Embertelen körülmények között a csepeli röplabda csapat

Fűtés és meleg víz nélkül nem lehet, nem tud edzeni a röplabda csapat

Sport356.hu

A Csepel SC-t MSZP-s politikusok segítségével megszerző offshore-cégcsoport most kivérezteti a megmaradt sportegyesületeket

A csepeli röplabdások néhány éve, évtizede tönkreverték az egész világot! Mára a sportág hihetetlen mélyre süllyedt Csepelen. Az elsőosztályú tagság még így is meg van…

A tegnapi nap folyamán a klub egyik játékosa a következőket üzente a szurkolóknak: “Sziasztok! A Csepeli Röplabda Club a Pécs csapatát fogadja az NB I alapszakaszában! Ez a meccs sorsdöntő lehet a továbbiakban, hogy benne legyünk a legjobb nyolcban. Mivel a csarnokba nincsen fűtés, edzeni nem nagyon tudunk. A csapat kicsit széthullóban van, de egy két csepeli nótával segítenétek! Aki tud és van kedve jöjjön, köszönjük szépen!”

A Csepeli RC ma este fogadja a Béke téri Bajnokok Csarnokában a Pécs együttesét délután 17 órától. A Csepel SC Sporttelep évek óta hánykolódik, megfelelően működtetni tudó tulajdonos nélkül. A helyi önkormányzat nem segít a létesítmény fenntartásában, ahol legalább 1000 gyerek sportol a helyi utánpótlás-nevelésben a felnőtt versenyzők mellett.

Forrás: Sport356.hu

42 hozzászólás “Embertelen körülmények között a csepeli röplabda csapat” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Vérzik a szívem a csepeli röplabdásokért, meg a csepeli focistákért, meg a csepeli öttusázókért, meg a csepeli .. folytassam? De kedves Sport356.hu! Nem kellene valamit tenni is? Pl. megkérdezni a tulajdonost, akar-e tenni valamit a csepeli sportért, a csepeli sporttelepért, miután 0 Ft-ért megszerezték, miután komoly jelzálogkölcsönt vettek fel a területre? Megkérdezni, hogy az adófizetők pénzéből adhat-e az önkormányzat egy ofsor (offshore) magáncégnek 1Ft-ot is? Adjon azért, hogy másutt befektessen?
    Eetásak! Hazudni lehet, de ebből nem lesz sport. Ahogy az eetásak ellopták, lopják vissza az SC-t és lesz sport.
    Ne hullassanak krokodilkönnyeket! Hol a területre felvett jelzálog-kölcsön? Fűtsenek abból!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  2. lolka szerint:

    “A Csepel SC Sporttelep évek óta hánykolódik, megfelelően működtetni tudó tulajdonos nélkül.”…Kedves “Sport 356.hu”…szívhez szóló cikk előtt tájékozódni kéne aztán siránkozni és számon kérni…(miért nem lehet államosítani a stadiont?)…

  3. ugró mókus szerint:

    Szomorú nagyon szomorú azt hiszem-ne legyen igazam-sajnos ez már a végjáték.Majd valamikor lesznek sport kódexek ahol megemlítik,hogy egykoron Csepelen komoly sport élet volt.

  4. Perspektíva? szerint:

    Vérzik a szívem, az egykoron szebb napokat látott egyesületért. Megszámlálhatatlan élmény részeseként, mérhetetlenül csalódott vagyok, a semmittevés kapcsán.
    Nekünk tényleg mindenbe bele kell “zsibbadnunk?”

  5. felix szerint:

    Szemétláda!
    Lehet úgy is szerződést kötni és támogatni, hogy a pénzt csak arra lehessen fordítani amire adják.
    Nem kell a mellé duma.
    Az önkormányzat is vérezteti a csepeli sportot.

