Szép volt fiúk!

Arannyal felérő bronzérmet szereztek a csepeli kenusok

Csepel.info, Index.hu

vajda0822_i.jpg

Szép volt fiúk! Köszönjük! 

Kozmann György és Kiss Tamás a számunkra arannyal felérő bronzérmet szerzett a kenu 1000 méteres döntőben. Kolonics György tragikus halála után a 21 éves Kiss Tamásra esett a választás, hogy Kozmann párjaként részt vegyen az olimpián. Már az is hatalmas sikernek számított, hogy a történtek után a két csepeli fiú bejutott a döntőbe, ezért a harmadik hely megszerzése kiemelkedő számunkra.

Kozmann György és Kiss Tamás megszerezték az első csepeli érmet! Köszönjük nekik! Szép volt fiúk!

Csepel.info

Harmadik a Kozmann, Kiss kenupáros 

A nap ötödik döntőjében a kenu kettesek álltak rajthoz. A Kozmann György, Kiss Tamás kettős az egyes pályán rajtolt el. A táv negyedénél a hatodik helyen haladtak, 500 méternél a németek két hajóhosszal vezettek a mezőny előtt, a magyar hajó az ötödik-hatodik helyen állt. 750-nél már a negyedik voltak Kozmannék. A hajrában a fehéroroszok megelőzték a németeket, míg a magyar hajó bejött a harmadik helyre. A magyar páros kiemelkedő eredményt ért el, hiszen egy hónappal az olimpia előtt álltak össze Kolonics György halála miatt.

Index.hu

16 hozzászólás “Szép volt fiúk!” bejegyzésre

  1. Székely szerint:

    Valóban arannynal felérő bronz. Gratulálok!

  2. topikos8 szerint:

    Schmitt és mostnak távoznia kell az arany miatt!

  3. Bombi szerint:

    Szerintem meg neked kéne távoznod…

  4. Bombi szerint:

    És gratulálok a fiúknak, könnyfakasztó teljesítmény volt!

  5. topikos8 szerint:

    RE Bombi:
    Igen, el lehet menni Szlovákiába, ahogy Fletó mondta!

  6. Székely szerint:

    Köszönjük néked Topikosnyóc, hogy emlékeztettél minket Gyurcsány fenti ostoba kijelentésére. Csak nem alázod a Főnököd? Jobb lenne ha nem másolnád az ilyen kijelentéseket, mert nem dicsőség, ami akkor elhangzott.

  7. Bombi szerint:

    Székely, topikos valószínűleg valahol fetrengett, amikor az észt osztották, így arra is képtelen, hogy felfogja, mikor mit mondott Ferenc testvére, csak ész nélkül idézgeti…

  8. Politikamentesen szerint:

    Gratulálok a két kenus fiúnak és edzőjüknek! Csodálatos versenyt vívtak, támogassuk Őket, hogy ne hagyjk abba, Londonban Ők lehetnek a bajnokok!

  9. Bombi szerint:

    Legyen úgy!

  10. baniko21 szerint:

    Nagy elismerés és gratuláció a kenus fiúknak!
    Ma a Kossuth adón hallgattam Kozzmann Györggyel a riportot. Szivemből
    beszélt, mert emlitette, hogyha a csepeli dunaágon nem kenuzhatnak,
    akkor a magyar kenusportnak vége. Gondolom Ő is arra gondolt, amire
    én. (ha eladják a partot és jachtkikötőt is építenek.)

  11. CsepeliXXI szerint:

    Hajrá Csepel!!!!

  12. miska72 szerint:

    Szép volt fiúk! Köszönjük nektek. Sajnos Kolo már nincs velünk, de szerintem, most Ő is büszke rátok. Mert Kolo nincs velünk testben, de lélekben mindíg velünk lessz! A kenú királyt SOHA nem felejtjük el. Gyuri lélekben ott volt ezen az olimpián. Büszkék vagyunk rátok, és Kolonics Gyurira.

  13. leslie szerint:

    Topikos! Miféle duma ez ? El lehet menni, csak azt nem tette hozzá a fletód, hogy aki elment, arra ráküldte az összes létező hatóságot (ld. szlovák rendszámú autók).Ez is olyan hazug szöveg, mint az összes többi.
    Inkább azt csodáljátok, hogy milyen hősies küzdelemben szereztek érmet a fiúk. Nem foglalkozva a klub jövőével, pedig láthatták a kibontott kerítést a leendő építkezés felé.
    Aki nem hiszi, járjon utána.

  14. Szabina szerint:

    Gratulálok a fiúknak szép volt!
    topikos8!
    Te nem szégyelled magad, hogy ilyen híreket, ahol végre magyar sportolók olimpiai eredményeiről van szó így elrontod? Milyen magyar ember vagy te? Amit ezen kívül még szánalomra méltónak tartok, hogy amint felkerül egy új hír a csepel infora, amihez úgy érzed, hogy illik az előre betanult nagyon kreatív dumád te egyből itt vagy és írod …Nincs jobb dolgod? Nincsenek barátaid vagy valami ?:S Már csak annyi, ha a helyedben lennék, és ennyire oltanák a fejemet valahol, ennyire utálnának biztos nem írogatnék egyfolytában, de hát nem vagyunk egyformák!!!

  15. leslie szerint:

    16 évesen szakítottam a barátnőmmel. Valami ilyesfélét mondott, “el lehet menni.” Leléptem. Másnap a bátyja megkeresett és lekevert egy nagy fülest. topiknyolcas, ti is ilyenek vagytok, a gazdáddal együtt.

  16. jani szerint:

    Bele sem merek gondolni egy ilyen mint a topikos8 mire ment volna ilyen helyzetben mint, a bronzot elért fiúk
    / nálam ez az aranyéremnél nél is többet ért !!!!! /
    Milyen lelkületű ez a topikos8 alak,aki ilyeneket ír egy nagyszerű magyar és csepeli siker után. Talán őr rá értették ” hogy el lehet innen menni “!
    Aki ilyeneket irogat az még talán soha életében nem sportolt, igy nem tudhatja milyen versenyezni, bármilyen versenyen helyezést elérni, nem hogy olimpián bronzot elérni, ilyen előzmények után. !!
    Tipikusan olyan ember a topik8: aki, a fától nem látja erdőt, néz ugyan de nem lát !!
    Még csak sajnálatra sem méltó !!!

Itt lehet hozzászólni !