Ítélet várható a csepeli gyilkosság ügyében

TV2 Napló, Csepel.info

A Napló három és fél éve követi figyelemmel a csepeli kettős gyilkosság ügyét, amelyben várhatóan kedden elsőfokú ítélet születhet. A riportban most mindent megtudhatsz az iskolai gyilkossággal kapcsolatban és kiderül az is, hogy ki, milyen ítéletet vár – adott hírt a TV2 Napló című adása.

A Csepel.ifo úgy tudja, hogy nagy valószínűséggel csütörtökre fog húzódni az ítélethirdetés, mivel dr. Ruttner György, Deme Gábor ügyvédje jellemző módon igen hosszú védőbeszédeket szokott mondani. Szakértőink az ügyész vádbeszédjét 3-4 órásra várták, de csak az első része több mint négy órás volt, Deme Gábor rosszulléte után pedig meghaladta az öt órát is.

Információink szerint dr. Ruttner György védőbeszéde ehhez hasonló hosszúságú lehet, míg dr. Stiller Magdolna, K. Tamás ügyvédjének védőbeszéde is meghaladhatja az egy órás időtartamot. Dr. Ruttner György védőbeszédei erősen támaszkodnak a sajtóvisszhangra, rendszeresen próbál védencei felé drámai együttérzést kialakítani, pozitív érzelmi hatást kelteni. Mivel K. Tamás olyan tanúvallomást még nem tett, amely “köszönő viszonyban lenne a történtekkel”, többen azt is lehetségesnek tartják, hogy a várható ítélet súlya alatt esetleg megtörik. Ez az eset azonban Deme Gábor számára válhat tragikussá, hiszen eddig miden bizonyíték arra utal, hogy Deme nem rossz időben volt rossz helyen – ahogy azt Ruttner állítja – hanem egyaránt fő szerepet vállalt az emberölés aprólékos megterveztésében és kivitelezésében.

Csepel.info

5 hozzászólás “Ítélet várható a csepeli gyilkosság ügyében” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Nem lepne meg, ha Deme most kapna egy nem letöltendő életfogytot, amit másodfokon csökkentenének. 2018-ra már újra MSZP-s jelölt lehetne, és arra építenék az alpolgármesteri kampányát, hogy ártatlan volt, de ha nem, akkor is kell mindenkinek egy esély.

  2. Té-Gé szerint:

    Képviselőkém! Olvaslak csak, de egy kérdést már felteszek. Neked ez az életed? Nincs család, barátnő, mit tudom én? 🙂

  3. beluska szerint:

    Té-Gé! Csak lelkiismerettel és minden odaadással, erőt, energiát, időt nem kímélve teszi amit tesz. Ennyi.

    Különben is, belefér az idejébe, nem? Majd ha elmegy dolgozni nem lesz egész nap a gép előtt. Ne legyél már ennyire rosszindulatú!

  4. Dr. grün szerint:

    “Ítélet várható a csepeli gyilkosság ügyében”
    Meglepően magvas megállapítás!
    Egy per végére az esetek többségében az ítélettel ér véget egy bűnügy!
    Ha csak a politika másképpen nem gondolja! 🙂

  5. Jeniszej szerint:

    “Ítélet várható a csepeli gyilkosság ügyében”
    Lehet, hogy most mégsem lesz ítélet? A Faternak még mindig bűzlik itt valami ebben az ügyben. Az Öregnek foglalkozásköri ártalma, hogy a bűzt messziről is megérzi. 🙂

Itt lehet hozzászólni !