Bándy-gyilkosság: beismerte tettét az elkövető

Mno

Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki „megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel” – olvasható a police.hu oldalon. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást, mivel az ügyet nem zárták le, ezért nem zárható ki, hogy egy további elkövetőt is keresnek. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

Korábban arról számoltunk be, hogy vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is arról tudósított, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja közölte: „megvan a tettes”. Bándy Edit a Facebookon mindössze ennyit információt adott közre. Az MTI kereste Zsobrák Pétert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki a hajnali órákban nem erősítette meg az információt. Csak annyit közölt, hogy a rendőrség honlapján szerepelnek azok az információk, amelyeket hivatalosan közölni kívánnak.

Forró nyomon a rendőrség

A Hír TV teletextje szerint a tv tudósítóját a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek. Az MTI rendőrségi informátora csak annyit mondott, hogy nem egy embert fogtak el. A Facebookon található emlékcsoport információi szerint, az egyik letartóztatott olyan állapotban volt, hogy a helyi kórház intenzív osztályára kellett szállítani.

Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: meggyőződése szerint néhány napon belül elfogják a tettest, közlése szerint a rendőrök nyomon vannak Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban. A Hír TV beszámolója szerint a rendőrök több órán át hallgatták ki azt a férfit, akinek információi lehetnek a pszichológusnő gyilkosáról. A férfi szombaton Pécsett kereste meg a Hír TV stábját, elmondása szerint egy ismerősére ráillenek azok a személyiségjegyek, amelyeket a rendőrség megadott a tettesről. A Hír TV riportere értesítette a rendőrséget, ők a helyszínre érkeztek, és kihallgatásra vitték a férfit.

Azonosítható a gyilkos

Egy megyei újság korábban úgy értesült, hogy a boncolás megállapításai, illetve a holttest megtalálásának helyszínén rögzített nyomok értékes információkat szolgáltattak a rendőröknek. A tettes kézre kerítését segíti az anyagmaradványokból nyert DNS-minta, amelynek alapján elfogását követően egyértelműen azonosítható lesz a gyilkos. A lap felveti, hogy a minta valószínűleg nem egyezett a rendőrség adatbázisában szereplők egyikével sem, ugyanis ebben az esetben már kézre keríthették volna az elkövetőt.

Vállalni kell a tanúskodást

Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság aznap este a rendőrség internetes oldalán azt közölte: a nyomravezetőnek vállalnia kell, hogy tanúként részt vesz az eljárásban, a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi. Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.

Forrás: Mno.hu

19 hozzászólás “Bándy-gyilkosság: beismerte tettét az elkövető” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    Remélem ez is a sittem fog megrohadni!

  2. Narancsvírus szerint:

    Elfogták Bándy Kata gyilkosát 2012.07.16.

  3. Lora :) szerint:

    Na mondtam én, tudtam hogy hamar kézre kerül, mert rendőrségi dolgozó volt ez a lány, de ha egy civillel történik mindez, azt hagyják a pics@ba megrohadni.
    Felháborodtam több cikken is, amit egyszerűen arra alkotott az idétlen újságíró, hogy félelmet keltsen, ja és hogy a nevét előtérbe helyezze, hátha evvel a húzással több cikket is írhat. Gusztustalan sajtónk van, és a média a maga ferdítéseivel meg menjen a megmeredt túróba.

    Bebizonyosodott ismét, ha egy senki vagy ebben az országban (tehát nincs kapcsolatod a rendősrséggel, vagy nem ott dolgoztál korábban) az életed semmit nem ér, sőt ahogy azt korábban írtam, jók a sejtéseim mindig, most is bejött: heti szinten 4-5 ember eltűnik ott Pécsett, de leszarj@k, mert nem kolléga, nem hírérték. Országosan hány embert ölnek meg hetente amiről fogalmunk nincs???elásnak Csepelen élve például) Hiszen a civilizálódott embernek fogalma nincs arról (ja meg a duma, hogy Európában vagyunk) vannak olyan falvak, tanyák, cigányputrik, 1-2személyes földek, ahol se áram, se víz,se egy összetákolt faház, úgy a pusztán élnek olyan fazonok, akiknek lehet soha nem volt igazolványuk, írni, olvasni nem tudnak, mindenféle betegségük van, és ferdehajlamúak. Ez a Baranya megye meg amúgy is a legcsóróbb vidékünk, Arbeit nuku, lóvé csak a segélyből, ha még csurran cseppen….

