A szélvédőn repült ki az utas a Mag utcában

Mno.hu

Villanyoszlopnak rohant egy autó hétfő délután Csepelen, a balesetben ketten megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

Sass Oszkár elmondta: a baleset a XXI. kerületi Mag utcában történt, eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset két sérültjét a mentők kórházba szállították. Az MTI helyszínről származó információi szerint az ütközés következtében a gépkocsi utasa kirepült a jármű szélvédőjén, a vezetőt pedig a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

56 hozzászólás “A szélvédőn repült ki az utas a Mag utcában” bejegyzésre

  1. Csöndes Béla szerint:

    Milyen jó a biztonsági öv kötelező használata! Mostanában elég sok balesetnél szerencséjére nem volt becsatolva mentet életet!Beszorítja a légzsák nem tudod kikötni magad az ám a biztonság! van mikor jó van mikor nem 50-50%.

  2. Schneider Ádám szerint:

    ne beszéljél már marhaságot.

  3. Miska72 szerint:

    Az a rohadt biztonsági őv, már megint dísznek volt berakva!

  4. Lora :) szerint:

    Hol van a Mag utca? Csepelen születtem évtizedek óta élek a Cityben de nem tudom hol a Mag utca.
    Biztos nem két munkából hazatartó 40-50-es lehetett, biztos csibészgyerekek versenyeztek, vagy drogoztak, azt ez lett a vége….

  5. lolka szerint:

    Kedves “Lora”-elindulsz a cityből a Kossuth Lajos utcán déli irányba és amikor az Erdősor ú-z érsz elkanyarodsz jobbra aztán tíz méter után balra húsz méter után jobbra a Zrinyi Nyomdánál, a volt Növényolaj irányába és ott a kiásatlan kút mellett megállsz és észak-nyugati irányban húzódik a Mag-út. Van benne egy enyhe “kurfli” a síneknél, na ott lehet karambolozni fával, oszloppal, árokkal, ha nem megfelelő sebességgel közlekedik az illető…
    -Persze ha az előző vezetés (Tóth adminisztráció) nem aszfaltoztatja le ezt az utat nem következik be a baleset…Igaz “nagyapó”…”Manitu”…ja és “Gordon” majdnem ki maradt…

  6. földhözragadva szerint:

    hm, jobbkormányos ótó, vagy csak a tűzoltók trancsírozás közben kifilézték a helyéről?

  7. ... szerint:

    Sajnos kellett használniuk éles helyzetben is az új feszítő-vágót. 🙁

  8. lolka szerint:

    földhözragadva szerint:
    2012. július 17., kedd – 13:16 -miért jobb kormányos az autó? A képet nézve az eleje a kép jobb felé néz és balon van a kormány, ott a légzsák is…

  9. kispajtás szerint:

    Gyanúsan sötét autó – sötétített ablakokkal, hmmm… jó érzésű magyar ember az ilyet messziről elkerüli

  10. gyetvai szerint:

    Fiatal srác volt a sofőr a barátnőjével. Bal kormányos volt a kocsi csak a vezető oldali “B” oszlop a sebváltóig nyomódott be.

  11. hajós szerint:

    Hát ez jól szétment. Nyilván valami eszetlenül száguldozó idióta vezette.

  12. Niki szerint:

    Nem repült ki a lány a szélvédőn.

  13. sziszi szerint:

    Elöszőr is jó baràtom akivel ez a balesett törtènt és csak hogy a rosszindulatuaknak agyon iskolàzot és mindenhez értőknek szeretnèm elmondani hogy pont ő az az ember aki nem vezet èsz nélkül felelőtlenül vagy itasan,főleg nem drogosan.Nem tudjátok hogy mi történt könnyű igy írogatni hogy sötétitet ablakok meg bíztos vagánykodot.De azon nem gondolkodik el egyikőtök sem, hogy talán a kocsival volt valami gond.A lényeg,hogy aljas és undorito dolog màs emberek kàrán vagdalkozni és gusztustalan megjegyzéseket tenni mikor semmit sem tudsz a történtekről.Inkàbb tartsd meg a véleményedet.

