Lesz hol strandolni a hétvégén, igaz nem Csepelen

Inforadio.hu

Több strand is nyitva lesz a hétvégén a fővárosban, a kánikula ideje alatt. A Dagály Gyógyfürdő nyári medencéi egész szeptemberben nyitva lesznek, októbertől pedig a Csillaghegyi Strandfürdővel együtt, fedett, fűtött medencével működnek tovább.

Az idényfürdők augusztus utolsó napjával bezártak, ám a jó idő miatt szeptember végéig nyitva tart a Dagály strandja, a Széchenyi, a Lukács és a Gellért Gyógyfürdő kültéri medencéje, valamint ez utóbbi élményfürdője – tájékoztatta az InfoRádiót a Budapesti Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. főmérnöke.

Kiss Ferenc hozzátette: a Strandváró program keretében a Dagályra hétfőnként 50 százalékos kedvezménnyel lehet bejutni egész szeptemberben.

Hiába ígérkezik kánikula a hétvégére, a tapasztalatok azt mutatják, hogy az első őszi hónapban az idényfürdőket már jóval kevesebben látogatják, nem éri meg nyitva tartani azokat – mondta a főmérnök.

Ahogyan az elmúlt két szezonban, úgy jövőre is ütemezetten, az időjáráshoz alkalmazkodva nyitnak majd ki a strandok: április közepétől július közepéig egyre több fürdő várja majd a vendégeket – fűzte hozzá Kiss Ferenc.

Forrás: Inforadio.hu

4 hozzászólás “Lesz hol strandolni a hétvégén, igaz nem Csepelen” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    Ha valóban 35 fokos hőség lesz a hét végén, akkor nehezen érthető, miért nem működik a strand. Úgy olcsóbb?

  2. Papi szerint:

    Nekem mindegy én adóságban fürdöm. Nem kicsiben, nagyban. Köszönöm gyf.

  3. Lora :) szerint:

    Hmm…juj de kár – pedig tényleg ki akarok már menni erre a minden jónak elnevezett Csepel strandra – basszus csepeli állampolgárként 🙂 a felújított strandon még nem is lubickoltam. Megtartották a hátsó füves területen a hintákat, azokat a hatalmas nagy lendületűeket? Mennyit hintáztam ott Te jó ég, a gyógyvízbe nem engedtek be, mert még gyerek voltam, jaj mennyi szépet megéltem azon a strandon.

    Üzemeltető helyébe lennék, tuti kinyittatnám, most miért? Tuti tele lenne, mert ha én megyek én viszek még egy embert magammal, meg az, meg annak a másik ismerőse is jönne, szóval Csepel Fideszes szavazói frankón ott lennének, sok jó ember, kis helyen is elfér 🙂

  4. jani szerint:

    Álom , álom édes álom álomszép… ha lett volna annyi kurázsi a csepeli strand vezetőiben, hogy Csepelen is kinyitottak volna. Panasz az van hogy kevés a bevétel !
    Volt szerencsém személyesen megtapasztalni milyen a hozzáállásuk. Amikor hosszú sorok voltak nem intézkedtek hogy ne csak három pénztár működjön.. Pedig hallahatták. hogy sokan zúgolódtak és látták hogy sokan elmentek közölve, hogy legalább olcson megusszák a Kis Dunaparton.
    Nem csak várni kell a hogy a sűlt galamb a szájukba kerűljön, hanem azért tenni kéne valamit a strand vezetőinek. Megjegyzem a féláras szerdai napokon még áldatlanabb volt a helyzet. Hát ennyit tesz a csepeliekért a strand vezetése.
    Végeztem a környezetemben egy kis közvéleménykutatást, és sokan szivesen kimentek volna a talán ebben az évben utolsó strand időben egy kicsit hűsölni.
    Ha én lennék a Fűrdő Igazgatóság vezetője már rég elhajtottam volna a csepeli strand vezetést. Na nem a kiszolgáló személyzetet, mert ők valóban kedvesek, udvariasak voltak és szolgálat készek minden kérdésben , hogy valami jót is tudjak mondani.
    a stand egyébként tényleg szép !

Itt lehet hozzászólni !