Bárándy szerint Gyurcsánynak le kell mondania

Inforadio.hu

A Medgyessy-kormány igazságügy-minisztere szerint Gyurcsány Ferenc körül elfogyott a levegő, ezért távoznia kell a miniszterelnöki székből. Bárándy Péter ügyvéd az InfoRádiónak azt mondta: kívülről úgy látszik, hogy a jelenlegi kabinetnek még programja sincs.

Van kiút ebből a politikai helyzetből is, de az igaz, hogy rossz útra tévedtünk – mondta az InfoRádiónak a korábbi igazságügy-miniszter.

Bárándy Péter kifejtette: a politikai osztály nem nagyon működik, ugyanis a hatalmon lévő párt és a kormány csökkent vehemenciával kormányoz, míg az ellenzék tehetné ugyan, hogy nyugodtan és higgadtan kritizál, de nem ezt teszi.

Az ügyvéd kiemelte: nem lát felismerhető, követhető, kidolgozott programot a kormány részéről. Lehet, hogy valahol rejtetten van végrehajtható és koncepciózus programja a kabinetnek, de ez nem látszik – hangsúlyozta a Medgyessy-kormány igazságügy-minisztere.

Elfogyott a levegő Gyurcsány Ferenc kormányfő körül, ezért le kellene vonnia a konzekvenciákat, és távoznia kell a miniszterelnöki székből – mondta Bárándy Péter.

A volt tárcavezető szerint a kormányfőcsere és előre hozott választás is hozhat megoldást. Bárándy Péter ugyanis nem tudja elképzelni, hogy a kormány a jelenlegi pozíciók megtartásával ki tudna lábalni a jelenlegi pangó, vergődő pozícióból.

Forrás: Inforadio.hu

3 hozzászólás “Bárándy szerint Gyurcsánynak le kell mondania” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Nem csak Bárándy szerint! A nép szerint is!

  2. Jeniszej szerint:

    Szerintem is!

  3. Papi szerint:

    Nem is olyan régen Bárándy úr egészen mást mondott. Mi van felébredt végre? Az ország közel 90% – a azt akarja, hogy gyurcsány mondjon le, de ez a cezaromániás elmebeteg nem hajlandó és a pribék bandája (maszop és khk) retteg a gondolattól is, hogy eltűnnek a történelem szemét dombján.

Itt lehet hozzászólni !