  14. Niki szerint:

    olyan igaza van

  15. csöves szerint:

    Egy biztos , ha ötvennel megyek az oszlopnak akkor nem törik így össze a kocsi.

  16. hajós szerint:

    Nem mondom, hogy nem lehetséges olyan műszaki hiba, hogy a kocsi hirtelen elkezd száguldani, de azért ez nagyon ritka 🙂 Mindenesetre a gyorshajtás gyakoribb.

  17. Sabrina szerint:

    Kedves emberek!

    Hiába ez a magyar mentalitás………örülni más kínjának-bajának és különféle sztereotíp teóriákat gyártani a sofőrről és a körülményekről.Abba persze senki nem gondol bele, hogy mit éreznek a családtagok és a barátok. Könnyű kívülállóként ítélkezni és találgatásokba bocsátkozni!

  18. Lakó1214 szerint:

    Sziszi:

    Akkor mi történt?
    50-el így nem lehet lerombolni egy autót, egyenes szakaszon, mert ez nem a kanyarban van, ahogy látom?!
    Jobbulást a sérülteknek!

  19. Ádám szerint:

    A sok előítéletesnek üzenném!!!
    Kezdjük az elején a BIZTONSÁGI ÖV BEVOLT KAPCSOLVA MINDKÉT OLDALON!!
    Aztán a barátnője nem repült ki az ablakon mint ahogy leírták.
    három azért mert valakinek van sötétített ablak a kocsijában nem kell előítélkezni tudniillik így vette a kocsit! Folytatva senki nem versenyzett senkivel mert egyedül voltak. Ő soha nem drogozott és az életben nem ül volán mögé ittassan! És korántsem eszetlenül száguldozó idióta. Amúgy az hogy az autót az oszlop fogta meg nem azt jelenti hogy nem kanyarban lett a baleset tudni illik egy kisebb S kanyar szerű rész pont van azon a helyen. amúgy meg az undorító előítélet beszél egyes emberekből tisztelet a kívételnek! Semmit mégegyszer leírom SEMMIT sem tudtok a konkrét esetről nm ismerítek az illetőt mégis ítélkeztek pálcát törtök felette….. elolvastok egy hírt aminek a második része nem is igaz és ti sztereotipiákat gyártotok. ez egy baleset ami csúnyán végződőtt sajnos. ha nemtetszik valakinek valami nem kell ide írogatni hülyeségeket ellehet húzni máshova csámcsogjatok ott a rosszindulatotokkal

  20. sziszi szerint:

    Pontos részleteket nem tudok hétvégén megyünk a korhàzba làtogatoba.Senki se szàllt ki a szélvédőn bevoltak kötve mind a ketten.Nem 50-nel ment ez nyilvàn való de nem bírom szónélkül hagyni ha mindenféle drogosnak meg hasonloknak állitanak be olyan embereket akiket nem ismernek és az újsàgírok àltal leírt kamuk alapjân ítélkeznek.Senki sem tökéletes előfordulhat bárkivel hogy rosszul méri fel a helyzetet.Én már sokszor voltam utas mellette ès mindig megfontoltan vezetett.Szóval én nem tudok mást mondani.

  21. sziszi szerint:

    Köszi a jó kívánsàgot Lakó1214 lassu lesz a felépülésük de helyre jönnek.

  22. Jeniszej szerint:

    Mitől megy vagy mehet egy kocsi az oszlopnak? – ha az ember mellett a csinos barátnője ül?
    Milyen jó, hogy más jármű éppen nem volt a közelben.
    Mindig mondja a Fater, hogy Csepel útjai nagyon rossz állapotban vannak. Veszélyes nagyon ezeken az utakon a megengedett sebesénél gyorsabban haladni.
    Ahol viszont jó az út minősége ott a megátalkodottak virágos ládát helyeznek ki az út „közepére”, mint a Rózsa utcában. – Rosszul elhelyezett optikai jelzéssel.