    Hát most annak kellett megtörténnie, hogy megöltek egy rendőrségi melóst, hogy a rendőrség észbe kapjon, minden emberélet fontos.

    Mivel egy állat vagyok, és végigviszem a dühöm, megkérdem: meddig kell még értelmes, értéket adó, felelősségteljes munkát végző fiatal gyermeket még nem szült lánynak meghalnia? hogy visszaállítság ezt a halálbűntetést. Erről a f@sszopóról is majd kitalálják hogy elmebeteg, és majd gyógyszerezik. Nem kérek bocsánatot, mert a vér nem válik vizzé, de a szeme előtt kínoznám halálra a gyerekét ennek a féregnek, de úgy jó hosszan, a bőrt lepercelném róla, mint disznóvágáskor, a belét tépetném olcsó albán koszóvói gengszterekkel, 50 eurót adnék a szerbnek, hogy erőszakolja szét a pofáját, a seggét, a cigicsikket a makkján égetném el, amit meghagynék a szeme, hoogy lássa a vérbefagyott gyerekét, és ahogy ő is 4-5 napig kínlódik, és könyörögne a halálért, még 1 hétig közszemlére tenném emberek elé oda le Pécsre, köpjék rúgják szét mielőtt a hóhér levágná a fejét a falu előtt…..

    amúgy a következő aggályom ez a pisztolyos mánia, hogy újonnan megvédhetjük magunkat, a ránk támadókkal szemben. Na most a dolog nálam ott tart, hogy rengeteg olyan eset lesz, hogy direktbe fognak embereket lelőni, mert cigányok, vagy kitetovált kigyúrt fazonok, akkora káosz lesz gyerekek, ha nekünk bármiféle pisztolyt a kezünkbe adnak, mert magamból indulok ki. Ha már van egy gázspraym, paprikaspray, pillangókés, naná hogy idővel kell majd egy Zastava pisztoly, egy Benson, de elmegyek a Kalasnyikovig…. mert soha nem elég….. bár ebben van valami, nem húzom a témát tovább: aki fegyvert fog fegyver által vész el…..

  4. Paul szerint:

    Igen! A képek alapján az elkövető egy kátrányos helyzetű.
    http://barikad.hu/beismero_vallomast_tett_bandy_kata_gyilkosa-20120716

  5. Lora :) szerint:

    Sajnos nem tudok nyugodni, roppantul kihat a mindennapjainkra az ilyen és ehhez hasonló hír. Mert mint nagyszülők, mint szülők számunkra csak a gyerekek az elsők, csak velük ne történjen semmi. A jövő képe ott lebeg minden szülő előtt, hogy a gyerekem többre vigye, mint én, stb – ismerős mindnyájunknak ez a betanult idea, ugye?

    Mint gyerek,vagy mint tini, fiatalok az önmegvalósítás, az önnön személyiségem kimunkálása zajlik, nem ismerik a határokat, nincsenek visszatartó erők, mert azt mondják szemtelenül: majd én megmutatom…. meg velem úgysem fog ilyen történni.

    Sajnos ez a rohadt pénz határoz meg minket, de csak addig, amíg össze nem omlik ez a rendszer is és rájön talán pár ember arra, hogy ha eldobnám az élvezeteket, ami által befolyásolva van az életem (hogy ha nekem nem adidas polóm van akkor már nem teljes ember vagyok….mert nálunk Magyarban ez a menő…ja meg a kurv@k, mert a legtöbb hímnek igenis mai napig Svájcban meg Dubajban van megdolgozva a prosti által a lízingelt Jeep, meg BMW….)
    Ha tényleg emberi erő és munka határozna meg egy társadalmat akkor ennyi gyilkosság meg gyilkosságra való hajlam se lenne. Mert egy dolgozó társadalom kidobja magából a semmittevő némbereket, kirekesztik egészen egyszerűen, és elmehet meghalni a susnyásba….

    Ja a pénzt meg azért említem meg, mert ugye a csóró családokban a gyerek nem is “álmodozhat” szórakozásról, így benne (ha nincs megfelelően letisztázva a gyerekkel ez az állapot) az fog megmaradni, nekem nincs, a másiknak meg van, beindul az önmarcangolás, az irigység, és indul a lavina.