  6. nagyapó szerint:

    ugró mókus ! Nem csak a csepeli sport, hanem a terület is tönkremegy. Erre játszanak. Nincs karbantartás, rohad a vas, le kell bontani a világítótornyokat, rohad a kerítés, hadd rohadjon, nincs fűtés, végleg elmennek a fenébe és így tovább. Ez a szoci örökség, sajnos.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. hajós szerint:

    Csepel-PTE PEAC, elmaradt

    http://www.csepelirc.hu/2012/12/csepel-pte-peac-elmaradt/

    “Nem került megrendezésre a ma délutánra kiírt Csepel-Pécs bajnoki mérkőzés. A történet persze nem ilyen egyszerű és egyértelmű, hiszen történt a héten pár esemény ami miatt végül eljutottunk idáig. Mint köztudott idén igen komoly problémákkal küzdünk, – hiszen kihátrált mögülünk az Önkormányzat, a sporttelepet üzemeltető alapítvány pedig nem tudja biztosítani az alapfeltételeket “

  8. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Tudja mit ír? Idézem: Lehet úgy is szerződést kötni és támogatni, hogy a pénzt csak arra lehessen fordítani amire adják. Mit jelent ez? „Nem kell a mellé duma.” Mondja meg, mit tegyen az önko. ? Tömje pénzzel a szoci offsor céget, vagy azt a pénzt, a mi pénzünket, fordítsa más csepeli egyesületekre?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. hajós szerint:

    http://www.csepelirc.hu/wp-content/uploads/2012/11/120921_Csepel%C3%96nk_lev%C3%A9l.pdf

    “Tisztelt Szűcs Attila úr!

    Polgármester Úrnak írt, a Csepeli Röplabda Club részére kért támogatással kapcsolatos levelére az alábbi választ tudom adni.

    Budapest XXI. Csepel Önkormányzata nehéz költségvetési helyzete miatt nem tud támogatást nyújtani az egyesületük részére.
    Javaslom, hogy támogatási kérelmével keressen meg vállalatokat, vállalkozásokat.

    Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk.

    Budapest, 2012. szeptember 21.

    Tisztelettel: Samna Gábor kabinetfőnök”

  10. hajós szerint:

    http://www.csepelirc.hu/2012/11/megvont-tamogatas/

    Megvont támogatás

    “A korábbi évek tendenciája volt, hogy az amúgy sem túlságosan magas – a nevezési díjra elegendő – támogatást a XXI. kerületi Önkormányzat folyamatosan csökkentette arra hivatkozva, hogy a sportra nincs pénz. Idén eljutottunk arra a szinte, hogy a személyes szóbeli ígéret ellenére teljesen meg is lett szüntetve mindennemű anyagi juttatás, pedig más csapat sportág, mely nem első osztályban szerepel továbbra is igen komoly összeget kap. Szóval jelen levél arról tájékoztat minket, hogy Magyarország legeredményesebb múlttal rendelkező röplabda csapatát nem támogatja tovább az Önkormányzat. A fűtés hiányában kialakult helyzet után mely miatt folyamatosan át kell szervezni a mérkőzéseinket újabb súlyos csapás érte a szakosztályunkat.”

    A levelet ld. fent.

  11. ugró mókus szerint:

    Én csak kellő tisztelettel kérdezem hol az önkormányzat sport bizottsága,hol a kerület vezetése.Nem csak a Csepel SC-ről van szó,hol van a Papírgyár SC,Szabadkikötő,25-ös,Posztógyár SE.Bár igaz ezek a klubok már a rég múlt,hiszen régen felszámolták őket.Ebben minden politikai erő hibás és sajnos nagyon hiányoznak a lokál patrióták.Akik képesek voltak ezeket a klubokat féltő gonddal,szeretettel támogatni.Csak az egykori legenda december 3.-i interjúját kell elolvasni a Nemzeti Sportban.

  12. nagyapó szerint:

    Anonim, bunkó Hajós! Kié Csepel SC? Ki felelős az üzemeltetésért? Mi köze az önkormányzatnak egy magáncéghez? A maga pénzéből támogatna egy céget, amelyik milliárdokat vesz fel a területre és sír, hogy nincs pénze? Hol a zsozsó?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. felix szerint:

    Ugró mókus!
    Kérdezd meg a szemétláda nagyapót!
    Inkább még se, mert még azt sem érti amit olvas.
    Nem érti a szerencsétlen, hogy a sportolok nem offsorok.

  14. ugró mókus szerint:

    Én nem akarok vitát generálni csak kérdezem a Videoton SC,Felcsút SE és a többi sport egyesület nagy részt magánkézben vagy alapítványok által kezeltek.Miért is kapnak állami támogatást?

  15. felix szerint:

    Mert nem szoci, a hülyék azt figyelik.

