Ismét csökken az üzemanyagok ára

Autónavigátor, Csepel.info-Mr. Gabee

Az autónavigátor információi szerint ismét jelentős mértékben csökken a benzin ára, a gázolajé viszont csak kis mértékben apad.

Múlt héti 10 forintosbenzin, valamint 7 forintos gázolajárakkal szemben ezen a héten szerdán pedig újabb 10 forinttal lesz olcsóbb a 95-ös, a gázolajért pedig 4 forinttal kell majd kevesebbet fizetni.

5 hozzászólás “Ismét csökken az üzemanyagok ára” bejegyzésre

  1. nem aranyhal szerint:

    Köszönjük Viktor!

  2. nem aranyhal szerint:

    Idén talán olcsóbb lesz.

    2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most kaptunk rá.

    A házelnök egy Audi A8 Lang Quattro 4.2 V8-as autóval közlekedik, a tavalyi évben 9300 liter üzemanyagot vásárolt 4,185 millió forintért. A parlament sajtószolgálata a biztosítási díjakat is elküldte, e szerint az autó után 82 684 forint kötelező biztosítást és 965 520 forint CASCO-t fizettek. Az autón végzett javítások 53 ezer forintot tettek ki.

    Kép innen

    Az adatigénylés apropóját az adta, hogy idén januártól Kövér Lászlónak duplájára emelték a benzinpénzét, vagyis havi 626 130 forintra, annak ellenére, hogy hivatalosan két állami autót is használhat – egyet a hivatalos, és egyet a magánútjaira. A rendőrség az RTL Klubnak szeptemberben nem árulta el, hogy mennyiért biztosítja az autókat.

  3. bonifác szerint:

    Drága nem Aranyhal “elvtársam!”
    A Tieid nem is autóval, hanem olajjal teli lopott tartályvagonokkal furikáztak!
    Visszatérve:” szegény” MOL elszámította magát, nincs meg a tervezett bevétel.Most
    próbálják behozni. A piaci hadovát már egy óvodás is kikacagja…

  4. nem aranyhal szerint:

    Bonifác!

    Roppant összetett gondolkodásra vall válaszod amiből azt a következtetést lehet levonni aki nem Fideszes az komcsi, amennyiben és is így gondolkodnék akkor kijelenthetném aki nem ért velem egyet az hülye.
    Te az vagy?
    Vagy csak egy elvakult barom?

  5. ugró mókus szerint:

    bonifác!
    Az a baj abban ezek is benne voltak.

Itt lehet hozzászólni !