    Mindenütt azt olvastam, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott természetű lány volt ez a Bándy Kata, szeretett nevetni, szóval életvidám volt. Ez is szemet szúr ám a csóróságban az emberben. Bizony. El sem hinnénk mennyi olyan befolyásoló tényező van az életünkben, ami csak évekkel később alakul át, vagy fejlődik ki hogy tettlegességig fajuljon bármilyen formában, ez lehet pozítiv is, pl akinek soha nem volt semmie, de 40 éves korára önerőből felküzdötte magát a ranglétrán, és karrier sok pénz, az tudja hogy neki nem volt korábban, így tud nélkülözni, de viszont ad annak, akinek nincs. Ez a pozítiv, a negatív igen az, ha kétkézzel szórja, mert azt mondja nekem nem volt, de most van….és önző irigy kutyává válik.

    Ez hogy ennek a facebooknak a felhasználói közt is mennyi aberrált állat van? A facebook-ot amúgy erre hozták létre Amerikában az FBI figyeli a rendszert, összefüggéseket keresnek ember- és ember közt, eltűnt személyek után nyomoznak, adócsalók, kurv@k,illegális bevándorlók, stb
    Jó hogy nálunk is sok magamutogató igazolvánnyal rendelkező PC fejű vakondok élnek, akik kitárulkozva a fürdőszobában a lekopott csempe mellett digitális fényképezővel nyomják föl 5 percenként az új fotót magukról, meg a degenerált társaságukról. Ez a gyilkos is állítólag nagyban facebook-ozott míg a zsaruk keresték a hullát…..hát gyerekek ennél aberráltabb társadalom már nincs, mint MAgyarország. De a kérdésem, egy csöves, mert így volt megnevezve, ez hogy tud netközelbe jutni, meg autóba ülni?

    Én még börtönt nem adnék neki, KÍNOZNI HALÁLA PERCÉIG, DE ÚGY HOGY KÖNYÖRÖGJÖN A HALÁLÉRT! HALLANI AKAROM AHOGY ÜVÖLT, AHOGY SZENVED, AHOGY GYÖTRŐDIK, AHOGY A HALÁL SZÉLÉN SÍRVA ÖNKÍVÜLETI ÁLLAPOTBAN NYÁLÁT CSORGATVA MINDENE VÉRBEN A HÓHÉR LECSAPNA PENGELYÉLES BALTÁJÁVAL ÉS A FEJÉVEL FOCIZNÁNAK MÍG SZÉT NEM LOCCSAN EGY RÚGÁSTÓL
    AZ ILYET EL KELL HANTOLNI, DARABOKRA TÉPVE A TESTÉT AZ UTOLSÓ PORCIG ELÉGETNI…

    Csak a pofára esésem most ott kezdődik, hogy sajnos kíméletlen kéjgyilkosok mindig voltak és lesznek is, ezt nem lehet felszámolni, és sajnos minden itt vagy bárhol másutt megírt fórumok is feledésbe merülnek, ha jön egy újabb szörnyű hír, hogy újabb fiatal lett gyilkosság áldozata……

  6. Lora :) szerint:

    Paul!
    Megnéztem a linked….b@ssza meg….hát ez cigányfajzat….nézzétek már meg!!!
    mivel a gyilkos szemét nem látom nem tudom eldönteni, hogy bejás cigány vagy oláh cigány, de majd ráfogják hogy romunglo
    Jesszusom, ,MEGINT EGY CIGÁNYFAJZAT ÖLT MEGINT EGY ÁRTATLAN MAGYART…..

    ja én meg majd kapom a nyakamba a kakit, hogy rasszista vagyok…..de ez kurv@ra nem fair, hogy mi egy cigányozásért egy zsidózásért akár börtönt is kaphatunk, míg a cigány öli, és megbecsteleníti a magyart, addig ők szabadon lófrálnak, és mi isszuk ennek a levét is.
    Tudjátok ha már nektek sincs vesztenivalótok, gyertek ki az utcára, csapjunk egy második 1956-ot, de akkor nemcsak a rendszer emberei fognak lógni, hanem az összes cigány.

    Gyerekek, hol a Magyar Gárda? Ez már mondjuk a Gárdán is túllő….
    Ide már nem is tudom mi kéne, ha ez így megy ezek a cigányok fölényben lesznek velünk magyarokkal szemben, és akkor ki véd meg minket, mert idővel lehet a cigány lesz a rend őre…. és akkor jaj a magyarnak

    Amúgy nem kell különbséget sem tenni cigány és cigány közt.
    Nekem 1 normális cigány ismerősöm sincs. Nem barátkozom velük, sőt gyűlölöm őket egyenesen. A cigány a cigányt fogja védeni,a rendőr is eliszkol a helyszínről, mert az is fél….. mi magyarok meg csak magunkat és a családunkat védjük, de nem tudjuk mert gyengébbek vagyunk, a cigány a gyilkolásra született a magyar meg a munkára.

