Pesterzsébeten tart fórumot a DK

Csepel.info

41 hozzászólás “Pesterzsébeten tart fórumot a DK” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Kösz, nem megyek.

  2. Bugi szerint:

    Böszmeshow kurvaországban a trükkökről idiótáknak.

  3. Szigetjáró szerint:

    A beszédek előtt megtekintésre kerül az Ali baba és a 40 rabló című diafilm! Amúgy minden ott vásárló kérjen áfás számlát, ha jót akar…

  4. Bugi szerint:

    Ha Bajnai is ott lenne, bemutathatnák a libáktól az országig: hogyan tegyünk tönkre, lopjunk, verjünk szét egy egész országot c. előadást.

  5. csaba péter szerint:

    igaz igaz ott lehetne orbán és matolcsi vargával is . de szép is lenne.

  6. beluska szerint:

    Nem vagyok MSZP szimpatizáns, de ha egy cikket leközölnek, legalább a csepel.info-hoz méltón tennék. Emberek vagyunk mindnyájan, akár Fidesz, MSZP, Jobbik vagy LMP szimpatizánsok is vagyunk. Nem tartom fairnek MSZP-fannak nevezni a szomszédomban lakó Marika nénit és mindazokat, akik Gyurcsány Ferencben hisznek. Nem volt gusztusos a cikk címe.

  7. admin szerint:

    Egyáltalán nem kívántunk bántó címet adni. A DK a Gyurcsány-pártiakból jött létre, és ezt ők maguk sem titkolják vagy tagadják, mindenki tudja. De átírjuk a címet, rajtunk ne múljon.

  8. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Ezt minek tettétek fel.
    Reklám?
    Aki szereti az úgyis tud róla, aki nem az meg le….ja.

  9. "?!" szerint:

    Van mit tanulni az úgynevezett Gyurcsány-fanok az Orbán-fanoktól!

    Annak ellenére, hogy Savanya Misi pénztárca-nélküli miniszter a Hír Tv-ben ma 17:10-kor is megmondta, hogy nem tesz jót a gazdaságnak a kapkodva végzett törvénykezés, ma még is úgy szavazta meg a kormánytöbbség a 2013. évi költségvetést, hogy a költségvetést megalapozó és 47 törvényt módosító salátatörvényt a költségvetés megszavazása után tárgyalták a képviselők, és csak a jövőhéten kerül sor ennek a salátatörvénynek a megszavazására!

    Ez azt jelenti, hogy utólag készítik el az alapot a költségvetés felépítménye alá, annak ellenére, hogy Alkotmánybíróság határozata (és a józan ész) azt diktálja, hogy a költségvetést megalapozó törvényt kell előbb jóváhagyni. és csak utána a költségvetési törvényt!
    Sőt az AB határozat még azt is megtiltotta, hogy egy napon kerüljön sor a költségvetést megalapozó törvény, valamint a költségvetési törvény szavazására!

    Ezek után kíváncsi vagyok arra, hogy mit szól majd ehhez a fordított módszerhez dr. Áder János köztársasági elnök és az Alkotmánybíróság, továbbá arra is, hogy hogyan fog hatályba lépni 2013. január 1.-től ez a ma jóváhagyott, de csak utólag a jövő héten megalapozandó költségvetés?!

    A fentiek miatt írtam , hogy van mit tanulni az Orbán-fanoktól a Gyurcsány-fanoknak!
    (Vagy fordítva?!)

  10. Doki szerint:

    Pesterzsébeten tart fórumot a DK
    KIT ÉRDEKEL?

  11. Gordon szerint:

    “?!” is dörgölődzött már mindenféle pártokhoz…

  12. "?!" szerint:

    “Gordon”!

    Ne tévessz össze anyáddal, és azzal akit a tükörben látsz!

  13. Dr. grün szerint:

    Semjén-ügy: Deutsch az ELTE professzorait ekézi
    “az volt és ez lesz ennek a szoclib értelmiségi csapatnak a veszte, hogy mindent túllihegnek. Hogy nem bírnak a vérükkel. Hetek óta az összes csesztető azt próbálja bizonygatni, hogy a Semjén csesztetésében nincs semmi pártpolitika, szigorúan csak az állítólagos “tudományos-etikai vétségről” van szó. És talán akadtak is, akik elhitték, hogy ez tiszta tudomány, semmi politika. És ebben a pillanatban a belvárosi liberális klub vezetősége és az MSZMP Központi Bizottságának nyugdíjas tagozata nyilatkozatot ad ki, jól seggbe rúgva elvtársaik eddigi erőfeszítéseit”.”
    Tompika, kisfiam!
    Holnapra hozd be doktoridat! ))) 😛 (((
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=606574

  14. Doki szerint:

    “?!” alias Pabar Lajos!