  23. Jeniszej szerint:

    “az autót az oszlop fogta meg”
    Milyen oszlopok vannak Csepelen. 🙂

  24. kispajtás szerint:

    A sofőr a felelőtlenségével a saját és a barátnője életét kockáztatta, óriási “szerencse”, hogy egy oszlop volt az ártatlan másik fél.
    Elég a kioktatásokból !!!
    Az autóvezetés veszélyes üzem, ezért vannak a szabályok, amiket kötelezően be kell tartani a saját és a közlekedésben résztvevők testi épségének megóvása, a tragédiák elkerülése miatt.
    Sajnálatos, ami történt. Mielőbbi felépülést kívánok a sérülteknek és a vezetőnek egy életre szóló okulást!

  25. Ádám szerint:

    Kedves Kispajtás
    Csak megjegyezném hogy autóbaleset kizárólag a vezető hibájából történhet??? A kocsival nem történhet hirtelen valami meghibásodás ami miatt bekövetkezhetett az esemény ugye??? Szerintem amiről nem tudsz semmit inkább halgass!!

  26. kispajtás szerint:

    Kedves Ádám!
    Mint a fotókon is látszik, a fizika törvényeit nem lehet megerőszakolni. Inkább hallgass!!!

  27. sziszi szerint:

    Itt nem a fizika törvényein van a hangsully ne legyèl màr ennyire okos.Ha hirtelen elromlik valami az autodban akkor lehetsz te bármilyen fizikai zseni nem bíztos hogy eltudod kerűlni a balesettet.Egyèbként meg annyira tudjàtok osztani az észt de azért magatokba nézhetnètek hogy ti soha életetekben nem hoztatok rossz döntést ugye?Nyilvàn ő is pont igy tervezte hogy majd de jó lenne neki menni egy oszlopnak és majdnem meghalni.Amugy meg ha csak a kritizàlàs megy inkàbb írj egy foci meccshez ahol elfogadható ez a viselkedés.Mert a csalàdtagok bíztos nem ezt szeretnék olvasni a sok jóindulatu embertől.Bár mit is várunk a magyarok többsègétől.Elèg nagy szegénysègi bízonyitvány hogy ilyen helyzetben is csak a vagdalkozâs megy.

  28. sziszi szerint:

    Ja és kedves kispajtás neked pedig üzenem mert csak ezzel tudsz jönni nèzz màr körül egyszer hogy hànyan tartjàk be a kreszt mert nem lesz belőlük tul sok.És nem kéne ítélkezni mert nem ismersz részleteket csak azt amit az újsâgok összehazudnak hogy nőveljék az eladàst.Szóval akinek hallgatnia kéne az inkàbb te vagy.

  29. Dr. grün szerint:

    Igazad van Sziszi!
    “nèzz màr körül egyszer hogy hànyan tartjàk be a kreszt”
    Ősi kínai közmondás:
    “Több milliárd légy nem tévedhet! Együnk szart!” ))) 🙂 (((

  30. gyetvai szerint:

    Sziszi!
    Írtad, hogy ismered a srácot, mi voltunk kint, mint tűzoltók. Hogy vannak?

  31. Jeniszej szerint:

    A Fater nem érti, hogy miért telepítenek az út mellé ilyen oszlopokat, amelyek megfogják a műszaki hiba miatt elkalandozó autókat.
    Olvastam valahol, hogy egy autó azért szaladt le az útról, mert menetközben bezáródott a kormányzár. Így akadályozta meg, az utas, aki egy hölgy volt, hogy elrabolják.
    Mivel az eset kinn a prérin történt, ahol már fogó oszlopok is elmaradoztak a járműben ülőknek nem esett bajuk.
    Megvédte őket a biztonsági öv. 🙂

  32. sziszi szerint:

    Kedves gyetvai!

    Igen ismerem,már jobban vannak a làbuk sérült sullyosan.De felfognak épülni hàla a gyors mentésnek:)Köszi az érdeklödèst.