    Ja utóiratként: vége az aratásnak, most az írtás jön ABC sorrendben: cigány, gyom, parlagfű
    PUSH THE BOTTOM NOW!!!!! START!

  7. beluska szerint:

    Úgy látszik kevés az a pénz amit eddig pazarolt -és ez után is pazarolni fog- a fidesz a roma integrációra. Tök mindegy hogy szabadlábon van vagy sitten, így is úgy is a mi pénzünkből él. Persze csak ebből a szempontból mindegy… Remélem a legsúlyosabb büntetést fogja kapni ez a mocsok.

  8. beluska szerint:

    Nagyon szép és jó dolog hogy ilyen hamar kézre kerítették ezt a tetvet, de a bűnt MEGELŐZNI kellene!!!

  9. Lora :) szerint:

    most még azt olvastam hogy két cigány fiatalembert vittek el, egyiküket már az intenzíven ápolják, nem kell gondolom vetíteni, így e szavakkal írta…(ez akkor azt jelenti, hogy jól megverték??)
    a másikról nem írt a pécsi fórumozó

    Viszont most hogy megvan a gyilkos azt is olvasom, rengetegen így állnak a kérdéshez, remélik a valódi tettest kapták el, mert hogy a rendőrségbe vetett hit Mór, Körmend óta eléggé megcsappant, és hogy most gyorsba felmutattak csak valakit…. mert Pintér úr a belügyminiszter megmondta pár napja, 1-2 nap és előkerül a gyilkos.!!Úgy lett? Igen…igen…igen…

  10. hajós szerint:

    Látom, forrnak az indulatok, Lora különösen szánalmas, ahogy vérben forgó szemekkel gyűlölködik.

  11. Paul szerint:

    Hajós!!!
    Nem kívánom, hogy át érezd szülőként, azt amit ennek a fiatal lánynak a szülei átéreztek.
    Vérben forgó szemmel gyűlölködni??? Igen ! És csak az gyűlölködik aki átérzi ezt a borzalmat. Akinek tele van a t…ke azzal, hogy dolgozik 16 órát az ember, és nem él olyan szinten mint a cigányok, akik élősködnek. De ti, komcsik, ti juttattátok ide a társadalmat, erre a szintre, hogy gyűlölködjünk.
    Mert az adófizetőket, a dolgozni akarókat nem becsültétek, csak a cigányokat támogattátok.
    Mikor ébred a Magyar?? Hány embert kell még ezeknek a retkeknek meggyilkolni, hogy beteljen a pohár??

  12. Lora :) szerint:

    Paul!
    köszönöm, szívemből szóltál!

  13. robi szerint:

    Lora!
    Nem azért kapták el a gyilkost, mert az áldozat rendőr volt.
    A tettes DNS mintája már rendelkezésre állt és az áldozaton megtalálták. Tegnap ezt már tudta a belügyminiszter és csak idő kérdése volt, hogy az ismerté vált alakot mikor kapják el.
    Nem hiába féltek attól, hogy az elkövető esetleg büntetlen előéletű: nem állt volna rendelkezésre a DNS-e.

    Ezzel együtt felháborító történet.
    Nem hiába emlegetik annyian a halálbüntetés visszaállítását.

    A rendszerváltásnak nevezett szabad rablás bevezetésekor elsők között törölték el a halálbüntetést.
    Kiknek a védelmében? Tán a becsületes hétköznapi dolgozó embereknek volt rettegni valója?

    Kösz, mindenkinek, aki a bűnözők védelmében elintézte nekünk.

  14. hajós szerint:

    robi, a halálbüntetésnek nincs értelme, nincs elrettentő hatása.
    Régen Angliában zseblopásért is akasztottak. Az akasztáson megjelent közönségtől meg a zsebtolvajok ellopták a pénztárcáikat. Na erre varrj gombot!

  15. Öreg halász szerint:

    Ne felejtsük: nem csak a “móri gyilkosokról” derült eddig ki, hogy nem is gyilkoltak. A rendszerváltás óta tucatnyi embert kivégezhettek volna úgy, hogy nem követték el az ellenük felrótt bűncselekményeket. Túl sok az emberi hiba lehetősége.

    Az életfogytiglan ráadásul sokkal keményebb büntetés, mint a halál. Ettől függetlenül minden normális emberben felmerül ilyenkor a halálbüntetés, de az értelem, a megfontoltság akkor is fontosabb, mint a bosszú, a gyilkolás.