    Én még emlékszem arra, amikor 2010-ben a Fidesz mellé állva az MSZP-t kérted számon a be nem tartott városfejlesztési ígéretekért. Akkor ki téveszt téged össze mással?

    Olvasd csak szépen vissza, amiket 2 és fél évvel ezelőtt írtál.

  15. felix szerint:

    Doki!
    Ez nekem annyit jelent, hogy vannak elvei, amit pártsemlegesen számon kér.

  16. Doki szerint:

    Nem, ez azt jelenti, hogy Pabar Lajos megbolondult, amiért nem kapott pénzt.

  17. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.megint idéz egy szélsőbaloldali, komcsi újságból. Megint egy marhaság, de ez az ő dolguk. Példányszámuk mutatja olvasottságukat.
    A HVG mikor kér elnézést hazugságiért? “Sározzunk, valami megmarad”, ez a baloldali erkölcs?
    Apropó Gyurcsány(i) Pesterzsébeten bemutatja borászati végzettségét?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Törött gerincű felkiáltójel olyan következetes, mint Rajk et., aki hol gyilkolt, hol Tito kém volt, ahogy Kádár et. kivallatta (de hasonló volt Gerő, Kádár, Apró, Dögei, meg néhány mostani utód).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. felix szerint:

    Szemétláda!
    Ismét sikerült semmit se mondanod.
    Tudod a hülyeség nem hoz létre tényeket, csak tüneteket.

  20. beluska szerint:

    Admin!

    Köszönöm a korrektséget. Azt hiszem ez így fair -és méltó a csepel.info-hoz.

  21. Lakó1214 szerint:

    Kit érdekel Csepelen, hogy mi a fax van Pesterzsébeten???

  22. felix szerint:

    Lakó 1214!
    Ha jól tudom akkor egy választási körzet lesz 14-ben, Csepel és Erzsébet.

  23. Lakó1214 szerint:

    felix!
    Nem csak Soroksár?

  24. admin szerint:

    Úgy tudjuk, hogy ez a fórum november 29-én lett volna megrendezve a Csiliben, de valamiért áttették az időpontot december 11-re, majd áttették a helyszínt is. Eredetileg a csepeli-soroksári választási körzetnek volt meghirdetve, tehát a csepelieknek is (úgy tudjuk, hogy ehhez képest Csepelről nem voltak sokan). A DK-tól és az MSZP-től nem kapunk értesítést semmiről. Az MSZP honlapja egy éve nem is működik. Így aztán marad az, hogy időnként próbálunk más forrásokból, személyes honlapokról vagy ez esetben a DK honlapjáról is tájékozódni.

  25. felix szerint:

    Lakó1214!
    Lehet, hogy neked van igazad, mert csak az egyikkel lett összevonva.

  26. Katka szerint:

    admin szerint: Mi közöd hozzá mikor tartják. Érdekes, mikor más kerület életével kapcsolatban felhívják a figyelmet a fideszre negatív értelemben, akkor azt mondod mi köze annak Csepelhez. Gyurcsányék elszellentik magukat már itt agonizáltok. A saját honlapjaitokkal törődjetek ne a máséval. Szánalmasak vagytok, Orbán hazug senkiházival az élen…… Az ő hazugságaihoz képest Gyurcsányék óvódások! Foglalkozzatok a fidesszel és a pitsányi kis senki kdnp-vel!

  27. admin szerint:

    Kedves Katka,

    talán elfelejtetted elolvasni a megjegyzésünket. Ismét, de röviden: információink szerint a fórumot a csepelieknek (is) tartották. Hogy mi köze ehhez ezek után egy csepeli hírblognak? Az, hogy éppen a témához tartozik.

  28. szigetország szerint:

    Az, hogy Katka nem teljesen normális, enyhe kifejezés és szélesebb merítésben is közismert tény. De úgy vagyok vele, hogy a Jóisten becsben tartja a bolondokat, s ezért megtámogatja őket bizonyos mennyiségű ésszel. Ők a féleszűek.

