Felborult egy kénsavat szállító kamion Csepelen

MTI, Autóhírek.hu

Fotó: Mihádák Zoltán, MTI

Felborult egy kénsavat szállító kamion hétfőn Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd útnál. Kisdi Máténak, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a kamion, amely 20 köbméternyi, 17 százalékos kénsavat szállít, a Weiss Manfréd úttól mintegy 70 méterre, egy szervizúton az oldalára borult.

Mivel a tartály dőlésbiztos, mérgező anyag nem szivárog, lakossági intézkedésre nem volt szükség, és a baleset a Weiss Manfréd út közlekedését sem zavarja.

autohirek.hu

31 hozzászólás “Felborult egy kénsavat szállító kamion Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Nem olyan nagy hír, mint egy LMP-s öko-játszótér, de 86 ezer orvos és egészségügyi szakdolgozó kapja kézhez megemelt fizetését.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. Lakó1214 szerint:

    …és?
    Gazdaságélénkítő hatása ennek miben rejlik?
    Közszféra, adóból fizetettek.
    Mielőtt hörögnél, egyet értek vele, jár nekik!

  3. nagyapó szerint:

    Lakó1214! Kevesebb sör, több gondolat.
    Az egészségügyiek köszöntik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  4. Lakó1214 szerint:

    “Mielőtt hörögnél, egyet értek vele, jár nekik!”
    Nagyapó! Mit nem értettél a fenti mondatból?

  5. hajós szerint:

    nagyapó, sajnos már késő, mennek az orvosok külföldre csapatostul.

  6. szigetország szerint:

    hajós!

    Jönnek is vissza az orvosok csapatostul, mert külföldön sem kolbászból készül a kerítés.

  7. nagyapó szerint:

    Tudja hajós! Van amit nem mesélnek világjáró orvosaink, meg a szocik által feltüzelt rezidensek (régen cselédkönyves orvosnak hívták őket, mert nem részesültek fizetésben. Ezért kell nem magyar kifejezéssel élni), hogy az Egyesült Királyságban csak brit orvos lehet főorvos. Így kiváló orvosunk egy pakisztáni,vagy bangladesi orvos irányításával teszi tisztába a beteget, jó pénzért. Azután hazajön és nézi, hogy évfolyamtársa már főorvos, kellő jövedelemmel, míg ő maradt kezdő. Ez is egy perspektíva.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  8. ebihal szerint:

    Nagyapó!
    Ezt az ökörséget egyedül találta ki?

  9. Lora :) szerint:

    Na drágáim, ha már orvosok a téma hozzászólok 🙂

    Orvosaink 70%-a nem is beszéli jól a nyelvet. Komoly szakmai vizsgát kell tenniük, és az első rostán a legtöbb magyar orvos kiesik.
    Fényezik az önéletrajzuk, hogy ilyen olyan szakorvosok, aztán kiderül sima ált belgyógyász

    Külföldön (fejlett országokban pl Norvágia, Liechtenstein, Svájc..stb) sosem lehetnek vezető beosztásban, azt a helyieknek szánják, és jó ha kulloghat hátul a sorban a többi külföldi vendégmunkás orvossal a magyar is.

    Mellesleg külföld nem azért szívja el a külföldi orvosokat a jóba, mert neki ez ínyére van, hogy külföldi gyógyítja a helyi lakosokat. Hanem külföldön sem menő már orvosnak menni, és helyi szinten (nyugaton) az orvosok sem keresnek sokat. Lehet hogy a magyar fizu mellett a 15 szörösét adják neki oda, de mindezt el is veszi az állam tőle adók formájában.
    Liechtensteinben Vaduzban egy oberarzt évi bruttó 120 000 – 150 000 CHF-et keres. Tehát havi átlag bruttó 10 000 CHF – na de:
    fizesd az albérletet, mert külföldön albérletek vannak nem saját tulajdonok. Fizesd a parkolóhelyet az utcádban, egészségügyi kassza, biztosítás kocsira, lakásra, egyél kaját napi háromszor, és és és….alig alig marad lóvéja helyi ottani szinten….

    Gyerekek….külföld nem aranykolbászos kerítés. A kimenő dokik egy része lepattan az orvosszakmáról, és pizzafutárként folytatja…most morbid a degradálás, de ezt csináltam 3 hónapig. Magyar orvosokat, és nővéreket szívtam Nyugatra. Fele hazajött a csalódás miatt, amit csak maguknak köszönhetnek… fele meg kinnragadt, mert mindenét eladva azt hitte ő lesz az atya úristen…..azt ha hazajönne újra kellene kezdeni mindent….

