Közös képviselők napja

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a Közös Képviselők Napja alkalmából szervezett rendezvényére.

Időpont: 2012. november 15. 11 óra

Helyszín: a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.)

csepel.hu

3 hozzászólás “Közös képviselők napja” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    “November 14. a cukorbetegek világnapja (diabétesz-világnap), amelyet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Cukorbeteg-szövetség együttműködésével tartanak 1991 óta az inzulin felfedezője, Frederick Grant Banting Nobel-díjas kanadai orvos születésnapján.”
    E napon gondoljunk azokra akiknek áldásos tevékenysége nagyban közrejátszott betegségünk kialakulásában!
    http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=33244

  2. "?!" szerint:

    Kedves “Admin”!

    Ebből a meghívóból nem világos számomra, hogy kiket hívott meg a Csepeli Önkormányzat a “Közös képviselők napja” alkalmából szervezett rendezvényre.

    A “Tisztelt Csepeli Polgárok” megszólítás ugyanis értelmezhető az összes csepeli polgárra is, de ugyanakkor értelmezhető a közös képviselői tisztséget betöltő csepeli polgárok szűkebb körére is?

    Kérdezem, hogy van-e információtok arról, hogy melyik körre vonatkozik a meghívás?

  3. robi szerint:

    Ez vicc?

    1./ Eszembe jutott az egyik rokonom, aki évekkel ezelőtt 1 nappal a fia esküvője előtt hívott meg a rendezvényre. Meghívott is, meg nem is. A csepel.info-ban egyre több érdektelen téma kerül a cikkek közé. A Közös Képviselők Napjáról meg egy nappal szerezhettek tudomást az érdeklődők. A programról és a meghívottakról egy szó sem esik.

    2/ Ennél azonban sokkal súlyosabb a helyzet. A csepeli rendezvény szervezőjének valószínűleg fogalma sincs arról, hogy a Lurdy házban ezen a napon kerül lebonyolításra a fővárosi közös képviselők egész évben legnagyobb rendezvénye.

    http://www.tht.hu/index.php?mid=newsview&id=403

    A rendezvényről – és a részletes programról -az érintettek kb. hat hete értesülhettek. Aki számít a műfajban, az ott lesz. Direkt alakították így, vagy ennyire szerencsétlen balfácán volt a kerületi főszervező?

    3./ Amúgy, kérdezzék meg a CSM által épített lakótelep egykori közös képviselőit arról, hogy volt-e olyan önkormányzati képviselőjük, aki minden közös képviselőt személyesen ismert a területén? Mert volt és ő egyenként hívta volna meg a közös képviselőit.

Itt lehet hozzászólni !