    Katkának azért jelezném emlékeztetőül, hogy a “pitsányi kis senki kdnp” a Fidesszel együtt kétharmadot szerzett a választásokon, ami semmiképpen nem nevezhető “pitsányinak”, ha fonetikusan jól olvastam el emelkedett megjegyzését.

  29. nagyapó szerint:

    Trágár Katka! Nézze meg a pártok taglétszámát! Meg fog lepődni, majd utána jártassa komcsi pofáját!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  30. Doki szerint:

    Katka!

    A Fidesz és az általad pitsányi kis senkinek nevezett KDNP még mindig a legnagyobb támogatottsággal rendelkező pártszövetség.

    A baloldal kapkod, hogy szövetséget hozzon létre, miközben az LMP-ből lassan már semmi sem marad. A Jobbikból folyamatosan lépnek ki a parlamenti képviselők.
    Ha a MIÉP most is olyan erős párt lenne, mint volt 1998-ban, 2002-ben és 2005-ben, akkor odaállna a Fidesz-KDNP mellé a nemzeti összefogás jegyében, mint ahogyan ezt tette Csurka István már betegen, a halála előtt nem sokkal, mikor Szeged felszólalt a kormány és Magyarország védelmében.

  31. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    A 19:28-kor nekem címzett írásodra válaszolva közlöm, hogy JÓL EMLÉKSZEL!

    2010-ben valóban számon kértem az MSZP által be nem tartott városfejlesztési ígéreteket, de nem dörgölőztem senkihez, hanem az általam képviselt közösségek érdekében azok mellé álltam akik addig még nem vertek át, és akik ellenzéki pozícióban együttműködést ajánlottak azzal az ígérttel, hogy nyerő pozícióban mindent megtesznek az mszp-sek által be nem tartott városfejlesztési ígéretek teljesítése érdekében.

    A csepeli fideszes vezetők azonban az ígéreteikből semmit nem teljesítettek, és kiderült, hogy hiányzik a valódi szándék és a képesség az ígéreteik teljesítésére!

    Ezt az állításomat az alábbi két kiragadott példával igazolom részedre:

    1.) Németh Szilárd kezdeményezésére együttműködési szerződést kötöttünk a kb. 3 ezer lakosú, de mégis külterületi státuszban lévő Csepel-Háros belterületbe vonása, övezetmódosítása, és szabályozása érdekében, azzal a záradékkal, hogy ha a polgármesterré választását követő két éven belül Németh Szilárd nem teszi meg a szükséges intézkedéseket, akkor a második év leteltét követő december 31.-én lemond a polgármesteri tisztségéről!
    (Megjegyzem, hogy ez a záradék nem az én kérésemre, hanem Németh Szilárd vállalásaként került be a szerződésbe!)

    A fentiek ellenére Németh Szilárd polgármester és a Csepeli Fidesz semmit nem teljesített a Csepel-Hárossal kapcsolatos szerződésben vállalt feladatokból.

    Sőt, 2011. tavaszán, még az mszp-s önkormányzat által Csepel-Háros 1., 2. és 3. szektorainak belterületbe vonása érdekében 2010. májusban a Fővárosi Közgyűléshez benyújtott és időközben a hatósági egyeztetések utolsó fázisáig eljutott belterületbe vonási és övezetátsorolási előterjesztéseit is visszavonatta!

    Németh Szilárd szerződésben rögzített vállalása és a Csepeli Fidesz választási ígéretei ellenére a mai napig nem gondoskodott a visszavont előterjesztések helyett szükséges, valamint a Csepel-Háros 4., 5., 6., 7. és 8. szektoraira vonatkozó belterületbevonási és övezetátsorolási dokumentációk elkészíttetéséről, valamint a Fővárosi közgyűléshez történő előterjesztéséről annak ellenére, hogy ezek elkészíttetésére mind a 2010-es, 2011-es, és 2012-es költségvetésekben tételesen biztosítva volt a pénzügyi fedezet, és ezen felül a költségvetésben mindhárom fent említett évben előirányoztak a költségvetésben 70 millió Ft-ot a közterületek kiszabályozásához szükséges területek megváltására, de ezeket a pénzeket „megspórolták”!

    Ennek a semmittevéssel elért „spórolásuknak” az egyenes következménye, hogy a most folyó csatornázási projekt keretében nem valósult meg Hároson az Almafa utcában kb. 800 méter (kb. 160 millió Ft értékű) betervezett szennyvízcsatorna, mert a szabályozás elmulasztása miatt nem állt rendelkezésre a csatorna lefektetéséhez szükséges méretű kiszabályozott közterület!!!

    2.) A 2010-es választások előtt Németh Szilárd arra is komoly ígéreteket tett, hogy polgármesterré választása esetén mindent megtesz a Cirmos sétány 6-18. számú 140 lakásos társasháznak a panelprogram keretében megvalósítandó, de a közbeszerzési eljárásban hamisított nullás adóigazolással pályázó, majd adóvégrehajtás miatt fizetésképtelenné vált kivitelező által félbehagyott, alapvetően önkormányzati hatáskörbe tartozó felújítás sikeres befejezése érdekében!

    Ezzel a felújítással kapcsolatban tudni illik, hogy ez egy olyan felújítás, amelynek a megvalósításához az általam készített 97,5 millió Ft összköltségű pályázattal pályázott állami támogatásért az mszp-s csepeli önkormányzat, majd kötött szerződést az önkormányzat felfelé a Minisztériummal, lefelé pedig a társasházzal a felújítás megvalósítására.
    Azaz, a három szereplős szerződéses láncban az önkormányzat középen foglal helyett, és így semmittevés esetén az önkormányzat mindkét irányban blokkolja a folyamatot, mert az önkormányzatot sem a minisztérium, sem a társasház nem kerülheti meg!

    Az Önkormányzat és Minisztérium között létrejött szerződés szerint a felújítással kapcsolatos dokumentumok (levelek, támogatáslehívások) első helyen történő aláírására jogosult személyként Tóth Mihály polgármester, második helyen történő aláírására Szenteczky János vezérigazgató lett megnevezve.

    A szerződésben Szenteczky János „a támogatott program lebonyolításáért felelős személy”-ként is szerepel, aki a szerződés szerint „saját hatáskörben köteles folyamatosan ellenőrizni az előkészítést, a lebonyolítást, valamint a megvalósulás műszaki és minőségi követelményeinek a betartását”!

    Ismeretes azonban, hogy Szenteczky János 2010. július 31.-én, Tóth Mihály pedig 2010. október 8.-án távozott az önkormányzattól, de a fideszes önkörmányzatunk vezetői annyira nem veszik komolyan a 2010. októberi választások előtti ígéreteket és fogadkozásaikat, hogy a jelenleg rendelkezésemre álló információk szerint, a mai napig Tóth Mihály és Szenteczky János utódját a mai napig nem jelentték be a minisztériumnál, annak ellenére, hogy az önkormányzat és a minisztérium közötti szerződés szerint „az Önkormányzat haladéktalanul kötelesek bejelenteni a Minisztériumnak a jogosultak személyében bekövetkezett változást”!
    (Úgy mint, ahogy azt minden pénzügyi és banki műveletekhez szükséges!)

    Lényeges mozzanat, hogy a felújítás folytatásával kapcsolatban a Csepeli Képviselő-testület 2011. március 31.-én meghozta a 253/2011.(III.31.) Kt. számú határozatot, amely szerint az Önkormányzat profeszionális lebonyolító szervezet segítségével valósítja meg a felújítást. (Ez testületi határozat jelenleg is érvényben van!)

    A képviselő-testület a felújítás befejezési határidejét 2011. november 30-ban állapította meg, de a mai napig a folytatás legalapvetőbb adminisztratív feltételeit sem teremtették meg!!!
    Nem kezdeményezték a támogatási szerződés érvényességéhez szükséges első részlet állami támogatás lehívását, valamint a támogatási szerződés lejárt határidejének a módosítását!!!

    Másfél hete, 2012. november 30.-án emlékeztünk meg a Képviselő-testület által előírt 2011. november 30.-i befejezési határidő elmulasztásának 1 éves évfordulójáról!!!

    Remélem „Doki”, hogy a csökött agyaddal is kezded kapisgálni, hogy miért változott meg ilyen radikálisan a véleményem a csepeli fideszes vezetésről?!

