Varga Norman ma átlépi a határt – Achilles-ínjának gyulladása sem állítja meg a csepeli futót

Csepel.hu

Legutoljára a Csepel.hu oldalon a kedves olvasók a június 2-i indulásról értesülhettek. Azóta eltelt négy nap, Norman lábában négy maratonnyi táv van már.

Az első nap az 56-osok teréről – ahonnan egy nagyobb rendezvény keretein belül indították útjára és Kanyó Zsolt paraatléta is vele tartott egy rövid távon – egészen Biatorbágyig futott. Útközben megállt Budaörsön is, ahol a város vezetése fogadta. Másnap Herceghalom és Bicske következett, ahol szintén sokan megismerték és vele futottak. Hétfőn Tatabányán, Tatán, Almásfüzitőn és Komáromban fogadták Normant, tegnap pedig Győrbe érkezett a csepeli fiatalember, ahol nem csak a polgármesteri hivatal dísztermében várták a városvezetők, hanem az ETO Park stadionjába is bemehetett. Ám ő nem elégedett meg ennyivel: a futballbályán egy tiszteletkört is lefutott.

A Csepel.hu kérdésére elmondta, lassabban halad, mint ahogyan tervezte, mert be van gyulladva az Achilles-ínja, de hála a gyulladáscsökkentő krémeknek, már javul a helyzet és a kampány jelmondata is kötelezi: “Mutasd meg Te is, mire vagy képes”!

Esténként jut ideje internetezni és örömmel látta, hogy Facebook oldalainkon (Csepel és Csepel300) – ahol mindig beszámolunk az aktualitásokról vele kapcsolatban – sokan biztatják. „Nagyon jó érzés, hogy a kerületemben élő emberek ennyien és ennyire szorítanak értem, erőt ad”. – mondta el Varga Norman.

Kitzinger Adrienn – csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !