Csepel szennyvízcsatornázása – ütemterv

Csepel.hu

Az ÉlőDuna.hu honlapon megtekinthetik hol zajlanak augusztus 31-ig szennyvízcsatornázási munkálatok Csepelen. Az ütemtervért kattintson ide!

csepel.hu

6 hozzászólás “Csepel szennyvízcsatornázása – ütemterv” bejegyzésre

  1. Vitéz Nagybányai szerint:

    Ez igen, jó kis lista!

    Az egésszel csak az a baj, hogy én telefonon érdeklődtem a megadott információs számon, ott nagyon készségesek voltak és mivel kapásból nem tudtak válaszolni, visszahívást igértek.
    Közölték, hogy az utcánkba csak augusztus után jönnek, erre most bennt van a listába.
    akkor most a telefonos ügyfélszolgálat felesleges vagy ez a lista.

  2. robi szerint:

    A Vágóhíd utcát el sem kezdték, de július 31-re elkészül.

    Ez igen!

  3. meghát.... szerint:

    meghát…. szerint:
    2012. július 27., péntek – 09:34

    nagyapó
    2012. július 26., csütörtök – 23:11 Ide figyelj te büdös bunkó! Ebben a hozzászólásodban megnyilvánul az összes ” jó tulajdonságod “. Kielemzem minden mondatodat okulás végett, persze te ebből sem fogsz tanulni ,mert minden leírt mondatodból süt a gyűlölet ,a rosszindulat,emiatt a leírt gondolataid ” kifejező ereje görbe tükörként köszönnek vissza. 1. mondat : “Az igazi barom kocsi Té-Gé, már megint böfög. ” ( kocsi szónál kimaradt m betű ,már jelzi a felfokozott idegállapotodat ) – az utolsó előtti mondatoddal te adod meg a választ : ” A trágárság, meg sajnos kommunista sajátosság, a 71 év szocialista erkölcsének terméke. ” Kérdésem: Akkor most te mi vagy ? Egy büdös bunkó komcsi? Még egy megjegyzés az első mondatodhoz : összekeversz TÉ-GÉ-vel, ez a bekopizott idézeteidből derül ki a későbbi soraidból !!!! 2. mondat: ” Mondja, hogy vállalkozó!” Figyelmetlen vagy ! ” Voltam vállalkozó “- szól a mondatom! VOLTAM te paraszt,már nem vagyok! Össze mosod a múltat a jelennel! 3.mondat : ” Mire vállalkozik? Arra, hogy Gyurcsány(i) előtt énekeljen? ” – Ez a kérdésed oka fogyottá vált a kronológiai pontatlanság miatt!!!! 4. mondatod: ” Vállalkozó, adott szó! Ezekért a Té-Gé féle adott „szókért” van az óriási körbetartozás. ” – Kérdésem: honnan veszed,hogy a vállalkozói tevékenységem alatt nem tartottam be a szavam? Megjegyzés: Ha mindenki úgy tartotta volna be a megállapodásokat ,a te szavaiddal élve ” nem lenne körbetartozás” .

    5. mondat:„Miután a szomszédom felhívta a kivitelezőt, ígéretet tett ,hogy a következő héten kezdenek….”. Mit ígért a szomszéd? Egy sört? Kinek? A „kormány melletti” Strabagnak? – Válasz : A szomszédom információt kért a késés okáról,ill. mikor kezdik meg a beígért munkát. 6. mondat : “Ne írjon, ha iszik! Tudja: vezet, vagy iszik, ír, vagy iszik.” Válasz: Mintha fordítva lenne kedves nagyapó,nem gondolod? Megjegyzem hogy nálad ez nem ital kérdése! Agyi problémáid vannak .Javaslok egy neurológiai kivizsgálást SÜRGŐS kiegészítéssel a beutalón.
    7. mondat: “Mint „szakértő” vállalkozó, mit kell tenni a Temesvári utcában, hogy gyorsabban menjen a munka? Tudom, majd megírja szeptemberben, mint a szakértő MSZP a gazdasági programot.” válasz: Miután összekevered TÉ-GÉT ,és meghátot…. egy mondaton belül, így értelmezhetetlen a kérdésed.
    Egy kis módosítással :Ceterum censeo… Ha nagyapó kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop. Pá! ui. Siess az SZTKÁBA.

  4. meghát.... szerint:

    Kedves Robi ! Sikerült összehoznom ,csak a sorrend fordított. A csatornázással kapcsolatos nagyapói büfögésre reagáltam fentebb. ( azért a dátumokból látszik)
    nagyapó szerint:
    2012. július 26., csütörtök – 23:11

    Az igazi barom kocsi Té-Gé, már megint böfög.
    Mondja, hogy vállalkozó!
    Mire vállalkozik? Arra, hogy Gyurcsány(i) előtt énekeljen?
    Vállalkozó, adott szó! Ezekért a Té-Gé féle adott „szókért” van az óriási körbetartozás.
    „Miután a szomszédom felhívta a kivitelezőt, ígéretet tett ,hogy a következő héten kezdenek….”. Mit ígért a szomszéd? Egy sört? Kinek? A „kormány melletti” Strabagnak?
    Ne írjon, ha iszik! Tudja: vezet, vagy iszik, ír, vagy iszik.
    Mint „szakértő” vállalkozó, mit kell tenni a Temesvári utcában, hogy gyorsabban menjen a munka? Tudom, majd megírja szeptemberben, mint a szakértő MSZP a gazdasági programot.
    A trágárság, meg sajnos kommunista sajátosság, a 71 év szocialista erkölcsének terméke.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  5. meghát.... szerint:

    T. Robi ! Folytatom. Nekem nem az ütemtervvel van problémám,hanem a be nem tartásával . Még a csúszásokat is elfogadom.Lehetnek visz majorok.De a Vágóhíd utca esetében ,ez már nem csúszás!A bedobott értesítő szerint : július 02- július 31 között végzik el a csatornázási munkákat. A Vágóhíd végén ,ott van a Katona óvoda, kicsit feljebb a Kazinczy iskola. Feltételezem,hogy azon a szakaszon kivan építve a csatornarendszer.Ezeken a részeken ,csak az ingatlanokba,való beállás lenne a feladat. De ott sem látok mozgást.

  6. kata szerint:

    – A Vágóhíd végén ,ott van a Katona óvoda, kicsit feljebb a Kazinczy iskola. Feltételezem,hogy azon a szakaszon kivan építve a csatornarendszer-

    Sziasztok a Vágóhídban nincs kiépített csatorna sehol, a baj a szeptemberi iskola és óvoda kezdés

Itt lehet hozzászólni !