NB II: Zoran Kuntics a Szigetszentmiklós vezetőedzője

Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport információi szerint Zoran Kuntics lett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Ezt később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.

Az NB II Nyugati csoportjában 8. helyen álló Szigetszentmiklós vezetői megállapodtak a korábban a Ferencvárosban futballozó, majd a fővárosiakat edzőként is szolgáló Zoran Kunticcsal, ő veszi át a tavaszi szezontól a csapat irányítását – tudta meg a Nemzeti Sport.

A hírt később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.

„Az SzTK-Erima két és féléves szerződést kötött Zoran Kunticcsal, így a jövőben a szakember lesz az első csapatunk vezetőedzője. Zoran Kuntics legutóbb a bosnyák élvonalban szereplő Zvijezda Gradacac szakmai munkáját irányította, de korábban dolgozott Bodajkon, Diósgyőrben, Pápán és a Ferencvárosnál is” – adta hírül a klub weboldalán, a  futsalarena.hu-n.

„Az SzTK-Erima az a magyar klub, amelyhez érdemes volt visszatérni Magyarországra, hiszen itt rendezett körülmények között dolgozhatok – mondta a honlapnak Zoran Kuntics. – Jól esett a klub megkeresése, és örömmel mondtam igent a felkérésre. Ebben az is szerepet játszott, hogy a megegyezés előtt tájékozódtam a szigetszentmiklósi edzőknél, akik megerősítették, hogy ez egy olyan közeg, amelyben valóban lehet alkotni.”

Az Szigetszentmiklósi TK-nál azt követően kezdődött meg az edzőkeresés, hogy a korábbi szakvezető, Horváth Ferenc szezon közben Kecskemétre távozott, Várhidi Péter sportigazgató ősszel csak ideiglenesen vette át a csapat irányítását.

nso.hu

Itt lehet hozzászólni !