklub elnöke is.

A szervezők a „Városálom 2010-re” minden érdeklődőt szeretettel várnak. Regisztráció a www.varosalom.hu címen lehetséges.

Forrás: Hír TV

Itt lehet hozzászólni !