  33. Jeniszej szerint:

    Kedves!
    Ne őrizd a titkodat.
    Mitől mentek a fogó oszlopok karjaiba a barátaid? – akiknek én is mielőbbi felépülést kivánok!
    )))) 😀 ((((

  34. Jeniszej szerint:

    Kedves!
    Ne őrizd a titkodat.
    Mitől mentek a fogó oszlopok karjaiba a barátaid?
    Kedves!
    Akadályozd meg hogy a hír éhes sajtó mindenféle baromságokat irjanak szeretett barátaid balesetének körülményeiről.
    🙁

  35. gyetvai szerint:

    Örülök, hogy jobban vannak, akkor ezek szerint sikerült megmenteni a lábát is a sofőrnek, mert az elég “rossz állapotban” volt. Mielőbbi gyógyulást kíván a XXI. Tp.!

  36. sziszi szerint:

    Igen sikerült és remélhetőleg teljesen felèpülnek bàr ez hosszú folyamat lesz.Köszőnöm az ő és csalàdjuk nevében is a segítségeteket.

  37. sziszi szerint:

    Nem az én dolgom hogy leírjam mi történt csak azèrt írtam mert némelyik érzèketlen alpári bunkó azt èrzi vagànynak ha tudatlanul írkàl bunkosàgokat olyan emberekről akiket nem ismer.Ez zavart.A vélemènyèt kulturàltan màsok megsértése nélkül is le lehet ìrni szerintem.Ha pedig nem megy akkor ne csodâlkozon senki ha elküldik a francba.

  38. J szerint:

    Nem akartam hozzászólni, de úgy érzem muszáj, mert ez is egy tipikus magyar mentalitás.
    Kedves sziszi, ha más nem tartja be a KRESZ-t az SENKIT(!!!) nem jogosít fel arra, hogy ő se tartsa be. Sajnos ezt kedves politikusainknak köszönhetjük, mert általában a védekezés mindig úgy hangzik, hogy bezzeg a másik. Nincs “Bezzeg”!

    Illetve, szoktam járni ezen a környéken, borzasztó minőségűek az utak. Nem hogy 50 felett nem szabad ott száguldozni, hanem még 50-nel sem tanácsos.
    Ha a vezető tisztában volt az út minőségével, akkor azért nem szabadott volna olyan sebességgel közlekednie.(relatív gyorshajtás) Ha pedig nem ismerte az utat, akkor meg pláne nem szabadott volna.

    Apám egy KRESZ szabályt “vert” belém először. Az pedig az volt, hogy mindig olyan gyorsan menj, hogyha kell meg tudj állni.

    kispajtással egyetértek. Sajnos az autózás veszélyes üzem és ezt sokan elfelejtik. Egyik sofőr haverom mondja mindig, hogy ha vezet egyik lába a koporsóban másik a börtönben van. És nem azért mert felelőtlennek tartja magát, hanem azért mert valóban veszélyes.

    Maradandó-sérülés mentes jobbulást!

  39. J szerint:

    Illetve a sötétített üvegre is akartam reagálni. Ezt az idiótaságot, hogy csak bűnöző vagy vagány lehet akinek ilyen van. Nekem is van ilyen a két hátsó ablakon, ugyanis családapaként vigyázok a gyerekekre, hogy ne kapjanak hőgutát, amikor a nap ezerre süti a fejüket. És nem úri muri, mert a két ablak együtt kb 20e volt.

  40. :) szerint:

    Sziszi!!
    Ne is törödj a rosszindulatú megjegyzésekkel!!
    Nekünk az a legfontosabb hogy ők ketten felépüljenek és mi mellettük vagyunk bármi is történt!
    Olvasgatva itt a kommenteket elszomorít hogy néhány ember mennyire a média hatása alatt él… mindent elhisznek mert ha az internet vagy az újság írja az tuti úgy is van.. hát TÉVEDTEK!!!
    Nem fogom itt osztani az észt , én már voltam bent náluk a kórházban körülményekhez képest jól vannak.. 🙂

  41. lolka szerint:

