Kormorán koncert lesz szombaton a Radnótiban

Kormorán

Szombat délután 18 órakor rendezik meg a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban (1214 Budapest, Vénusz utca 2.) az első csepeli rockblock napot. A Kormorán együttes mellett az Avatar és Treff együttesek fognak fellépni (a koncertet az Avatar kezdi). A belépő díja 1500 forint lesz, a koncerttel kapcsolatban további információt a 0620-957-4400 telefonszámon lehet kapni. Kormorán az interneten: http://www.kormoranfolk.hu, http://www.kobaknet.hu, rajongoi klubok címei: Basary Fan Club http://bfc.gportal.hu, Géczi Erika Rajongoi Klub http://gerk.gportal.hu, Nagy Laci Fan Club http://nlfc.gportal.hu, Szabo Miklos kedvelőinek http://szmosz.atw.hu, Toth Renata Fan Club http://rfc.gportal.hu

3 hozzászólás “Kormorán koncert lesz szombaton a Radnótiban” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Tusnádon olyan koncertet adtak, amit soha nem fogok elfelejteni. Én nem akarok lemaradni róla Csepelen sem.

  2. Laja szerint:

    Előre kell jegyet foglalni, vagy elég a helyszínen megvenni? Szívesen elmennék rá én is. A helyszín egy kicsit kicsi szerintem, de nagyon örülök akkor is.

  3. Ábel Attila szerint:

    Szerintem ott lehet majd jegyet venni. Az se baj, ha valaki dolgozik, hiszen 6-kor még nem a Kormorán kezd. Ha van iwiwed, tedd rá ki az infót, én is kiteszem! Szerintem nem kicsi a helyszín, Csepelen amúgy sem hinném, hogy olyan nagy erővel hirdetik. Kíváncsi vagyok, hogy a Csepel újságban megjelenik-e majd a koncert meghívója. A Fib megemlékezésére kétszer jelentették meg a felhívást, és gondolom majd beszámoló is lesz róla (azaz 3 alkalommal jelennek meg egyetlen programmal). Dehát a Fib az MSZP-hez kötődik, ugyanúgy, ahogy a Csepel újság is. Semmi bajom nem lenne vele, ha nem közpénzből működne, így azonban szégyen amit művelnek.

Itt lehet hozzászólni !