    Röviden még csak annyit, említek meg most, hogy a 2010. októberben történt hivatalba lépésük óta a csepeli fideszes vezetők egyetlen levelemre sem válaszoltak!
    (Akkor sem amikor látszólag maximálisan jó volt a kapcsolatunk!)

    A leveleim megválaszolásának az elmulasztásával kapcsolatban Borbély Lénárd alpolgármester a társasházunk rendkívüli közgyűlésén kb. 120 ember előtt szó szerint a következőket mondta:
    „A levelekre nem válaszoltunk, ez való igaz, ezért én elnézést is kérek. Ez a mi egyik nagy hibánk, de mi az önkormányzatnál nagyon spórolunk a papírköltségeken.”

    Hát nem lenyűgöző “Doki” ez a takarékosság?!
    (Valószínűleg így spórolják meg évenként a 2 milliárd Ft-ot!)

    Ma nem írok többet, mer nem akarom túlterhelni a csökött agyadat, de ígérem, hogy folytatni fogom ezt a rémtörténetet!

  32. Csalódtam a Fideszben szerint:

    „A levelekre nem válaszoltunk, ez való igaz, ezért én elnézést is kérek. Ez a mi egyik nagy hibánk, de mi az önkormányzatnál nagyon spórolunk a papírköltségeken.”

    🙂 🙂 😀 😀

    A papírköltségeken spórolnak, de arra volt pénz, hogy szolgálati autókat vásároljanak.

  33. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    A tegnap 20:12-kor írtad: „ez azt jelenti, hogy Pabar Lajos megbolondult, amiért nem kapott pénzt”

    A fent idézett arcátlan kijelentésed alapján nyilvánvaló, hogy Te tükör előtt ülve szoktad írni a másokra vonatkozó véleményedet és azokkal a negatív vonásokkal jellemzed a célszemélyeket, amelyek a tükörből rád visszanéző majmot jellemzik!

    Jó ha tudod, Te saját magadból kiinduló pénzéhes majom, hogy soha nem bolondultam a pénzért, és családtagjaim rosszallása ellenére is, mindig rengeteg olyan közérdekű munkát végeztem amelyért egyetlen Ft díjazást nem kértem, és még költségtérítést sem vettem fel!

    Ilyen díjazás nélkül végzett közérdekű munkámnak tekintheted a Csepel-Háros Lakossági Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesület elnökeként az utóbbi 10 évben végzett munkámat, amelynek köszönhető, hogy az elmult hónapokban annak ellenére megvalósult Csepel-Háros önkormányzati tulajdonba tartozó útjainak (utcáinak) a szennyvízcsatornázása, hogy ez a kb. 3.000 fő által lakott 270 hektár kiterjedésű városrész, a korábbi és jelenlegi csepeli önkormányzatok negatív hozzáállása miatt, még jelenleg is mezőgazdasági terület besolású külterület kategóriába tartozik!
    (Megjegyzem, hogy még nem volt példa arra, hogy mezőgazdasági terület besorálású külterületen EU támogatással csatornázzanak! Ennek ellenére a tevékenységemnek köszöhetően Csepelen most ez is megtörtént.)

    Szintén egyetlen Ft díjazás nélkül készítettem el az előző írásomban említett társasház-felújítási pályázatot, és díjazás nélkül munkálkodtam a pályázat megvalósításán, miközben a miniszteri szintű fizetéssel díjazott önkormányzati vezetőink a tőlük minimálisan elvárható kötelezettségeiknek sem tettek eleget, és a semmittevésükkel gátolták és gátolják jelenleg is a 140 családot éritő pályázat megvalósítását!
    (El tudod képzelni, hogy az önkormányzati vezetőink milyen mértékű hanyagságát tükrözi annak a 2012. március 19.-én a Minisztérium pályázatkezeló szervezetétől kapott hivatalos levélnek a tartalma, amelyben arról értesítettek, hogy másfél évvel a választások után még mindig Tóth Mihály polgármester és az itt sokat támadott Szenteczky János vezérigazgató volt jogosult eljárni és intézkadni a társasház felújítására vonatkozó pályázat megvalósításával kapcsolatban, továbbá, hogy másfél év alatt képtelenek voltak a folytatás érdekében a támogatási szerződés lejárt kivitelezési és pénzügyi határidőinek a módosítását kezdeményezni?!
    Ezeket a 2012. március 19.-én küldött hivatalos levélben közölt információkat csak az übereli, hogy a közelmúltban olyan szóbeli információhoz jutottam, hogy több mint 2 évvel (azaz: kettő évvel) az önkormányzati választás után, ugyanott tartunk mint a választás előtt 2010. október elején tartottunk!)