  16. nagyapó szerint:

    ugró mókus! Egyetértünk. Hol a CSM, hol a Papírgyár, hol a többi? Az önkormányzat bevételei a helyi adók, és néhány adó egy része. Miből támogassa a sportot? Vessen ki adót Csepelen a sporttámogatásért?
    Szép a nosztalgia, én is sírok, de az új tulajdonosok mit tesznek?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Manitu szerint:

    A Csepel SC-t Podolák György segítségével játszották át offshore-cégeknek. Ezek csak beépíteni akarják, az egyesület finanszírozását ráhagynák az önkormányzatra. Hánynom kell ezen.

  18. ugró mókus szerint:

    Tisztelettel kérdezem,hogy lehet az,hogy a Felcsút SE több állami támogatást kapott mint az FTC.Kérdem én a Fradi védelmében,én aki soha nem voltam Fradi drukker,sőt a családban senki.Miért hagyunk eltűnni nagy múltú sportegyesületeket-ez vonatkozik minden pártra-miért kell kinevezni bukott politikusokat sport klubok élére-ez is vonatkozik minden pártra-fogalmuk sincs,hogy kell vezetni ezeket az egyesületeket.Ráadásul talán életükben nem is sportoltak,többségük talán még tornából is fel volt mentve és akkor ők döntenek minden felett ezeknél az egyesületeknél.Na ezt nem kéne,de már azt látom,hogy késő,nagyon késő.

  19. hajós szerint:

    Faszkalap nagyapó! A Csepeli Röplabda Club mióta magáncég, pláne offshore?

  20. lolka szerint:

    “és számon kérni…(miért nem lehet államosítani a stadiont?)…”

  21. felix szerint:

    Szemétláda!
    Az évente megspórolt kétmilliárdból csak futja. Miért kéne adót kivetni?

  22. ugró mókus szerint:

    Nagyapó!
    Az a baj nem válaszoltál a kérdésemre,miért is kapnak a felsorolt klubok állami támogatást?Kérdezem minden hátsó szándék nélkül.Kérdezem azért mert féltem a magyar sportot.Akkor hogy is van ez?

  23. hajós szerint:

    Az MSZP fideszes körzetben nyert Szolnokon

    “Egy erősen fideszes szolnoki választókörzetben, és négy kistelepülésen tartottak időközi választást vasárnap.

    Szolnok-Szandaszőlősön meglepetésre az MSZP jelöltje, Petrovay Zoltán győzött 703 szavazattal a fideszes Hegyiné Mladoniczki Éva (531 szavazat) előtt.”

    http://index.hu/belfold/2012/12/09/mintha_parlamenti_valasztas_lenne_szolnokon/

  24. Manitu szerint:

    Hajós, annyi komcsi még mindig nem lesz Szolnokon, hogy az ottani sportegyesületeket is ellophassák. Mert lopni, azt tudtok, el kell ismerni.

  25. nagyapó szerint:

    ugró mókus! Jók ezek a beszólások. Én Csepel drukker voltam, itt játszottam, szerettem. De a Felcsút, Orbán segítségével, magyar gyerekekből nevel focistákat. A Fradi, sajnos idegenekre költi a pénzt! ugró mókus! Kinek drukkoljunk? Az viszont, hogy ki, mit sportolt, nehéz dolog. Orbán NB II-es focista volt. Tényleg, miért nem volt Messi?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. nagyapó szerint:

    bunkó hajós! Remek a választás, ez 4 db busz. (Szarházi segített)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. hajós szerint:

    Faszparaszt nagyapó! Tavaly, 2011-ben a csepeli önkormányzat még 500 ezer Ft támogatást nyújtott a Csepeli Röplabda Clubnak.
    Idénre is kapott ígéretet támogatásra. De mégse kapott, ld. fentebbi levél.

  28. nagyapó szerint:

    bunkó hajós! Igaza van, kár volt a semmibe dobni az 500 ezer Ft-ot. Hová tünt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. hajós szerint:

    Faszparaszt nagyapó!
    A sportegyesület nevezési díjra fordította, hogy részt tudjon venni versenyeken.

    De idén még ennyit sem kap, az önkormányzat nehéz költségvetési helyzete miatt.

    Ugyanakkor az önkormányzat nehéz költségvetési helyzete nem volt akadálya annak, hogy a Trianoni Szemle dupla kiadására 875 ezer Ft-ot adományozzon.

  30. nagyapó szerint:

    bunkó hajós! Forduljon nyugodtan az Infotekhez a kutykuruty szigeteken, segíteni fognak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. Narancsvírus szerint:

    Minden szarra van pénz a kerületben, csak az értékekre nincs?