    Hozzánk is behozzák majd az ukrán, a szerb, a román, az arab dokikat, nem kell ezen hűldögélni…. El kell fogadni, hogy a világszerte érzékelhető vándorlás bizony új világszemlélethez is vezet.
    Megszűnnek a homogén államformák, és bizony kelet-európa is egyszer a még olcsóbb munkaerőből fog profitálni, persze nem a lakosok javára, hanem a politikai elit emelésére, és ott vesszük majd magunkat észre, hogy biza Magyarországon is COLORFULL lesz.

    IRÁNY EURÓPA GYEREKEK….Ja nincs ló? Nem baj jó lesz a szamár is 🙂

  10. hajós szerint:

    Lora, te miért nem húzol el külföldre? Rád férne. Ahelyett, hogy itt ontod a baromságokat munkanélküliként. Nézz picit körül, hogy mennek a dolgok civilizáltabb helyeken.

  11. Matula szerint:

    Lora!
    Épp elég eü-s ismerősöm dolgozik külföldön ahhoz, hogy tudjam mekkora ökörséget írsz!

  12. Királyerdei szerint:

    Nem írt hülyeséget.Ez így van!

  13. Té-Gé szerint:

    Hogy a ferdébe jött ide ez a sok okosság? 🙂 Ez a kép mióta készült Csepelen? 🙂 A háttérben a Kén u. – Gubacsi út sarkán lévő raktárépület?!

  14. nagyapó szerint:

    Lehet menni Németországba szemetet válogatni 6 EU/óra bérért. Még diploma sem kell, rezidenseket fogadnak, és még szállást is adnak (létrán tyúk módra). Feltétel: itthon be legyen jelentve minimálbérre. Ez kb. 270 000 Ft. Van segédmunka 7EU-s órabérért. Ez több mint 300 000 Ft. Minek itthon orvosként gürizni. Dől a lé (a minimálbért valakinek fizetni kell).
    Matula! Gondolja, hogy el merik mondani az ismerősei, hogy ágytálat tisztítanak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  15. Té-Gé szerint:

    nagyapó, az hogy neked nem jött össze az élet, attól nem mindenki a pénisz rossz oldalára jutott a Lajtán túl! 😉 Még egy kiss off a posthoz! A zember újra robotot küldött a Marsra, ami sikeresen odaért, írják mindenütt. És micsoda fantázia az üzemanyaga! 3kg Plútónium, mert ugye az természetesen nem igen van jelen. Bepiszkítottunk egy idegen égitestet. 🙂

  16. nagyapó szerint:

    Té-Gé! Megint fején találta szöget! Olvasom „Az ápolási díj folyósítási ideje szolgálati időnek minősül a 40 évet ledolgozó nők korhatár előtti nyugdíjellátási jogosultságát tekintve „ Nekem semmi sem sikerül. Ebből is kimaradtam, mert szörnyű nehéz munka után, 40 éves koromban nyugdíjba mentem. Orbán kitolt velem.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  17. Té-Gé szerint:

    hagyj engem a picsába, légyszíves! Értelmetlen hülyeséggel kötekedj mással. Keversz mindent, csak hogy kötekedhess. Igyál még valamit, a melegben hamarabb hat! 🙂

  18. Lakó1214 szerint:

    Té-Gé!

    Ez a kép nem a XXI. kerületben készült, ennyire ismerik a kerületet a szájtépő csepeli bloggerek. A komcsizáson túl egy kis helyismeret sem ártana?! Ez a Nagyvásártelep bejárata és ott nem Weiss Manfred az út neve, hanem Kvassay Jenő és nem a XXI. kerület, hanem a IX., de amúgy minden a legnagyobb rendben. Szánalmas…

  19. szigetország szerint:

    A hazánkból nyugatra távozó orvosokat “futkosós orvosoknak” mondják nyugaton. Ez kb. azt jelenti, hogy olyan munkát végeznek, amelyet a hazai rangon alulinak érez, de a pénzéhes magyart beosztják ügyeletekre, mentős szolgálatra, segédorvosi minőségben, ápolói beosztásban. Ráadásul egyáltalán nem keresnek olyan jól, ahogyan itthon tüzelik egymást. Külföldön egy megvetett csicska lesz a többsége.
    Aztán pedig futnak vissza Magyarországra, hát ezért is “futkosós orvosok”. Csak erről nem beszélnek, mert szégyellik, hogy külföldön felsültek és pórul jártak.