  16. Lora :) szerint:

    Akkor most még két évet kell várni hogy a halálbűntetést visszahozzák? addig rengeteg embert megölnek még a cigányok, ezért fogy a magyar lakosság….

    HALÁLBŰNTETÉS? IGEN IGEN IGEN,
    De, de elégtétel lenne a társadalomnak, hogy mindenki a saját életével fizet, mint gyilkos, ha bebizonyosodik róla a bűn, és siralomházban várná a halála napját. Ezek a siralomházak pont arra vannak, sosem tudják mikor végzik ki őket, hagyják megőrűlni őket, a saját izzadt levükben savanyodnak a gyilkos férgek.
    Az én családom nem arra gürizik napi 8-10 órát, hogy ezeket az éhes pofákat etesse, a MAGYAR-nak már kezd kurv@ra elege lenni abból, hogy velünk fizettetik ki mások sz@rát, most ide most oda most amoda, közben meg a gyerekeink éheznek, és semmi jövőképük…..

    hol van a gyülekezők tábora, akik a putri cigánysorra akarnak este elsétálni, kicsit erőt demonstrálni? Én is oda akarok menni,, hogy márpedig hamarosan eljön az idő, mikor a cigánygyerekek tényleg az égből fognak potyogni, a tizedikről ledobva…… Coming soon!

    Öreg Halász, nagyon szeretem az írásaid, stb de amikor bebizonyosodik, hogy ő tette, akkor is elleneznéd a halálbűntetést?

    A legtöbb normális MAGYAR ember nagyon is tud különbséget tenni adócsalás, meg gyilkosság közt. Az adócsalót kinevetem, hogy mennyire buta volt, és lebukott, arra én is azt mondom menjen a retkes halál kukijára rohadjon meg 4-5 évet börtönbe, de egy gyilkosra nem tud mit mondani az ember. Ezt nem lehet évekkel körbeírni, hogy ennyit és ennyit érdemel. Könyörgöm….aki gyilkolt, ugyanúgy haljon meg, ugyanolyan körülmények közt, aki erre ellenkezni kezd, meg védelmet kér ilyen fertőkre, annak nincs egy csepp kívülről való rálátása sem ezekre a dolgokra.
    Ezek a féreg tetű gyilkosok, akik 10-20éveket kaptak egyszer újra kijönnek, és újra gyilkolni fognak.
    Nálunk MAGYARoknál egy problémát felfedeztem, amit csakis a politikánknak köszönhetünk, hogy bekövetkezett. Kurv@ra elfelejtünk már mindent. Összemosódnak az évek, elfelejtjük a szálakat, legyintünk rá, mert nála nagyobb értékű dolog…stb

    LEHET nem kéne régi sebeket feltépni, de muszáj megemlítenem, hogy én mai napig nem tudtam még a West Balkán diszkóban meghalt három lány hírét feldolgozni, pedig ugye 2011 január 17-én történt. Három gyönyörű fiatal lány, igaz ott voltam a helyszínen, azért viselt meg annyira, de ez a Bándy Kata ügy?? Borzolja a kedélyeket, és rengetegen tudjuk, úgysem lesz olyan értékű a bűntetés, mint amit az ország megkíván: HALÁLT RÁ!!! Egy értékadó, példaértékű fiatal nőnek kellett most meghalnia, ki a következő? Egy frissdiplomás többnyelven beszélő EU-tolmács? Vagy egy orvostanhallgató, aki állami költségen, a saját országában akar maradni, és a betgeken segíteni? vagy egy terhes magyar kismama???

    ÉBREDJ MAGYAR, HA NINCS MÁR MIT ELVESZTENED, GYERE KI AZ UTCÁRA, CSAPUNK EGY FELEJTHETETLEN NAPOT, AMIVEL ÚJ IDŐT IS ÍRHATNÁNK!

    MINDEN EGYES ILYEN DOLGOT CSÍRÁJÁBAN KELL ELFOJTANI, KÜLÖNBEN SZAPORODIK, EZT NEM A CIGÁNYOKRA ÉRTEM, bár sajna azok is….
    Ui: cigánynál miért nem történik soha orvosi műhiba? Amúgy….mellesleg….

  17. Paul szerint:

    Lorának teljesen igaza van.

  18. Bolemann Lajos szerint:

    Heteroszexuális bűnözés.

  19. hajós szerint:

    Lora, ne őrjöngj már annyit.

Itt lehet hozzászólni !