  32. ugró mókus szerint:

    Nagyapó!
    Engedelmeddel nem értem a válaszodat.Én is játszottam a Csepelben később a Cs.Papírban hét évig és a mai napig szeretem Csepelt.Én nem említettem Miniszterelnök úr nevét nem is értem hogy került elő ezt te biztosan tudod,csak próbáltam megvilágítani egy folyamatot.Egyébként elég zavaros ez a Messi hasonlat. Nekem nem azzal van bajom,hogy magyar gyerekekből nevelnek labdarúgókat,hanem azzal hogy a pénz kézen-közön el fog veszni.Sajnos ez történt a Bozsik programmal is és mai napig nincs felelős Mezey Gyuri ragyogóan elviribelt ott is.Az FTC-t háromszor szanálták a magyar adófizetők pénzéből és most is szarba van szomorú,hogy nekem kell megvédeni őket.Hol a legendás utánpótlás nevelésük.Egyáltalán az elnökük miért tűri ezt a pazarlást,-hogy gyenge külföldieket vásárolnak-miért nem néz a menedzsment körmére.Én továbbra is a Csepelnek drukkolok amíg lehet.Aztán majd maradnak a lexikonok az unokáinknak.Volt egy sport klub mely alakult 1912-ben…

  33. Királyerdei szerint:

    EGY AMERIKAI ÚJSÁGÍRÓ CIKKE MAGYARORSZÁGRÓL

    “Van a Balkánon egy állam, amely önmagával határos. Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség. Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet, ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek. Ahol a vonatok menetrend szerint késnek.
    Ahol mindenki focizik, mégis vízil
    abdában, kosárlabdában, kézilabdában és

    röplabdában jeleskednek. Ahol mindenki
    siet a munkába, de senki sem érkezik be időre. Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás. Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága. Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak.
    Ahol a világválság állampolgárságot kapott. Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak. Ahol a háborúk sosem érnek véget. Ahol a történelem naponta megismétlődik. Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak. Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait. Ahol az emberek megünneplik a családi védszent napját, de káromolják Istent. Ahol az okosakat, értetlenségből, bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek. Ahol az írástudatlanok írják a történelmet. Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot. Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat.
    Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk. Ahol mindenki mindenkire mosolyog, de senki senkinek nem jóakarója. Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet. Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja. Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik. Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik. Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg. Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan…”

  34. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    A további változatokat itt elolvashatod szerbül és angolul, sőt bosnyákul is!
    Bármelyik balkáni diktatúrára ráhúzható séma!
    Ez is egy Orbán legends, a sok közül! 😛
    http://www.urbanlegends.hu/2012/12/egy-amerikai-ujsagiro-cikke-magyarorszagrol/

  35. Bugi szerint:

    Ha jól tudom Szerbiáról írták. Soha nem voltunk balkáni ország, itthon nincs se diktatúra se cenzúra.

  36. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    A labancoktól keletre már Balkán!
    A többit ne feszegesd! 😛

  37. Királyerdei szerint:

    Austrian Chancellor Metternich (1773–1859) once remarked, “The Balkans begin at the Rennweg” which was then a mere road in Landstraße, out of Vienna towards the east.

  38. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    Látod már Metternich is angolt tanult, nálunk meg a németet erőltetnék! 😛

  39. szigetország szerint:

    grün!

    Tán kihullott a krumplihéj agyadból, hogy Metternich amúgy németül is tűrhetően beszélt, lévén az anyanyelve.
    De vette a fáradságot, s megtanult angolul.
    Te pedig a magyarral is bajlódsz.

  40. felix szerint:

    Csak az utókor számára!
    A szemétládát ismét lemosták.
    Pályáznia kéne a legtisztább szemétláda címre.

  41. lolka szerint:

    Idézet, de nagyon tanúságos mindenkinek…jobb oldal- dal oldal mindegy:”Csepelnek drukkolok amíg lehet.Aztán majd maradnak a lexikonok az unokáinknak.Volt egy sport klub mely alakult 1912-ben…” ( “ugró mókus szerint:”)…

  42. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Főleg a zikes igékkel kínlódok sokat!
    De mindig akad egy-két dilettáns, akik kisegítenek!
    Jé!!! “akik” egy újabb ikesige! ))) 😛 (((

Itt lehet hozzászólni !