  20. Té-Gé szerint:

    szigetország, az úrban orvost tisztelhetünk, aki megjárta a Lajtán túlt? Mivel nem, így honnan az ész, a tapasztalat? 😉 Kisstílű bértolnoki blah-blah.

  21. szigetország szerint:

    Egy igen kedves, szakmailag jól felkészült ápolónő barátom ment Angliába, de a nyelvet csak gyengén ismeri, ezért gyakorlatilag neem is engedik betegek közé. Átmenetileg egy szállodában chambermaid, vagyis mindenes szobalány, és ágyrajáróként él. Szegény nagyon megbánta, hogy elhitte a sok mesét, hogy Angliában tárt karokkal fogadják.
    De egyelőre nem tud hazajönni, mert nincs 200 fontja repülőre, gyalog meg hosszú lenne az út, futóként pedig nem Varga Norman.

  22. Matula szerint:

    Té-Gé!
    Tök fölösleges! Olyanok, mint akiknek a szekerét tolják: megmagyarázzák hogy a döglött veréb csak alszik!
    Ezrek, százezrek, milliók rosszul látják: az akkor is zöld, ha piros. Nem tudom mit remélnek, mert ez a banda ugyan olyan mint az előző: ha nem lesz szüksége rájuk, simán átlép rajtuk, hagy fulladjanak a sz..ba!

  23. Té-Gé szerint:

    Matula, éltem egy keveset és egyet értek veled, most egy másik segget nyalnak, aminek a színe, neve és a szaga változott. 🙂

  24. szigetország szerint:

    Tégé!

    Na, és milyen annak a másik seggnek a színe, szaga, ha már beleverted az orrod, mert írásod szerint tapasztalatot szereztél?

    Amúgy jólesett?

  25. Té-Gé szerint:

    szigetország, én egy segget sem nyaltam soha. De a hasonszőrüek mint te még nálam többre viheted, csak így tovább. 😉

  26. Dr. grün szerint:

    „Az ápolási díj folyósítási ideje szolgálati időnek minősül a 40 évet ledolgozó nők korhatár előtti nyugdíjellátási jogosultságát tekintve „
    “Nekem semmi sem sikerül. Ebből is kimaradtam, mert szörnyű nehéz munka után, 40 éves koromban nyugdíjba mentem. Orbán kitolt velem”

    Te szegény nagyapó, miért nem nőnek születtél?!
    Szívesen segítek! Fúrok rád egy plusz lukat, a zagyad meg így maradhat!
    Tovább nem kell zsugorítani! ))) 🙂 (((

  27. Jeges mosoly szerint:

    Hajós!
    Jobb lenne, ha te takarodnál el az országból.
    Lora meg csak maradjon nyugodtan.
    Vele jobban járunk.
    Érdekes, ha te böfögsz ilyeneket, az nem gyűlöletkeltés, faszizmus meg a szokásos agymenéseid?

  28. robi szerint:

    A fenti kamu történeteket egyék meg az agy mosott hülye gyerekek.

    Számomra az a mérvadó, hogy kiment ismerőseim közül – foglalkozástól függetlenül – hányan jöttek végleg vissza.

  29. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Orális szexet vállalsz?!
    Az én előbőröm nem szorul a fejedre, mint egy fürdősapka! ))) 🙂 (((

  30. nagyapó szerint:

    Dr. grün! Ha nem csak írna, olvasna is, ha nem csak olvasna, gondolkodna is, rájönne kik mentek nyugdíjba 40 éves korukban. Sok sikert a zeszeléshez!
    Van akinek van lyuk alul, van luk felül, de mindegy melyik szól, azonos a hang (gy.k.Dr. grün) .

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  31. Dr. grün szerint:

    nagyapó!
    Tevén hülye!
    “szolgálati időnek minősül a 40 évet ledolgozó nők korhatár előtti nyugdíjellátási jogosultságát tekintve”
    Nem negyven éves hanem negyven évet ledolgozott nők!
    Vén fasz, már a zolvasás és a szövegértés sem megy?! Olvasd el többször. akár szótagolva is Húgyagyú!
    Öregszünk, hülyülünk?! ))) 🙂 (((

Itt lehet hozzászólni !