Cigarettát loptak majd verekedtek

Rendőrségi felhívás, Csepel.hu

Nem adták ingyen, ezért verekedtek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárás ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2012. július 9-én a Budapest XXI. kerület Csepeli Piacon működő lottózó üzletbe bementek, ahonnan  két doboz cigarettát fizetés nélkül eltettek. Az üzlet tulajdonosa a cselekményt észlelve felszólította a két elkövetőt, hogy az eltulajdonított cigarettákat adják vissza.

Az ismeretlen tettesek az üzlet tulajdonosának felszólítása ellenére a cigarettákat nem adták vissza, hanem az üzletből fizetés nélkül távoztak. Az üzlet tulajdonosa az ismeretlen elkövetők után ment és ismét kérte őket, hogy az eltulajdonított cigarettákat adják vissza, melyre az egyik elkövető a sértettet több alkalommal meglökte, ütögette egy alkalommal ököllel fejen ütötte, majd a bántalmazást követően az elkövetők a helyszínről gyalogosan, futva eltávoztak.

Az ismeretlen elkövetőek kb. 15 év körüliek.  Az egyik elkövető – aki a tulajdonost tettleg bántalmazta – kb. 170-175 cm magas,  kb. 60-65 kilogramm testsúlyú, a bűncselekmény elkövetésekor felsőruházatot nem viselt.

A másik elkövető kb. 165 cm magas, hosszúkás arcú, lapos orrú, kreol bőrű fiú. A bűncselekmény elkövetéskor piros színű ujjatlan felsőt, rövid, narancs színű térdnadrágot és papucsot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismerik, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-427-46-00/134 mellékű telefonszámot, illetve – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket köszönjük!

Forrás: Csepel.hu

30 hozzászólás “Cigarettát loptak majd verekedtek” bejegyzésre

  1. Paul szerint:

    A kreol bőr, az mit jelent-:)??

  2. helyi szerint:

    Hol voltak a piacon akkor épp ott tartózkodó emberek?Miért nem segített senki???Röhej ez a közömbösség….

  3. lolka szerint:

    “A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismerik,”…Na ezért nem tudható, hogy mit jelent lemaradtak a képek, legalább is én nem látom a képeket…

  4. beluska szerint:

    Ez aztán a gyorsaság, forró nyomon az elkövetők nyomában…

  5. Dr. grün szerint:

    Paul!
    A kreol bőr azt is jelentheti, hogy nem megfelelő faktorú fényvédő krémet kapnak a közmunkások! ))) 🙂 (((

  6. krapulax szerint:

    a piacon vásárlók meg nem tudtak megállítani egy félmeztelen 60 kilós 15 éves cigánygyereket ??? papucsban futva elszaladtak?
    olyat rárugtam volna a lapos orrú kreol bőrű “fiú”ra hogy átszakad.

  7. Zoli049 szerint:

    Július 9-én???
    Forrónyomon! 🙂
    A képen látható elkövetők meg rákot okoznak, azok is bűnösek??? 🙂

    Igaz hétfő volt az a 9-e, de valóban nem volt senki, aki elkapjon két kis gyökeret?
    A szöveg szerint meg nem az ork ütütt!

  8. Jolly Joker szerint:

    Ezek szerint újabban már dúl a kreolbűnözés.

  9. Gustavo Thoeni szerint:

    Kész röhej ez a rendőrség.
    Németh Szilárd közterület-felügyelete is csak pénzkidobás.
    Garamvölgyi szerint 2 azaz kettő! hónapig készültek, hogy az ozorai kábítószereseket elkapják. Szerdán egy állampolgár betelefonált, hogy nyíltan árulják a drogot. Erre kimennek csütörtökön, de akkor sem tudják felszámolni a kábítószer fogyasztást, erre kimennek pénteken is, és olyan jó munkát végeznek, hogy a hazautazóktól a határon is elvesznek egy pár kilóval a résztvevőktől.
    Csak a tilosban parkoló autósokkal kötözködnek, már mindenki érzi hogy egy rakás sz..rt se érnek. A baj csak az, hogy ezután az állampolgárok a saját kezükbe veszik a rendfenntartást.

  10. szigeti szerint:

    Majd ha a gyilkos,tolvaj,rabló feljelentéséhez,bejelentéséhez is szükséged-szükségünk lesz 4 hónappal korábbi regisztrációra a Mi majom népünk még akkor sem fog talán rájönni arra,hogy mit művelnek vele!
    ÉBRESZTŐ ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!

  11. benfentes szerint:

    szánalom. szánalom a közömbösség és az is ,amit a rendőrséggel a vezetőik művelnek…mert nem a közrendőr találja ki, mit kell csinálnia.

  12. benfentes szerint:

    naon jó kép Grün 🙂 , hálisten ő is öregszik

  13. beluska szerint:

    Érdekes, amikor hasonló hangulatú hozzászólások vannak többségben egy-egy cikknél, a bértollnokok el vannak tűnve. Általában minden második hozzászólás tőlük származik, most egyet sem látok.

    Vagy csak “munkaidőben” van idejük ide írogatni?

  14. Mangó szerint:

    Talán azért nem tudott senki segíteni, a lottózó elég közel van a kijárathoz. Viszont nem teljesen érhető, hogy jutottak hozzá a cigikhez? Kérték, majd nem fizetve elszaladtak?
    Mert ha igen, hát nem hittem volna, hogy manapság még előre odaadnak bármit is a boltokban, pláne “kreol bőrűeknek”.
    Ha viszont ki van téve a vevőknek a cigi önkiszolgálásba, akkor no comment.

