Hazai fölény a csepeli birkózógálán

Csepel.hu

A Csepeli Birkózó Club hagyományos módon minden évben meghívásos, utánpótlás birkózó gálát rendez a kerületben, ami ezúttal sem maradt el. Október 13-án 121 sportoló lépett szőnyegre a Baracsi Imre Birkózóteremben, ahol a házigazdák teljesítettek a legjobban.

Már reggel 9 órakor zsúfolásig megtelt a csepeli birkózócsarnok, és nem kevesebb, mint 16 csapat versenyzői vetették bele magukat a küzdelmekbe. A teljesség igénye nélkül elfogadta a meghívást a Cegléd, a Monor, az Abony, az Érd csapata, két csapattal állt ki az FTC, de képviseltette magát Kőbánya, az UTE, a Spartacus, az ESMTK, és a másik csepeli gárda, a Csepeli Amatőr Birkózó Iskola, a CSABI is. A gyerek és Diák II. korcsoportban rendezett megmérettetéseken összességében a Csepeli BC szerepelt a legjobban, így megnyerte az összetett versenyt.

Ugyanezen a hétvégén rendezték meg Tatabányán a diák és serdülő országos egyéni birkózó bajnokságot, ahol szabadfogásban, a lányok 46 kg-os mezőnyében Vaskó Bettina a Csepeli BC sportolója a III. helyet szerezte meg.

A részletes eredményeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg.

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !