Szent István-napi köszöntő

Csepel.hu

Sportverseny a Szabadkikötő sporttelepén, színes program a Munkásotthonban, gazdag választék a Belvárosban

A Munkásotthon és a Szabadkikötő sporttelepe lesz a helyszíne a csepeli Augusztus 20-i rendezvényeknek. A főváros belső kerületeiben szintén változatos programok várják az ünneplőket, megemlékezőket és a szórakozni vágyókat. Az állami ünnepségek a hagyományos tűzijátékkal érnek véget.

A Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt., a Szabadkikötő SE és a Csepeli Önkormányzat augusztus 20-án, szerdán Szent István-napi sportversenyt rendez a Szabadkikötő SE sporttelepén.

 

Program: a rendezvényt 9 óra 20 perckor nyitják meg, és 9 óra 30 perctől kezdődnek a sportversenyek, a játékok. Lesz kispályás labdarúgó torna, teke, lövészet, tenisz, sakk, távolugrás. A szervezők kötetlen sportolási lehetőséget szeretnének teremteni a gyerekeknek, a felnőtteknek asztali-teniszben, röplabdában, tollaslabdázással, kosárra dobással, lengőtekével, lábtenisszel, csocsóval, billiárddal, aszfaltrajz-versennyel, népi játékokkal, szellemi vetélkedőkkel.

A versenyre nevezők között a szervezők értékes ajándékokat sorsolnak ki. Minden gyermek édességet kap ajándékba. További tájékoztatást a 425-04-58-as telefonszámon adnak a rendezvényről a szervezők, akik minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A Csepeli Munkásotthonban augusztus 20-án 17 órakor kezdődik a Szent István napi köszöntő. A program a következő: kb. 17 órától 17.45-ig magyarnóta-műsor lesz, amelyben fellép Menyhárt Mária, Miklóssy József, Nánásy Lajos, kísér: Gényi Ferenc zenekara. 17 óra 50 perctől kb. 18 óra 10 percig a CSEPP Csepel Táncegyüttes folklór műsorát láthatják az érdeklődők. Együttes vezető: dr. Paál Sára. A program fúvósmuzsikával zárul, fellép a Csepeli Munkásotthon Koncert Fúvós Zenekara, vezényel: Péntek János karnagy.

Itt lehet hozzászólni !