    Nyavalyás balfékek, megéri ilyesmit csinálni egy-két vacak doboz cigiért?

  15. Mangó szerint:

    Gustavo, úgy érzem tévedsz. Nálunk még nagyon sokáig nem veszi kezébe senki a rendfenntartást.

  16. Perspektíva? szerint:

    “tettesek az üzlet tulajdonosának felszólítása ellenére a cigarettákat nem adták vissza, hanem az üzletből fizetés nélkül távoztak.” (Mily sokan megtették ezt, sokkal nagyobb katagóriákban.)

    Ja kérem, az előljárói páldák ragadósak. Már a tizenötévesek szintjére érkezett! Sajnos nem egyedi esetről beszélhetünk.

  17. Manitu szerint:

    Soha ennyi bűnözőt és maffiózót nem kapott el a rendőrség, mint mostanság. Gyakorlatilag a 90-es évek olajmaffiáját is most számolják fel. Persze lehet két ilyen hülyegyerek után levonni a nagy következtetést, hogy az egész nem ér semmit, csak épp magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki ilyet ír.

    Nyugodtan röföghettek, a helyzet akkor is az marad, hogy soha ennyi rendőr és közterület-felügyelő nem volt még az utakon, tereken, és soha ennyi bűnözőt nem kaptak még el ennyi idő alatt. Bűnözés meg mindig lesz, ilyen hülyegyerekek is.

  18. Dr. grün szerint:

    “Soha ennyi bűnözőt és maffiózót nem kapott el a rendőrség, mint mostanság.”
    Sikeres két év! Úgy a Rendőrség, mint a bűnözők részéről!
    A feltételek pedig egyre jobbak! ))) 🙂 (((

  19. Manitu szerint:

    A ti Gyurcsányotoknak annyi sikerült, hogy a rendes emberekre a nemzeti ünnepeken vadászpuskákkal lövöldöztek a rendőrök, míg a bűnözők a kormányban lophattak.

  20. beluska szerint:

    Így van. Jelen pillanatban annyi a különbség hogy nem lövöldöznek vadászpuskával.

  21. Dr. grün szerint:

    Indiánfing!
    Ha nem lopnak akkor hol van 1200 manitu?! Mert látszatja nincs! ))) 🙂 (((

    “A Világgazdaság azt írja, hogy a tavaly átvett mintegy háromezer milliárd forintnyi magánnyugdíj-vagyonból májusban már 600 milliárd forint sem volt meg.”

    http://www.origo.hu/gazdasag/20120816-vilaggazdasag-alig-van-mar-a-nyugdijvagyonbol.html

  22. Dr. grün szerint:

    Indiánfing!
    “A Világgazdaság azt írja, hogy a tavaly átvett mintegy háromezer milliárd forintnyi magánnyugdíj-vagyonból májusban már 600 milliárd forint sem volt meg.”
    Hová lett 1200 manitu, ha nem lopnak?! Mert láccatja nincs! ))) 🙂 (((

  23. Jeges mosoly szerint:

    Olvassátok el Robert Yugovich “Az őszinteség jutalma” című könyvét. Mindent megtudtok a magyar rendőrségről.

  24. Jeges mosoly szerint:

    Manitunak és a többi lihegő Fidesz csókolgatónak különösen ajánlom, hátha felébrednek

  25. csepeliman szerint:

    A közterületesek szart sem érnek, csak ott ácsorognak, tőlük 20 méterre meg vígan vedelnek a csövesek, szarnak a kutyák és folyik a kirakodóvásár. Szerintem gyávák, nem mernek büntetni. Egyetlen egyszer láttam, hogy megkértek egy egyedül söröző csőlakó kinézetű fazont, hogy legyen szíves, és ne az utcán fogyassza az alkoholt. Válasz: ok. Ennyi. Amint elmentek a közteresek, ment tovább a piálás. Szóval a csepeli közterület-felügyelők-ismételten leírom- szart se érnek!

  26. lolka szerint:

    Manitu szerint:
    2012. augusztus 16., csütörtök – 08:28

    “Soha ennyi bűnözőt és maffiózót nem kapott el a rendőrség, mint mostanság.”
    -Halastóban nem nehéz halat fogni…Azt kéne inkább feszegetni, miért van ennyi bűnözés és miért lesz még több bűnözés…

  27. sevensi szerint:

    Én csak azt kérdezem hol voltak a piaci biztonsági őrök, állítólag nyitvatartás alatt hárman vannak manapság. Én még sose láttam egyet se amikor vásárolni voltam.
    Okos Manitu erre válaszolj. Ez a cég a fidesz éra szerzeménye.

  28. hm szerint:

    büdös, mocskos cigányállatok. ezekben nulla a gátlás, 15 évesen már régen vadászhatónak kéne lenniük, és jutalmazni azt, aki kilő egyet is.

  29. Zsil szerint:

    Szánalmas egy ilyen hírből is politikai kérdést csinálni. Amíg az emberek félnek, nem fognak össze, addig megteheti néhány féreg, hogy lop és még verekszik is. Talán ha néhány ilyen eset lincseléssé fajulna és pépesre verné az utca embere az ilyen és ehhez hasonló suhancokat és a média nem az emberi jogok védelméről siránkozna, lenne változás.

Itt lehet hozzászólni !