    Kedves “Niki”-“sziszi”-“Sabrina” és”Ádám”…Hozzátartozótoknak, rokonotoknak, ismerősötöknek jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánok…
    -De itt jegyezném meg:“A szélvédőn repült ki az utas a Mag utcában” bejegyzésre
    “…Az MTI helyszínről származó információi szerint az ütközés következtében a gépkocsi utasa kirepült a jármű szélvédőjén, a vezetőt pedig a tűzoltók szabadították ki a roncsból.”…
    -Na most aki csepeli nagyjából tudja, hogy a Mag utca kb. 1km hosszú ott, ha valaki ilyen ütközést produkál 50-l az “csoda gyerek”…amúgy meg nem itt kell a sorvégén pattogni, hanem az “MTI”-l aki kiadta ezt a hírt. A másik nektek kellett volna elsők között hozzá szólni és akkor tátott szájjal olvastuk volna az igazat, de így is jó, hogy a végén tudtuk meg az igazat, csak akkor a hozzászólókat nem kell bántani, mert talán nekik ez volt a véleményük…üdv “lolka”…jobbulást és maradéktalan felépülést kívánok a sérülteknek….

  42. sziszi szerint:

    Kedves lolka!
    Nem azzal van gondom hogy valaki egy olvasott hírre reagâl hanem azzal a stílussal és szó hasznàlattal amivel kifejezte a véleményét.Azt hiszem hogy kulturàltan is lehet véleményt nyílvànitani annélkül hogy bárkit megsértenénk főleg nem ilyen helyzetben amikor emberi életekről van szó.

  43. lolka szerint:

    sziszi szerint:
    2012. július 18., szerda – 13:18
    Kedves “sziszi” aki itt vélemény formál meg és le is írja, az magáról egy rövid jellem rajzot ad közre…igaz nick névvel felkerül egy álarc is ami mögött többet megenged magának némely ember…Éppen ezek miatt, ha valaki ismerőse, hozzátartozója, vagy valakije itt hírben szerepel, jobb ha nem olvassa azokat…példa amikor a HÉV elütötte azt a fiatal embert a Lágymányosi-híd-l…

  44. sziszi szerint:

    Igazad van lolka de nem ugy indult hogy kommenteket olvasok csak miután elolvastam nembírtam ki hogy ne írjak.Én ha nem ismerősőm vagy csalàdtagom akkor sem bírom elviselni az ilyen hozzàszolàsokat amiket néhányan megengednek maguknak.Remélem nem kerűlnek ilyen szituàcióba soha mert akkor majd megtudjâk.

  45. Ádám szerint:

    Kedves Lolka részben igazat adok neked de mint említetted nekünk kellett volna először hozzászolnunk. Neharagudj de jóbarátom életéért és lábáért jobban aggodtam mintsem itt kezdjek az elsők között kommentelni
    és kedves “J” köszönöm a megerősítést. ő sem maga rakatta bele a sötétített üveget hanem már így vásárolta az autót

  46. Ádám szerint:

    ÉS KEDVES KISPAJTÁS LÁTOM TE EGY ZSENI VAGY HM VALÓSZÍNŰLEG TE MEGVIZSGÁLTÁL MÁR MINDENT, FELMÉRTEL REKONSTRUÁLTAD AZ ESETET HOGY ILYEN KIBASZOTT NAGY OKOSTOJÁS VAGY!! TEGYÉL EGY SZÍVESSÉGET ÉS MENJ OLYAN CIKKHEZ AHOL NYUGODTAN KOMMENTELHETSZ ÉS KRITIZÁLHATSZ NE PEDIG EGY SZOMORÚ ESEMÉNYNÉL SZÍTSD A TÜZET KÖSZI

  47. lolka szerint:

    Ádám szerint:
    2012. július 18., szerda – 14:54
    Kedves “Ádám” írás közben eszembe jutott nekem is, hogy ilyenkor nem a “Csepel. info” a legelső, de nem akartam ragozni a dolgot…(jobbulást kívánok)

  48. Helló szerint:

    mennyi nem normális ember van itt…
    azt se tudják hogy mi volt , hogy volt de ők megmondják a frankót.
    Ott kezdödik hogy a ciikk cime se pontos..