    A pénzéhségemre visszatérve tájékoztatlak, hogy 2011. márciusban (fél évvel az önkormányzati választás után) az önkormányzatunk fideszes vezetése (Csepel-Háros városfejlesztési feladataival kapcsolatos) díjazással járó megbízási szerződést kínált fel részemre, de mivel nem voltak hajlandók konkrétizálni és határidőzni a feladatokat, ugyanakkor feladatomat képezte volna a témával kapcsolatos lakossági tájékoztatás (a semmittevés megmagyarázása is), nem írtam alá a megbízási szerződést!
    Azaz, nem adtam el pénzért a függetlenségemet, és nem váltam a semmittevést kimagyarázó bér-hazudozóvá és bértollnokká!

    Érted már kedves „Doki”, hogy mi a különbség közöttem és a hozzád hasonló pénzéhes rágalmazó majmok között?!

    Továbbá kezded-e már érteni, hogy miért változott a viszonyulásom az önkormányzatunkat vezető fideszes személyek irányában?!

    Legközelebb érdekesebb témákról is tájékoztatlak! Üdv.: ?!.

  34. Gordon szerint:

    A szokásos pabarhiszti… semmi extra.

  35. "?!" szerint:

    “Gordon”!

    Ha érdemi cáfolatra, vagy érdemi válaszra nem futja a szellemi képességedből, akkor majd csak akkor röfögj, ha megszólítalak! Addig pedig kussolj!

    Érted Röfi?!

  36. Gordon szerint:

    Felix után ez is egyből ideges…

    Nem bírják ma a nyomást az eetársak.

  37. "?!" szerint:

    Mi újság “Röfi”?!

    Remélem, hogy végig nézted a műegyetemi diákgyűlést, és égett a pofád a fiatalok részéről ott elhangzottak miatt?!

    Például:
    – Nem hagyjuk, hogy továbbra is hülyének nézzenek bennünket!
    – Nem akarunk félázsiai vezetőket és félázsiai körülményeket!

    Ezen a diákgyűlésen szembesülhettetek azzal, hogy milyen 2/3-os támogatottsága van a korábbi Orbán Viktorral homlokegyenest ellentétes nézeteket való és áterőszakoló jelenlegi Orbán Viktornak! (És a jelenlegi Orbán Viktort vakon követőknek!)

  38. GONDOLKODÓ szerint:

    Mondd, Te mikor és mitől tudnál, valaha boldog lenni?

  39. felix szerint:

    Szegény Gordonka!
    Messze vagy te attól, hogy fel tudjál idegesíteni.
    Nem azért nem dobok csontot neked mert idegesít az ugatásod, hanem azért mert nem én vagyok a gazdád.

  40. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ”!

    Ha 18:35-kor tőlem kérdezted, hogy “mikor és mitől tudnál, valaha boldog lenni”, a válaszom az, hogy akkor és attól tudnék boldog lenni,

    – ha abbahagynák a nagyjaink a hazudozást és nem néznének mindenkit hülyének;

    – ha összhangba kerülnének a szavak és a tettek (Pl.: O.V.: Ne arra figyeljenek, hogy mit mondok, hanem arra, hogy mit teszek!);

    – ha nem tagadnák el és sajátítanák ki, hanem elismernék mások (pl. az elődeik) teljesítményét is;

    – ha a demokrácia korábbi bajnokai formális látszatdemokrácia helyett komolyabban vennék a demokrácia szabályait;

    – továbbá ha a nemzeti egység szükségességéről papolók nem minősítenének azonnal mindenkit tolvaj kommunistának sőt hazaárulónak, ha kiderül, hogy azok másként képzelik el a kisebb közösségeink és hazánk fejlődésének az irányát, vagy nem egyezik a véleményük és a politikai nézetük a 2010-ben érvényes választási törvényünk sajátosságai miatt a választásra jogosultak alig több 1/3-ának a támogatásával 2/3 parlamenti többséget elért eredmény miatt felfuvalkodott személyek véleményével!!!

  41. GONDOLKODÓ szerint:

    Attól tartok, marad minden úgy ahogyan van.

Itt lehet hozzászólni !