Terelőúton jár kedden a 151-es és a 948-as busz

BKK, Csepel.info

Kedden reggel 8 órától előre láthatólag szerda 14 óráig Pesterzsébeti Helsinki út és a Nagysándor József utca torkolatában úthiba-helyreállítási munkálatokat fognak végeznek. Ebből adódóan a 151-es és a 948-as buszok módosított útvonalon közlekednek – adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ.

A változtatások értelmében a 151-es és a 948-as autóbuszok:
Kőbánya alsó vasútállomás, illetve a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Baross utcáig az eredeti útvonalon mennek, majd a Baross utca – Nagysándor József utca útvonalon tesznek kerülőt és térnek vissza az eredeti útvonalukra. Nem érintik a Pesterzsébet vasútállomás és a az Attila utca megállóhelyeket. Ezek helyett a 151-es és 948-as autóbuszok Pesterzsébeten a Kossuth Lajos utcában és a Nagysándor József utcában a 36-os és 966-os autóbuszok megállóhelyén állnak meg.

Továbbá a 948-as autóbuszok az útvonal-rövidülés miatt a Pesterzsébet, Baross utca megállóhelyről a menetrendben előírt időponthoz képest 1 perccel később indulnak tovább a Dél-pesti autóbuszgarázs felé.A felbontás mellett a személygépkocsi-forgalom biztosított, de a nagyobb méretű járműveknek terelőútvonalon kell közlekedniük.

csepel.info

Az információra Mr. Gabee hívta fel a figyelmünket.

Itt lehet hozzászólni !