  49. weiss szilvia szerint:

    Kedves hozzászólok!!!
    Én vagyok az 1ik utas, köszönjük szépen a jó indulatú hozzászólásokat!!! ha már ennyire érdekli önöket BE VOLTAM KÖTVE!!!! EGY ISMERETLEN PASI HÚZOTT KI A KOCSIBÓL MERT AZT HITTE BEFOG ROBBAN A KOCSI!!!BARÁTOMAT NEM TUDTA KIHÚZNI MERT ANNYIRA BE VOLT SZORULVA…NEM VAGYUNK DROGOSOK!!!!SOHA ÉLETEMBE NEM DROGOZTAM ÉS NEM IS A KISEBBSÉGI TÁRSADALOMHOZ TARTOZUNK!!!!! MUNKA UTÁN MENTÜNK HAZA FELE ÉS SAJNOS EZ TÖRTÉNT……NINCS ELÉG BAJUNK MÉG EZEK A ALAPTALAN HOZZÁSZÓLÁSOK IS…..FOGLALKOZZANAK A MAGUK DOLGÁVAL…..

  50. zoom szerint:

    Annyi hülye ember van én ismerem a sofőrt és nem drogos,stb azt se tudják mi történt de beleszólnak csak tőrtényen valamelyikkel ilyen és megtudják hogy milyen szar ha ilyeneket írnak. Részvétem weiss szilvia,pisti jobbulást nektek.

  51. zoom szerint:

    Amúgy tisztelet a kivételnek.

  52. Józanulgondolkodó szerint:

    weiss szilvia

    Tegnap voltunk bent a barátodnál. Elég ramaty állapotban van szegény, de humoránál van. 🙂 Téged személyesen még nem ismerünk, de azért jobbulást kívánok Neked is! Pisti elmesélte, hogy mi történt, mire emlékszik. Hihetetlen, hogy hiába vigyáz az ember, hiába vezet óvatosan, mégis milyen könnyen megtörténik a baj. Jobbulást kívánok Nektek!

    Az MTI meg olyan, amilyen. De hogy ekkora ferdítéseket írjon, az már felháborító.

  53. Jeniszej szerint:

    Kedves!
    weiss szilvia:
    „MUNKA UTÁN MENTÜNK HAZA FELE ÉS SAJNOS EZ TÖRTÉNT”
    A szemtanú azért elárulhatná már a titkot.
    Mi volt az ok amiért az oszlop karjaiba futott a kocsi. 🙁

  54. Jeniszej szerint:

    Milyen szemétség!
    Megjelenik egy hír fél információkkal.
    „Monyuk má” meg mivolt az oka, hogy önállósította magát a járgány.
    Ez azért volna fontos, hogy mások ezt a vélt vagy valós hibát ne követhessék el.
    Részvétem weiss szilvia, – pisti jobbulást nektek. 🙂

  55. Józanulgondolkodó szerint:

    Jeniszej

    A sofőr nekem azt mesélte, hogy rosszul lett. Nem emlékszik semmire. A kutas srác a közelben azt hallotta, hogy felvált kettesbe, és csak gyorsul, gyorsul, tiltáson pörgött a motor sokáig, majd az ütközés. (Az autónak kettesben 110 volt a vége, ezt kipróbálta már korábban valahol.)

    Ezt támasztja alá, hogy nem volt sem kormánymozdulat, korrigálás, sőt, féknyom sem. Az az ember, aki tudatánál van, valamit biztos fog reagálni, de itt nem volt semmi.

    Ha jól tudom, Szilvia aludt, úgyhogy ő sem tudja pontosan, hogy mi történt.

  56. sziszi szerint:

    A sőfőr elvesztette az eszmèletét ez okozta a balesettet.Nem hibázott senki ez bárkivel előfordulhat.Ugyhogy elég a vàdaskodàsokbol.A rosszindulatuak keresenek màs szórakozást.

Itt lehet hozzászólni !